דברים לא קשורים

דברים לא קשורים

# תרמתי היום דם, ובסוף קיבלתי טרופית ענבים. כבר שנים שלא שתיתי טרופית ענבים. רק שלא קראו לזה טרופית אלא משהו אחר (לא זוכרת מה). ובדרך הביתה הסתבר שהטרופית ענבים לא הייתה תרופה מספיק טובה, כי התחלתי לראות כתמים שחורים מול העיניים, וכמעט התעלפתי. היה נורא כיף. אף פעם לא כמעט התעלפתי. ועכשיו כואב לי הראש. # יש לי שכנים שבימים האחרונים התחילו לצרוח נורא חזק. אמנם זה לא בין שתיים לארבע, אבל בכל זאת מפריע, להעיר להם? # ביחוד עכשיו שגם ככה כואב לי הראש. # אם יש ניקים שמופיעים במפתיע בכמה פורומים שאני כותבת בהם, שלא קשורים אחד לשני (הפורומים, לא הניקים), אני צריכה להתחיל לדאוג? זה קרה פעמיים בזמן האחרון.

לא יודעת אבל

שבוע שעבר הופעתי במשהו. בחיפוש די תמים אחרי ביקורות באינטרנט, הגעתי לבלוג של אבא של מישהי שהופיעה יחד איתי. הבלוג הוא אמנם לא בשמו האמיתי, אבל תוך שניה זיהיתי במי מדובר (מכך שהוא דיבר ספציפית על המופע והזכיר את השם של חברתי). בבלוג הוא כתב גם דברים אישיים, משהו על אישתו שממנה התגרש לא מזמן ומישהי אחרת שהוא ציפה לראות בקהל וכו' וכו'. אני בטוחה שהחברה שלי, למשל, לא תשמח לדעת שקראתי את זה. זה גרם לי לחשוב מחדש על כמה אני כותבת ואיפה אני כותבת את זה. זה התחזק אתמול, כשבעבודה בא אלי מישהו ואמר "סליחה, את במקרה מאי יולי מתפוז? נעים מאד, אני XXXXX" - זאת בהתבסס על תג שם שהיה לי (אני לא מסתירה את זה שקוראים לי נועה, זה השם הכי נפוץ לבנות בכמה שנים האחרונות
), ועל כך שמדי פעם אני כותבת בפורומים שונים על מקום העבודה שלי. אז התחלתי להיות קצת יותר פרנואידית בקטע הזה.

לכן אני מחליפה ניקים כל שנה בדיוק

בניק הקום פירסמתי תמונות שלי ופתאום התחלתי לקבל מסרים שגרמו לי להבין כמה הנט גלוי ופתוח ופתאום גיליתי שאחי קורא דברים שאני כותבת.

shellyland

New member
אני

פשוט לא כותבת דברים שאני רוצה להסתיר בניקים ה"גלויים" שלי. בפורומים בהם אני רוצה שלא יזהו אותי אני די מורידה פרופיל.

shellyland

New member
במחשבה שנייה

כשנודע לי פעם שלמישהי שלא חפצה בייקרי הודלף ניק שלי מפורום בו אני משתדלת להשאר חסוייה ושהיא קוראת את ההודעות שלי שם - נחרדתי, נעלבתי, הרגשתי מושפלת והחלפתי ניק.

shellyland

New member
אולי הטרופית היתה טובה מדי

והקפיצה לך את רמת הסוכר בדם. את עושה בדיקות מדי פעם?

למעלה