דברים לשמאלנים.

דברים לשמאלנים.

שלום לכם אנשים יקרים , אנוכי שמאלני לשעבר , את קולי קיבל רבין ז"ל ואהוד ברק גם נהנה מתמימותי. ראיתי את אוסלו , ראיתי את התהליך , ראיתי את הניסיון המפואר של השמאל לעשות שלום במדינה , אני מוקיר את הניסיון ששמו הוא אוסלו לכל אחד ואחד שנתן חלק בנסיון. אנשים טובים וחכמים ניסו לעשות שלום עם הפלשתינים. אבל , ויש לי אבל ענק , הייתה טעות , הניסיון כשל , לא הצליחו , הערבים לא נתנו ידם לשלום , הערבים רצו מלחמה , אנחנו נותנים להם מלחמה , ע"י צה"ל ע"י קורבנות תמימים , והם מקבלים מלחמה כמו שלא ציפו לה , וכול הכבוד לכול לוחם ולכול אדם. האבל הגדול שלי מתייחס לכול אלו שלא מסכימים שהסכם אוסלו היה גרוע , כן , ניסתם , אבל טעיתם , תגידו סליחה , תגידו ניסינו , אבל לא הצלחנו !! כולי מלא כעס על זיזלול נציגנו מהשמאל שאומרים שעדיין קיים אוסלו !! אתם חושבים שהעם שלכן מטומטם ?? אתם חושבים שהעם שלכם תמים ?? תתעוררו מפלגת העבודה ?? המנדטים = אנשים !! אנשים , הם יצורים חושבים ורואים !! המון כעס יש ! פגעתם בי באופן אישי !! את הקול שלי אני אתן למפלגה הכי ימנית שיש , היא לא תשקר לי - ואם גם היא תשקר לי - אז אפסיק להצביע. אל תתנו אנשים יקרים למשפחה שלכם להחליט בשבילכם למי לתת את הקול שלכם ! שאו ברכה וסעו בזהירות. אוויר.

N a V e

New member
מצחיק אתה

אתה מאותם אלה שטוענים שאין לנו פרטנר.וזה יתכן מאוד,ד"א. אבל לכן קמה מפלגת העבודה ואומרת,שאם ימוצו כל הדרכים האפשריות להגיע להסכם עם הפלשתינאים-נקים גדר הפרדה שתחצוץ בינינו לביניהם. מה מציעה לך מפלגה "ימנית קיצונית"? 1.טרנספר-רעיון הזוי שהוא חסר שחר והגיון. 2.שום דבר.וזה מה שיותר ריאלי. מפלגת העבודה לא באה כדי לדאוג לאינטרסים של הפרטנר/אין פרטנר שלה.היא באה אך ורק עם האינטרסים של מדינת ישראל.

הסכם אוסלו אכן נכשל

ומהרבה סיבות. מצד שני, גם מדיניות ההכרעה של הליכוד היא כישלון גמור. למעשה, בתקופתו של שרון נהרגו יותר ישראלים בפעולות טרור ממה שנהרגו מאז קום המדינה. האם זה אומר ששרון נכשל? הוא הבטיח שלום וביטחון, הוא הבטיח לתת לצה"ל לנצח, 2000 פלסטינאים נהרגו במלחמה הזו, התשתיות שלהם נהרסו עד עפר, המנהיגים שלהם מושפלים ומנותקים מהם. ובכל זאת, כמות ההתראות לפיגועים שווה לזו שהיתה לפני מבצע חומת מגן. ממילא רוב הפיגועים נעצרים בקו התפר ולא בערים הפלסטינאיות. האם זה מביא אותך לטעון שמדיניות ההכרעה של שרון נכשלה? אוסלו נכשל. אבל אוסלו כבר לא רלוונטי. הפלסטינאים איבדו את כל ההשיגים של אוסלו. כעת השאלה היא מה הלאה? המשך המלחמה, שפירושו- 90% סיכול ועשרה אחוז פיגועים (יותר ממה שהיה בשיא פיגועי אוסלו ב-1993-96), משבר כלכלי עמוק, שחיקה חברתית קשה, אבדן צלם אנוש של החברה הישראלית ומשפר חמור ביותר ביחסינו עם המיעוטים בארץ ועם העולם בחוץ? או המשך חתירה לפיתרון מדיני, אולי במתכונת של הפרדה, עם הקמת משטר נאמנות של האו"מ (בדומה למה שהיה במזרח טימור), הקמת גדר הפרדה, פינוי התנהחלויות מבודדות והגברת המאמץ למניעת הטרור מבלי לפגוע באוכלוסיה הפלסטינאית ובזכויות היסוד שלה? מהלך כזה יוכל להשיג לנו שיפור ביחסים הבינלאומיים, לחסוך המון כסף, לןעצור את ההידרדרות האנושית בקרב החברה הישראלית ומניעת טרור באופן יעיל לא פחות ממה שאנו מצליחים למנוע כיום. אתה רוצה להצביע לימין הקיצוני? זכותך, אבל חובתך לשלם את החובה המשתמעת מכך, בהתמוטטות כלכלית, בעומס כבד של ימי מילואים, בקרע חברתי קשה ובבידוד בינלאומי. אתה רוצה לשנות את המצב? תחשוב שוב למי כדאי להצביע...

מזרח טימור ןאנחנו?

אל תצחיק אותי אתה באמת רואה חיילים הודים רודפים אחרי מחבלים מתאבדים, חיילים צרפתים חוקרים בשיטות השב"כ לקבלת מידע מוקדם על פיגועים, חיילים רוסים מסכנים את חייהם? מזרח טימור רצתה עצמאות. נקודה. הפלסטינים רוצים את השמדת ישראל. סימן קריאה! הכוח הבינלאומי פשוט ישמור על התושבים מפני צה"ל אבל לא ישמור עלינו מפניהם! הבאתי כאן כבר כמה פעמים מובאות מפי הפלסטינים על מטרותיהם במלחמה. שרון נלחם בפלסטינים ואני תומך בו (אם כי לא מצביע בשבילו). נקודת ההכרעה תבוא כשהפלסטינים יפנימו שמדינת ישראל היא כאן כדי להישאר. ברגע שזה יקרה, יבוא השלום. אף לא רגע אחד קודם. בינתיים, אם אתם קוראים עיתונים וצופים בחדשות אתם רואים שהפלסטינים לא ויתרו על זכות השיבה שמשמעותה השמדת ישראל! כלומר, טרם הפנימו. כל נסיגה, קיפול התנחלות או "שיפור עמדות לאחור" תצית אש חדשה באינטיפדה!

EverMan

New member
במילה אחת : גזען.

שזה למישהו אחר : הם רק רוצים עצמאות (בקול בכייני ושמאלני) שזה נוגע אליך : "הם רוצים להשמיד אותנו ! את כולנו!" (בקול של פאשיסט ימני) הפלשתינאים גם רק רוצים עצמאות. תתפלא. אבל אתה מעדיף להיות גזען ולחשוב רק כי אדם נולד 10 מטר מזרחה ממך , הוא רוצה להרוג אותך.

בוודאי ש"רוצים עצמאות"???

בא זוג הורים פלשתינים, מסממים את ילדיהם בני ה 8 ו ה 10 ושולחים אותם לבצע פיגוע בישראלים, שולחים אותם אל מותם. תוך כדי-כך שהם בדרכם, מתחילים הם לבנות את סוכת האבלים ומתקשרים למשרדו של הראיס כדי שזה יתחיל לחתום על הצ´ק. הם מתכננים בקפידה כיצד לבכות יפה אל מול המצלמות של התקשורת הבינלאומית ואז מסתיימת לה המטלה. זה הזמן לרוץ כל הדרך אל הבנק, להתחבק ולהכנס למיטה כדי להתחיל "תכנית חסכון" חדשה... בוודאי ש"רוצים עצמאות"...

EverMan

New member
הטרוריסטים מעודדים את בניהם

להמשיך בטרור. אבל עדיין , הם המיעוט בעם. לא תעזור לך ההסתה שלך. רוב הפלשתינאים לא תומכים בטרור , ורוב הילדים בני ה8 וה10 , לא הולכים לבצע פיגועים. זה שההורים הטרוריסטים מטיפים את זה גם לילדים שלהם - זה מוכיח שהם חארות של בני אדם , אבל זה מעיד על 3.5 מיליון איש.

איפה ה"רוב הפלשתיני" הזה מתחבא??

לו זה היה כך, בנקל היה מצליח עראפת להפסיק לחלוטין את הטרור ואז היינו בעיצומו של מו"ם מדיני!!! אם אנחנו לא בעיצומו של מו"ם מדיני, המשמעות היא שלא הופסק הטרור, המשמעות היא שההנהגה הפלשתינית, היא זאת שמעודדת את הטרור!!!! אני לא מסית, אני מציג עובדות: רובם המכריע של הפלשתינים מצדדים בהפעלת טרור!!!!! אתה יודע מה? אפילו רוב מכריע בקרב הפלשתינים בישראל תומכים בפעולות טרור של אחיהם ביש"ע... אם לא, הרי שלא היו בוחרים לכנסת ח"כים המתחרים בינם לבין עצמם על ה"זכות" להיות הח"כ הפרו פלשתיני ביותר...

EverMan

New member
איפה הוא מסתתר ?

בבית בפחד. איך אדם ללא נשק , ללא כוח , ללא אפשרות להילחם - יאבק בטרוריסטים ? עם איזה הנהגה ? עם איזה נשק ? הא ?

EverMan

New member
ואז אתה והמשפחה שלך מתים ?

איזה אדם שפוי ילשין לשב"כ ובכך יסכן את כל המשפחה שלו ואת כל קרוביו וחבריו בשביל להלשין על מישהו ?

ממש לא.

אמנם הפלסטינאים חיסלו מדי פעם משתפי פעולה (ומדי פעם זה סתם היה חיסולים פנימיים באמתלה של חיסול משת"פים) אבל סה"כ השב"כ עובד נהדר במשך עשרות שנים עם משת"פים ברמות שונות. אמנם זה סיכון למסור לרכז שב"כ מידע על השכן החמסניק שלך אבל זה גם סיכון שיום אחד הבניין שלך יתפוצץ בגלל תאונת עבודה של השכן או בגלל פצצה ממטוס של צה"ל וכיוצ"ב.

EverMan

New member
יקירי , לאדם פשוט מן השורה

אין שום דרך להגיע לשב"כניק. אין לו אף אינטרס. הוא מסכן את חיו ואת חיי משפחתו. להגיד : שיעשו ! זה יפה. איך אתה מצפה שיעשו את זה ? לשתף פעולה עם ישראל - זה גזר דין מוות.

EverMan

New member
ברור ! הוא רק הולך לאחד

האנשים ברחוב שרשום עליו בגדול "שב"כ" ומתריעים בפניו. תגיד לי , איפה אתה חי ?!

שכחתי שאני מתווכח עם ילד קטן

אחרי שתעשה צבא אם תשרת בשטחים תדע היטב איך הפלסטינאים יכולים לפנות לשב"כ מתי שמתחשק להם. אלוהים יודע איך מבין כל האנשים במפלגת העבודה בחרו רק דווקא אותך לייצג אותם בתפוז.

EverMan

New member
ילד קטן ?

כבוד גדול יש לך לאנשים ... בתור אדם שהיה בשטחים וראה מה קורה שם ... אדם לא יפנה לחייל באמצע הרחוב. לאדם אין כמעט גישה לאנשי שב"כ. לא בלי שיראו אותו ברחוב , ולא בלי שהוא יקבל כדור בראש מצה"ל או הטרוריסטים. ובנוגע לשאר ההודעה שלך - כבוד גדול אין לך.

../images/Emo41.gif בשביל כבוד צריך לעבוד

אני שמח שהסתובבת בשטחים. אין לי מושג איך ובתור מה ואיפה אבל זה לא רלוונטי כי הגעת לשם כאורח כלשהו ולא במסגרת בטחונית. להפתעתך הרבה ודאי תשמח לשמוע שחיילי צה"ל הם לא אנשי השב"כ ואכן פלשתינאי החפץ לשתף פעולה לא יפנה לחייל צה"ל. יש נקודות אחרות (לא באמצע הרחוב) בהן ישנו מגע בין פלסטינאים לגורמים ישראליים ושם זה מתבצע. ובקשר לכבוד - ראה כותרת הודעתי. אני רוחש כבוד למנהל פורום אקטואליהלמנהלי פורום הליכוד. אלו אנשים שמתבטאים בצורה שקולה ואחראית ובנוסף יודעים להתדיין לעניין ולא לחסום אלא את המציפים והמטרידים (ומנהל פורום הליכוד מגדיל לעשות ולא חוסם ומוחק אף הודעה למען יראו את הדמוקרטיה מהי)

EverMan

New member
תתפלא , גם בפורום הזה

חוסמים רק את המציפים ואת המטרידים. הבעיה היא , שיש הרבה אנשים פה , שחוזרים שוב ושוב ושוב ומטרידים בכינויים שונים ומשונים. זה שאינך יודע זאת - זה משהו אחר. לי יש אמצעים שאינך יודע. וזה שהם מתבטאים בצורה שקולה ואחראית ... ובכן , אם הבגיניסט ואלוני בוחרים להגיב רק מדי פעם (גם הפורמים שלהם מבוססים הרבה יותר זמן משלי) יהי כן. זכותם. אני מאמין שמנהל צריך לדבר ולהביע דעתו. לא ביקשתי להיות מנהל בשביל לשבת בצד ולמחוק. שנית , המגעים הם לא כללים. אדם פשוט שמגלה שעומד להיות פיגוע - אין לו דרך ליצור קשר עם השב"כ לא יעזור. שנית , הייתי בשטחים כאורח , כאדם שבא לטייל , ובפעם אחרת כאדם שבא לפגוש פלשתינאים לשמוע את הצד השני (2000 לפני האינתיפאדה)

"בלי בג"צ ובלי בצלם"...זוכר?

מדבריו של יצחק רבין, בהתייחס לתשובה לשאלה "למה נתת להם רובים". להנהגה הפלשתינית ניתנו אין-ספור הזדמנויות, אבל לא רק שלא לחמו בטרור, אלא שעודדו את הטרור, קידמו את ההתחמשות, יצרו את ההסתה, חתמו על הצ´קים של השאהידים... אתה טוען שישנו רוב של פלשתינים שאינם תומכים בטרור והם יושבים בבית ומפחדים "לדבר". יתכן שיש משהו בדבריך (ואני בהחלט חולק עליך), מה גם שאתה מאשר שאין ביכולתם של אלו להשפיע. כעת אתה מבין מדוע האמריקאים מבינים שצריכים להפטר מעראפת וגם ממשלת ישראל סבורה שיש להעיף מכאן את עראפת, זה יקרה וזה רק עניין של זמן. האמריקאים מתנים כל תחילתו של הליך מדיני : 1. הפסקה מוחלטת של הטרור, האלימות וההסתה ללא תנאים. 2. שינוי מבני משמעותי בהנהגה הפלשתינית. בוש היטיב להסביר זאת כאשר אמר: "אין טעם לכל מו"ם מדיני, בטח שלא הסכם מדיני, במציאות בה ישנם בשטח גורמים טרוריסטים שיהרסו את ההסכם". במילים אחרות: בוש אמר לפלשתינים: "קודם תעשו סדר אצלכם, אח"כ נבדוק אפשרויות". לא רק, הוא גם הבטיח לפלשתינים הרים וגבעותבמישור הכלכלי!! אך ורק אם הפלשתינים יקיימו את 2 התנאים. נסכם עניין זה כך: נושא המו"ם המדיני אינו רלוונטי כרגע!!! כדי שייחל מו"ם מדיני נדרשים תנאי פתיחה הנובעים ממציאות בשטח, מציאות שעדיין לא רואים את היום בו תתקיים. במישור המעשי, ההבדל בין מיצנע לליכוד הוא שמיצנע מצדד בנסיגה ללא קשר למו"ם מדיני ושינוי בתנאי השטח, בעוד הליכוד רואה בנסיגה מסוג זה ככניעה לטרור. הליכוד אינו פוסל על הסף ביצועם של ויתורים כואבים, אבל אך ורק במסגרת הסכם מדיני, שיבוא לנוכח סיום מוצלח של מו"ם מדיני, שיבוא לנוכח מימוש תנאי הפתיחה שצוינו. רובו המכריע של העם אינו מקבל את עמדת מיצנע, לדעתי לעולם לא יגיע היום בו רוב בעם יצדד בויתורים מדיניים חד-צדדיים לנוכח טרור. אם מפלגת העבודה תמשיך להחזיק בעמדות המדיניות האלו, הרי מדובר ב"מותה" של מפלגת העבודה!!! מדובר בנתק רציני מאוד מהעם, נתק שלעולם לא ניתן יהיה לחבר.

למעלה