דברים ומחשבות .

דברים ומחשבות .

כמה עובדות: למרות שכולנו יודעים שלא ניתן לשנות את הנטייה שלנו ולמרות החיים הקשים ושלא אנחנו תיכננו אותם. ושאנחנו מקללים את היום הזה שגילנו על עצמינו... ושלא רוצים שהילדים שלנו יהיו כמונו . שהומוסקסואליות זה לא מחלה. אני מאמין שיהיה בעתיד מצב יותר טוב ושהחברה בישראל תכיר בנו לטובה . מאחל לכל אחד ואחד המשך חיים נפלאים.

רעותי 17

New member
אמן.

זה גם היה נשמע כמו נאום פרידה. [אני מתחילה לפתח חרדת נטישה..]

רעותי 17

New member
האמן, היה על הסייפא שלך,כמובן.

לגבי כל השאר- אני פשוט לא יודעת. לא חוויתי את זה מעולם, ככה שאין לי שמץ. אני רק יכולה להניח שכל רגש יכול להחשב כלגיטימי, כי אנחנו בני אדם שונים, וכל אחד מקבל את זה אחרת.

אוי לאוזניים !

מקללים את היום שגילנו את עצמנו?! לא רוצה שהילד שלי שהילד שלי יהיה כמוני?! רבותי, בואו נפסיק להתחבט בנהי ייסורנו, ונתחיל לאהוב את עצמנו! אז אולי יין בתחת לא נקבל (או ניתן), כי זה אסור, אך אל לנו להתבייש מלחבק את הגבר אותו אנו אוהבים.

dkey

New member
יפה

קצת עצוב לקרוא את דברי הנמר או למטה את מה שכתב קצת מסובך. אני משער ומקווה שעם הזמן הם ילמדו לחבק ולאהוב את עצמם (גם לי היתה תקופה לא קצרה כזאת). לגבי מין אנאלי, אני לא אמליץ למשהו משהו אבל הבנתי שאין אדם שמסוגל לקיים את כל המצוות. אפשר גם לפרש את הפסוק כחל רק על סטרייטים (למשל בסיטואציות של כלא או כשאין נשים וכו').

לקבל את עצמי...

אני מקבל את עצמי כמו שאני ואוהב את עצמי וזאת בגלל שאי אפשר לשנות את הנטיה. כי נגזר עלינו להיות שונים ומשונים אבל אני בעד שכל מי שרוצה לשמוע את דברינו ישמע ויבין ינסה לעזור. שאמרתי שאני לא רוצה שהילד שלי יהיה הומו לא התכוונתי שאני לא אוהב את עצמי אלא ההפך התכוונתי בזה שלילד שלי יהיה לו קשה לקבל את העובדה הזאת ויכנס למרה שחורה. ילד בתחילת דרכו חושב שזה דבר רע אבל לאחר תקופה מסויימת הוא מתחיל להבין שהכל מה` שעושה את זה לטובה ובשביל מטרה אחת: להראות שיש גם סוג של אנשים שונים שצריך לאהוב, לקבל באהבה ולא בגלל...

נמר יקר!

כשאני מזדהה עם דיקיי פעמיים ביום אחד, אז זה כבר באמת משהו לא נורמלי (אני און הזהות?). אני בעד המחשבה, שהומוסקסואליות איננה דבר טוב, ושהילדים שלנו (הלוואי שיהיו) לא יהיו כאלה. אבל מכאן ועד התייסרות כפי שתיארת, המרחק עושד רב. אכן צריך לקבל את עצמך כפי שאתה ולהסתכל רק על הטוב. הערה חשובה מאוד: רבים כאן בפורום אינם סובלים ניבולי פה. יצר המין איננו חייב להיות משהו וולגרי ולכן גם אתה, אנא כבד את רצונם של הגולשים להתבטא בשפה יפה ונקייה.

תזכורת

לא אמרת משהו פסול אבל מנימת הדברים שלך בתחילןה השתמע כעין יאוש. מדוע הלקלל את היום, שבו נולדת? אני לא בטוח, שלהיות הומו זה כמו "יסורי איוב". למרות דעתי הידועה, שאין זה בטוח, שכך נולדנו, אני חושב, שצריך להסתכל על הכל באופטימיות. לא רוצים, שילדינו יהיו כמונו? האם זה תלוי בנו?! אפילו תל אביבי מוכן, שילדיו יהיו סטרייטים. העיקר, שיהיו בני אדם! בהודעתך השנייה תיקנת מעט את הרושם העגום, שעשית כאן, ומקווה, שמעתה ואילך תסתכל רק על הטוב, והאמן לי, שיש הרבה מה לראות כאן. רוצה טוב עוד יותר?! גם אני!... בעצם... מי לא?...

likud1

New member
שמח שאתה מקבל את עצמך

ובאמת מאחל לך ולכולנו חברה מקבלת ופתוחה לשונה. מבין את האמירה שלך לגבי הילדים ולא מתוך מחשבה שלהיות הומו או לסבית זוהי "מחלה" או "בעיה", אלא מתוך מחשבה אחת והיא, שאלו חיים פחות קלים וכמובן שכל הורה מאחל לילד שלו רק אושר ונחת, ללא קשיים. למרות כל זאת, הדבר אותו אני מאחל יותר מכל לילדיי העתדיים בע"ה, שיהיו אנשים טובים ומוסריים.

kattom69

New member
אפשר להיות חולה מאהבה

אם זה נכון אז ההומואיזם היא כן מחלה

k u n e f a

New member
דברים ומחשבות

להיות הומוסקסואל זו לא מחלה להיות פדופיל זו כן ..

concealed

New member
מבחינת הדתיים לא אמור להיות הבדל.

כבר אמרתי את הדברים פעם ואחזור- בשני המקרים מדובר על אדם בעל משיכה שאסור לממשה. מה ההבדל? מדוע זו מחלה וזו לא? האם אתה בכלל דתי? (ושים לב שזו צביעות נוראית לגלוש בפורום הזה ולהגיד שפדופלים הם חולים ושזו רעה והומואים לא. זה מנוגד לחלוטין לאג'נדה של הפורום- להכיר בקיומם של אלו שהקשיים שלהם גדולים מאחרים...)

שר ההסברה

אנסה להסביר לך במלים פשוטות את ההבדל. כולנו כאן בפורום אמורים להיות מבוגרים מעל גיל 18. לא בכדי הגביל המחוקק את הגיל, שבו ניתן לעשות ככל העולה על רוחנו בהסכמה מלאה עם נשים או עם גברים ובלבד, שיהיו בוגרים. הילד הקטן וגם הנער/ה המתבגר/ת עד גיל 16 לא תמיד הם בשלים בשלים דיים לדעת, מה משמעות קיום יחסי המין. לפעמים הם עלולים לפתח תלות ולפעמים גם להינזק מבחינה נפשית. איש מאיתנו איננו רוצה להיות שותף לכך. לפיכך מי שמתאווה דווקא לקטינים, יתכן, שהוא סובל מבעייה נפשית כלשהי. משום כך נגדיר אותו כחולה. לעומת זאת אין סיבה להגדיר כחולה את מי, שמעדיף את בני מינו על פני המין האחר. זה דומה לכך, שרוב האנשים מעדיפים לשתות קוקה-קולה. אני מעדיף דווקא מים או ספרייט. האם זו מחלה?! בוא נשאיר את הקטינים מחוץ למעגל הצרכים שלנו וניתן להם להתפתח ולגדול באופן טבעי, עד שיגיעו לגיל, שבו יוכלו לבחור בעצמם את ההעדפה המינית שלהם. מה שאלת? מבחינת הדתיים?! עדיין יש הבדל! משיכה לגברים עלולה להיראות בעיני חלק מהם כסטייה אולי באותה מידה כמו קיום יחסים מחוץ למסגרת הנישואין. אבל ילדים?! זה כבר עלול להיות פשע מחריד בל יכופר. גם אצל החוגים הקיצוניים יש הבדל ניכר בין אלה.

armadilloo

New member
אנחנו מתווכחים פה על סמנטיקה או מה?

תקראו לזה מחלה, תקראו לזה סטייה, תקראו לזה דרך חיים אלטרנטיבית. למי איכפת?! במילא המילים האלה לא מוגדרות היטב. מה שמשנה זה שככה אנחנו וכנראה לא נשתנה. ברור שזה קשה ועבור רוב האנשים זו טרדה ועדיף לא להיות הומו (אפילו אם הם עצמם לא מודעים לזה), אבל מצד שני גם אין טעם להיכנס לדיכאון או ייסורים, זה לא מוביל לכלום (אלא אם כן אתה אמן ואז אתה חייב...). מותר וצריך מידי פעם לשפוך קצת את הלב אבל חייבים להיות פרקטיים ולחשוב מה עושים עם זה.

למעלה