דברים מטעם אני!

kedeman

New member
דברים מטעם אני!

טוב.. לא יהיה הוגן להתחיל לדבר על החלפת מנהל כרגע - בגלל המד"צים אבל אני מעוניין אחריהם לעשות הצגת מועמדויות בפעם השניה והסופית אחריה תערך הצבעה חשאית כמו שנערכה בפעם הקודמת ונבחר לנו מנהל פורום ואתר חדש אבל משהו אחר! יש דף פרסום ליומן של התנועה אני מציע לכם את העונג בלעצב את הדף שרוב פעילי התנועה יראו ולעצב משהו שלדעתכם יגרום לאנשים להיכנס לאתר כל הרעיונות שלכם יתקבלו!!!! בנוסף - אתם מוזמנים להתחיל לחשוב על פרסום לקורס מד"צים!

s h e e p i t

New member
אממ...

אני אומרת... שתשימו דף בצבע צהוב זוהר (כמו של מרקר) ככה הוא בטוח יבלוט... ואולי ככה גם אנשים יכנסו ומה הכוונה בפרסום לקורס מדצים ? זה לא מחר !? או יותר נכון היום ?

kedeman

New member
זה כן אבל...

להיום לא יהיה פרסום אז ננסה לעשות כשהם יגיעו לפנימיות ובזה נשמח גם לעזרה מכם

kedeman

New member
לפרסם בקורס מד"צים

ביום ראשון הם עוברים לפנימיות אני רוצה לפרסם אז בפנימיות מה זה כולל?? שלטים ולפרסם שיהיה להם צ'אט מיוחד בשבילם בצ'אט שלנו

s h e e p i t

New member
למה הם צריכים צאט מיוחד ?!

זה לא ששלנו כל כך עמוס... אנחנו מוכנים "לדחוס" אותם אצלינו... ומתי אתה מתכונן לעשות שלטים מר גזר ?

ורק לפני כמה שנים תמימות הרצל שלנו

דיבר על הפרדה בין שלטון הדת לשלטון המדינה ההפרדה קצת התבלבלה.. :)

kedeman

New member
רותם ויפעת ביחד

הרעיון הוא לעשות להם צ'אט מיוחד למד"צים ומד"חים טריים (רק שאין לי מושג אם יהיה לי איך לפרסם למד"חים בכלל.... המד"צים קרובים אלי) כי הם יתלהבו ויהנו מזה מאוד וירצו לדבר עם אנשים שגם היו במד"צים ויש לנו אפשרות גם לעשות את זה בפיקוח ככה שהצ'אט לא יצא משליטה (לא שממש צפויה סכנה כזאת... אבל בכל זאת) וככה הם יכנסו לצ'אט ולפורום אני רוצה לפרסם את כל האתר - כולל הפורום (נכון לעכשיו זה החלק הכי פעיל באתר... אבל לא לנצח)

kedeman

New member
ועכשיו די עם השטויות

יש לכן נטיה מעצבנת להפוך גם דברים רציניים לסתם שטויות - יש מספיק שרשורים כאלה בפורום. למה ההפרדה? אין הפרדה אף אחד לא ימנע ממך להיכנס לצ'אט שלהם וגם לדבר. הרעיון הוא אבל לעשות את זה בתור ארוע מיוחד כדי שכולם באמת יכנסו. כמו שכשאת רוצה להביא הרבה חניכים לפעולה את עושה פעולה כייפית מיוחדת ומפרסמת אותה יותר ככה גם זה

s h e e p i t

New member
לא מבינה ת'היגיון...

כאילו זה לא שיש צאט מדמים או משצים... שיהיה.. אני הולכת להרוס משו אחר...

למעלה