דברים זזים

ברוריהה

New member
דברים זזים ../images/Emo63.gif

היום, אחרי 4 חודשים של התעסקות עם הספריה וחודשיים של פתיחה מסודרת אחת לשבוע, היתה לי ספריה הומת אדם.
ילדים ישבו בפינה שסידרתי להם ועילעלו בספרים.
הורים שבאו להחליף ספר לילדיהם, כולל הורים שקודם לכן לא נהגו להקריא ספרים.
אנשים נכנסו לבקש המלצה ויצאו מרוצים ועם ספר.
ואפילו לכאלה ששאלו אותי שאלות ידעתי לספק תשובות שלא חשבתי שאוכל. אני אמנם חובבת קריאה אבל לא חשבתי שאני אדע לענות בשליפה על שאלות בסגנון "איך קוראים לסופר שכתב את ... ? " או "איזה ספר הוא עוד כתב ? " נשמע בנאלי, זו ספריה, ברור שדברים יהיו ככה, אבל אצלינו בספריה, זה הישג, ואני מרוצה !

חייםלוי

Member
מנהל
כל הכבוד ../images/Emo45.gif ההשקעה משתלמת

וזה בכלל לא בנאלי. לראות ספריה שוקקת חיים זה כיף ובמיוחד שהקמת אותה בעשר אצבעותיך.

4x4bike

New member
בשעה טובה ובהצלחה-ומנסיוני הקט...

בשבוע שעבר החלפתי יום ושעות קבלת קהל. עשיתי פרסום שבוע מראש על לוחות המודעות של היישוב. ביום פתיחת הספריה שמתי שלט גדול על שעות פתיחת הספריה -בכניסה לישוב להזכיר לאנשים, בקיצור שיווק!! מה שקרה בספריה היה מהממםםםםםם
אי אפשר היה לזוז מרב עומס של אנשים...עשרות אנשים הגיעו בערב אחד!! לא הספקתי בכלל לייעץ בקושי עמדתי בקצב של לקבל ספרים שהוחזרו ולרשום ספרים יוצאים, בטח שלא יכולתי להכניס את המידע למחשב.- אנשים עמדו בתור- מה אתם עושים במצבי עומס שכאלה? איך שומרים על הסדר? השבוע כמובן לא פרסמתי שנית וחזרנו לשפיות... אך אם ביישוב קטן את רוצה לפרסם-זה עוזר.

בתיה4

New member
ממש לא בנאלי../images/Emo140.gif

בתקופה שמספרים לנו שאנשים לא קוראים ובוכים על עתיד הספריות, הוכחת שיש דרישה לספרים וספריות. הכל תלוי בהשקעה ובשירות . כל הכבוד לך.

למעלה