דברים דומים

HassiD

New member
דברים דומים

אני חושב שכבר שאלתי/מישהו אחר שאל פעם לגבי דברים שמזכירים. אבל אני אשאל בכל מקרה, אם לא היה - הרווחתי, אם היה - חבל...

יצא לכם פעם להתקל בדברים במקרה, ולהזכר בהארי פוטר? לדוג' ראיתם איש ענק ברחוב ואמרתם "וואו, ממש האגריד", או קראתם איזה משהו, ואמרתם לעצמכם: "יש מצב שרולינג קראה את זה לפני שהיא כתבה? זה ממש דומה". וכדו'...

אתם מוזמנים לענות...

HassiD

New member
ואני אתחיל...

יצא לי השבוע לקרוא רש"י על פרשת השבוע, והיה כתוב שם לגבי חלוקת הארץ, שעשו גורל. כל שבט הגיע, והיה קלפי כזה עם שמות של שבטים ושל שטחים בארץ, והוציאו לכל אחד את שלו.

הקטע שהזכיר לי היה, שהיה כתוב שהיה שם נס, שהגורל היה צווח את הפתקים שיצאו לו (ז"א משהו כמו "שבט נפתלי באיזור הבקעה" וכדו') וישר תהיתי האם רולינג קראה את הרש"י הזה לפני שהיא המציאה את מצנפת המיון...

(למען הסר ספק, ברור לי שהארי פוטר אמיתי והכל, וברור לי שרולינג לא המציאה כלום, אלא רק "הביאה לידיעתנו" אז אל תסקלו אותי...)

anna the best

New member
חחחחחח זה יותר הזכיר לי עכשו

את גביע האש שצווח את השמות של המתחרים...

hollypop girl

New member
אני מכירה אנשים שנשמעים בול כמו

דמויות מה"פ - קרום, הרמיוני, אמברידג' (בלי הקטע של הסדיזם)
אם לחשוב טוב אולי אני אזכר בעוד משהו...

TheGoldenSnitch

New member
נחשים

אני לא מסוגל להסתכל על נחש או לחשוב על נחש מבלי לחשוב על נגיני או על וולדמורט, וזה תמיד קורה לי.
החלק הכי הזוי בקטע הזה הוא שמגיל 7 בערך ועד גיל 16 עבדתי בנחשיה, עם 250 נחשים, "העסק המשפחתי" לשעבר
והיום, בגלל (בזכות) רולניג, אני לא מתחבר אליהם כל כך...
(אפילו שבבית של ההורים יש נקבת פיתון שקוראים לה נגיני
)

מגניב ממש!

לא קשור לנושא השרשור אבל אהבתי את מה שסיפרת על הנחשים, נשמע מגניב רצח

Miss Lavet

New member
הייתה לי מרצה שנראתה והתנהגה כמו טרלוני |חיזר

אבל יותר כמו טרלוני בתקופת המבחן של אמברידג'... ההבדל היחידי שהיה שהיא לא הייתה מושכת את צומת הלב של התלמידים (טוב.. כל ההרצאה אני אמרתי כמעת לכל מישהו אפשרי כמה היא מזכירה אותה
)

מה שיותר מצחיק בקשר לזה שהיא התנהגה כמו טרלוני בתקופת המבחן של אמברידג', זו המורה שלי ללשון (שהתלוותה עם הכיתה שלי להרצאה) שהתנהגה אליה כאילו היא (המורה ללשון) אמברידג'

hollypop girl

New member
אני דיי בטוחה שאתה שמת את התמונה

הזאת לפני כמה חודשים, אבל יש מצב שאני מתבלבלת עם מישהו אחר...

"יש מצב שרולינג קראה את זה לפני שהיא כתבה? זה ממש דומה?."

HassiD

New member
צודקת...

(באמת שמתי אותה)

מסתבר שיש יתרון כלשהו ללהיות יתום... כולם כותבים עליך...

למעלה