דברים מדהימים

• פותח הנושא qqqq
  • פורסם בתאריך

qqqq

New member
דברים מדהימים

כבר כתבתי כאן פעם על מה שהרגשתי כשיצאתי מגופי. הבעיה שאין לי אינטרנט בבית, לכן אני אכתוב מה עשיתי בשלושת השבועות האחרונים. אם אתם זוכרים, הרגשתי כאלו אני עטוף בניילון שירוד ממני. הבעיה היא שאני נורא מפחד לצאת לגמרי מהגוף כמו בפעם הראשונה, אז תמיד אני מפסיק באמצע. ניסיתי את זה בערך שבע פעמים מאז. אם אני לא טועה ארבע פעמים נירדמתי באמצע, וכשהתעוררתי היה מכנה אחד משותף לכולם והוא: התעוררתי בפתאומיות והרגשתי כאלו הרגע נפלתי מגובה גבוהה מאוד. אנסה לתאר אחד החלומות שאני זוכר: אני הייתי אריה מעופף וכל מיני חיות רדפו אחרי ואז עליתי במדרגות ויצאתי לגג. (בתעופה) הסתכלתי למטה וראיתי שאני במגדל מאוד מאוד גבוהה. (בערך 200 קומות). לשניה אחת התלבטתי אם לקפוץ, אבל זכרתי שאני הרי אריה מעופף. (גם במדרגות לא עליתי אלא עפתי) ואז התחלתי פשוט לעוף מהמגדל. מהר מאוד הבנתי שאני בעצם לא יכול לעוף (לא יודע למה). ואז נחתתי במהירות וכשנחתתי התעוררתי בקפיצה. הצלחתי שלש פעמים להרגיש איך אני ניילון שיוצא מהגוף, ואז (מרצון) הפסקתי באמצע היציאה והתעוררתע, כי פחדתי שיקרה לי כמו הפעם הראשונה. התאמנתי על זה כבר כמה פעמים ואני כבר הצלחתי הפעם האחרונה תוך 25 דקות להתחיל לצאת. ביי, אהי.

דנה^^

New member
שיהיה בהצלחה!

אהה ו... אין מה לפחד, ברגע שתרצה תמיד תוכל לחזור שוב בהצלחה

Cheetah

New member
לא סיכמנו שזה גומיה ?

תשמע בקשר לפחד תנסה להעביר את המחשבה שאין מה לפחד בזמן של היציאה עצמה. ועוד משהו תנסה לשמוע קצת את הנשימות שלך הזמן שאתה יוצא, אחרי שיצאת חלקית ליתר דיוק, לא מההתחלה.

shabaz

New member
יש לך אי סי קיו אחי? וצ´יטה...

וצ´יטה... ניסית פעם לעשות הקרנה? הצלחת? משהו?

Cheetah

New member
כן.. משהו.. שבז...

שבז.. לדעתי... הגישה שלך היא לא נכונה, בלשון המעטה, אתה מדבר יותר מדי דברים שאין טעם להגיד, אל תתרכז בפורום, ואל תחשוב יותר מדיי, פשוט תנסה לצאת מהגוף. אלא אם כן זאת לא המטרה שלך, כדאי תבדוק את העניין ברצינות.

shabaz

New member
אממממ...לא לחשוב יותר מדי?

אני לא חושב שאני עושה את זה... תאמין לי. אני פשוט מתרכז במשהו ומחכה, ומחכה ומחכה ומחכה. אני כנראה מתרכז בלהגיע קודם לשיתוק, למרות שזה לא ממש הכרחי בהקרנה לפי מה שאני מבין. תאמת אני ממש לא מבין מה אני עושה לא נכון או מה שכחתי לעשות. זה פשוט הורג אותי. כי תבין, אני עקשן לאללה. ברגע שאני מתחיל משהו, לא משנה מה, עד שאני לא מצליח לעשות אותו טוב אני לא מפסיק. ככה זה אני. שבז.... דרך אגב, אתמול התחלתי לנסות ווילד.... הגעתי לשלב שלא הרגשתי את הגוף, אבל הוא לא היה משותק, והרגליים שלי כל הזמן נמתחו כזה בלי שיכולתי לשלוט על זה... ואפילו התחילו קצת הזיות (שמעתי אנשים מדליקים את הטלפון האלחוטי עם הצליל החדגוני המעצבן הזה...) אבל לא הצלחתי.... אבל יחסית זה טוב נכון?

Cheetah

New member
כן.. בדיוק לא לחשוב

וגם לא להניח הנחות לא יזיק מישהו אמר שאתה חייב להגיע לשיתוק שינה? תשמור על המודעות שלך בכל רגע ורגע, זה הכל, לאן שתגיע תגיע שום דבר לא עקרוני, אתה יכול גם לעבור ישירות מתחושת עירות לחלום, אבל סביר שזה לא יקרה, בטח זה ייקח זמן ותעבור כל מיני תופעות בדרך.. הסיבה היחידה שיש צורך שתדע על התופעות האלה היא כדי שלא תלחץ כאשר זה יקרה לך.. ואל תשכח שאף אחת מהתופעות האלה לא חייבת לקרות לך....! פשוט תנסה לשמור על מודעות כשאתה נכנס לשינה.. לפעמים זה עוזר לדמיין שאתה כבר יושן.. למרות שאתה חושב שאתה ער (ואם אתה שוכב במיטה כבר יותר מחמש דקות טכנית סביר שזה יהיה נכון)

Jenkins

New member
!?!!

זה אחד מהדברים היותר נוראיים שיש, שיתוק שינה. זה מ-ע-צ-ב-ן, ודי מפחיד בעיקר כשזה בא פתאום (השיתוק לא בא הדרגתית). אוקיי? אל תצפה לזה!

דנה^^

New member
אם לא נלחמים בזה

זה לא כל כך נורא... לפני כמה שנים היו לי כמה שיתוקי שינה בלי שידעתי מזה, וזה היה קצת מוזר שלא יכלתי לזוז.. בסופו של דבר תמיד חזרתי לישון.. היו לי 2 חלומות השנה שהיה מעורב בהם שיתוק (ואני יודעת שזה לא אותו דבר אבל ההרגשה דומה). החלום הראשון היה רגיל וניסיתי להילחם בזה וכמה שניסיתי לא הלך.. וזה מייאש.. לקחתי הפסקה קטנה, נאבקתי בזה עוד קצת והשתחררתי. החלום השני היה צלול והיה קצת מוזר הקטע של השיתוק כי ניסיתי חח"ג.. בכל מקרה- בחלום הזה ניסיתי פחות להיאבק בזה, זה היה בסיטואציה שהייתי באוויר, אז פשוט שכבתי באוויר ונהניתי מזה. הקטע של הפחד- אני חושבת שאחרי שכבר יודעים מה זה וחווים את זה כמה פעמים אז זה עובר, בסופו של דבר את יודעת שזה יעבור מתישהו, אז נצלי את הזמן הזה כדי לנוח. אותו דבר בקשר לזה שזה מעצבן.. תמיד נסי למצוא משהו חיובי בזה.

Dazed&Confused

New member
שמעי....

בשבילי, זה אחד המצבים שאני הכי מעדיף בעולם. השאלה היא איך את רואה את זה ומה את יודעת לעשות עם זה.

Jenkins

New member
מה?

אתה אוהב פשוט לשכב שם בלי יכולת לזוז? אני חוויתי את השיתוק שנייה לפני שהתעוררתי, כלומר הייתי עוד בחלום אבל לא בדיוק (כמו שקרה פעם עם הסיוטים), ואז גם בכלל לא ידעתי מה זה וזה בכלל היה נורא... עכשיו כשזה קרה לפחות ידעתי מה זה, אבל זה עדיין אחת מהדברים היותר גרועים שיש לדעתי. מה כל כך נחמד בשיתוק לא ברור לי ואשמח אם תסביר...

wee man

New member
אני חושב שאני מבין אותו בגלל

שאם את מגיעה למצב של שיתוק את כבר קרובה בכמה צעדים לחלום צלול/ לחח"ג אוהב, ינון

Jenkins

New member
אה...

הגעתי לזה כ"כ מהר ובגלל שזה היה ישר אחרי שהתעוררתי זה היה עוד יותר מפחיד... והייתי ממשיכה עם זה אבל התגובה האוטומטית לשיתוק היא לחץ, אפילו אם מבינים אותו. אז אני לא אצליח לעולם להבין למה זה נחמד. חח"ג נראית לי יותר קורצת מחלום צלול...

wee man

New member
להגיד לך ת´אמת

אני אם כל בעיות החלימה הצלולה שלי הייתי שמח להגיע מהר לשיתוק שינה.

Jenkins

New member
טוב!

אני מניחה ש each to its own וכל אחד יחשוב אחרת על זה... אני הייתי מעדיפה אם לא הייתי צריכה לחוות את ה"אושר" הזה...

wee man

New member
תשמעי,

לי יש כל מיני בעיות בחלימה הצלולה. הגעתי הרבה מאוד פעמים למצב שאני אומר לעצמי שאני חולם וברגע שהבנתי את זה התעוררתי. הייתה כאן אחת- "זקנה שלועסת חתולים" שהייתה לה אותה בעייה, זה ממש מציק כי היו לי הרבה מאוד פעמים שהבנתי שאני חולם וישר התעוררתי. בגלל שקשה לי ככה אם הייתי מגיע הרבה פעמים לשיתוקי שינה אני חושב שהייתי יכול להכנס לחצלול בקלות יותר. תאמיני לי- אחרי כמה פעמים שאת מבינה שאת חולמת וישר מתעוררת זה ממש אכזבה. מקווה שהבנת את השיקולים שלי ואם לא, תשמחי שאת לא צריכה להתעסק אם הבעיות האלה. אוהב, ינון

wee man

New member
ניסיתי ולא הצלחתי...שוב...ועשיתי

הכל כמו שצריך. איזה באוס! עשיתי את זה כבר מספיק פעמים וזה פשוט לא מצליח!!! מקווה שהצליח לך יותר ממני ינון

Dazed&Confused

New member
אממ

במצב כזה אני בקלות נכנס לתוך חלום מהסוג היותר ברור ויציב אז... מן הסתם אני אוהב את זה.

למעלה