דברים כואבים

מירי התבלבלת

מי שכתבה למטה זאת ציפורה ולא אני פשוט לבעלי ז"ל הוריו נפטרו לפני שנשאנו אז לא יכרתי אותם בכלל.

דברים כואבים

היי חבריה מסימת את פרויקט מיכא"ל , אם תובנות חדשות, והרבה דברים חדשים שקראו לי בתקופה האחרונה מצרפת קובץ שכתבתי אז ביייייייייי ומחכה לתגובות שלכם . ציפי

yamkachol

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לך ציפי,

יופי של מכתב. המצב באמת, בכלל לא פשוט.. אבל - הכי חשוב - את משקפת לה את אהבתך אליה, ואיך את רואה את הדברים מזוית הראיה שלך. כל טוב, והרבה שלוה ורוגע.

ציפי../images/Emo24.gif

מכתב מלא באהבה ,עם המון אמפטיה לבתך ... זה יקח זמן אבל היא תבין שכמו שלה חשובה האהבה ובן הזוג ,כך גם לך ... כל כבוד לך על האמפטיה ..ותמיד זכרי מה שעושה טוב לך בסופו של דבר יטיב לסבבתך .. המון בהצלחה לך ולמשפחתך
טלי

מיקה 42

New member
תגובה נוספת לציפי

ציפי יקרה אצלי המצב בדיוק הפוך הילדים יודעים והרגישו כמה נלחמתי כדי שהזמן האחרון איתו הייה הכי טוב שאפשר. ולכן מרגע שהוא נפטר הם כל הזמן לוחצים עלי לחזור לחיים ולא לקבור את עצמי בין ארבע קירות , הם כל הזמן שואלים אותי למה אני לא מנסה למצוא לי חבר או לפחות ידיד להעביר את הזמן ואולי להיתקרב כדי שגם אני אוכל לאסוף את עצמי ולהרים את הראש כמו שהובלתי אותם להמשיך הלאה. תני לה את הזמן שלה בסוף היא תבין שאת זה מה שנישאר ועל זה כדי ורצוי לשמור ולאהוב באהבה רבה מיקה 42

למעלה