דברות המדריך

דברות המדריך

הבטחתי לאחת מבנות המכינה את משפטי המדריך. אז הסתכלתי עליהם שוב לפני כמה דקות. אבל יש שם אחד שאני לא בטחה שהוא חייב להיות שם. 5. המדריך לא מרבית לחניכים - זו רק פעולת הכנה למחנה משותף עם מטה יהודה. אני טוענת שרק למועצה בעלת הסטיגמה יש זכות לצחוק על הסטיגמה. רק למדאריכי באר טוביה מותר לצחוק על סמים כשהם לא ליד חניכים. מההגיון הזה -אם אתה לא ממטה יהודה אל תצעק סכינים..... לדעתי המשפט צריך לרדת (כן, שי, כבר הבנתי שאני אדם רציני) אבל מה דעתכם? עוד משפטים שיתכן שחלקם יראו בהם בעייתים: המדריך לא מזריק סמים - הוא מזריק רק רעל. 22) המדריך לא זקן - הקרחת היא אחד ממאפייני ההדרכה הממושכת במטה יהודה יחד עם חסינות לסכינים. 24) המדריך לא מרביץ לצופ'יפ'ניקים - הוא פשוט שולל את תנועתם פיסית. 72) המדריך לא מתלהב מכל אוטובוס שהוא רואה - הוא פשוט מהערבה.

S a l i t

New member
אני מוחה בכל תוקף!!!../images/Emo46.gif

אימרה 74 לא מוצאת חן בעיני בכלל!!!

kedeman

New member
מותר לצחוק

הלכת דווקא על המשפטים שהיו פה הרבה לפני אה? סתם לידיעתך משפט 22 הלך במקור ככה (ושונה מחוסר רלוונטיות) "המדריך לא זקן - הקרחת היא אחד ממאפייני ההדרכה הממושכת במטה יהודה יחד עם חסינות לסכינים. (רגב הכן את תלתליך!!!)" מי שזוכר את רגב בן דוד ממטה יהודה.... פעם היו לו תלתלים (היום הוא הזדקן???) בכל אופן אני לא בטוח שלפעמים לצחוק על הסטיגמות זה דבר כל כך רע ולא צריך לקחת את זה בכבדות האתר במקום כלשהו מייצג גם את הסלנגים התנועתיים משפטי המדריך זה דבר שידוע שהוא צוחק וציני ("המדריך לא מחטט באף - הוא מכין פ'ינוקים" - זה אומר לכל מחטטי האף התנועתיים להעלב??) אני לא רואה את המשפטים האלה ככל כך רעים הייתי בכייף מוסיף לשם משפטים על עמק חפר אם הייתי מקבל אחד טוב למישהו יש הסגות או חוסר הסכמה איתי?

YaLdoNet 4 EveR

New member
דוגרי..

בכלליות הירידות הן על מועצות, לא על האנשים ספציפית (רובן
). ואם אתה רוצה משפטים על עמק חפר, רק בוא לבקר אצלינו..

עם רגב זה יותר מצחיק...

(כן,גם אני זקנה, כנראה) 1. מה עם - המדריך לא מסומם -הוא מבאר טוביה.....אני מתנגדת. תראה סלעית נפגעה,לא אומר לך משהוא? יש הבדל בין חיטוט באף לבין השרשת סטגמות. למשל המפט יכול להשתנות ל-) "המדריך לא זקן - הקרחת היא אחד ממאפייני ההדרכה. או "המדריך לא זקן - הקרחת היא אמצעי זיהוי יעיל. אני רצינית ככה זיהיתי את בוגי בעצרת של הצנחנים... בכול מקרה אני רוצה לראות עוד דעות. בינתיים בגירסה המחודשת השארתי אותם. 2. למה המדריך ולא המדריכה? מרוב עצלות אני מוסיפה הערה- כול משפטי המדריך נכונים למדריכות גם. זה רק בשביל שהם יטפחו את האגו שלהם.

kedeman

New member
יש כזה משפט באתר?

לאחר דיונים מאוד מאוד ארוכים בפורום הוחלט שכל דבר שקשור בסמים ושבאיזשהו מקום נותן לגיטימציה לשימוש בסמים נפסל מהאתר ולכן אין את המורל "סמים סמים סמים" למרות שאני מקבל אותו באימייל 3 פעמים בשבוע אני מכיר את סלעית יש לה מספיק הומור עצמי כדי להבין לבד שזה לא אישי חוץ מזה.... מהניסיון של תאמת עם אוטובוסים.. במושבים ברמת הגולן רואים פחות אוטובוסים מאשר בערבה ולמה כולם ב"המדריך" ואף אחד לא על המדריכה? סתם נוחות ועצלנות נוח שהכל כתוב באותו הנוסח אבל אם את רוצה אני מוכן להוסיף הערה שכל המשפטים שם נכונים גם למדריכה

זאת היתה דוגמה קיצונית.

אבל כן יש משהוא בסגונן -המדריך לא מזריק סמים - רק רעל. לא סיכמונו, שלקחתי את האחריות על עצמי לערוך את משפטי המדריך?אה ףנכון סיכמתי זאת רק עם עצמי. אבל שי-תאשר לי. הם די מוכנים. פשוט נוסיף עוד משפט-יש אנשים טובים במטה יהודה ואוטובוסים בערבה:))

fresh mishmesh

New member
באתר של בני המושבים

www.hatbam.co.il ושם תלכי ל"הרשימה"... יש שם כל מיני דברים כאלה

THE sky angel

New member
אל תלך כל כך רחוק....

גם פה כמעט אין אוטובוסים צהובים!!! שלא נדבר על של אגד בכלל!! חיחי.. :) אממ הייתם צריכים להיות איתי ביום ירושלים!! אנחנו כזה נוסעים על הכביש ופתאום ראיתי אוטובוס צהוב ואני כזה- "יוואווווו אוטובוס צהוווווב!! מעניין של מי הוא!!" חחח וכולם צחקו עליי כאילו שלא ראיתי אוטובוסים בחיים שלי... :) זה מה שקורה למורעלת תנועה... חח תראו לאן מידרדרים! :)

תיקונים

כמה תיקונים וכמה שיפורים: מספר 25 - מאותגר ולא מאותר 42- המדריך לא מאחר - הוא מתעכב, וגם זה בשביל החניכים ומספר 7 לא ממש ברור

פIלי

New member
נו באמת ..

זה סתם בצחוק.. אני ממטה יהודה ולא נעלבתי קשות מהעניין... זה לא שמישהו באמת לוקח ברצינות את העניין.

THE sky angel

New member
יש שם עוד אמרה סטיגמתית-

"המדריך לא בלונדיני- יש לו אופי של כזה" אני, בתור בלונדינית מלידה, שכל החיים אומרים לה "בלונדינית טיפשה" וכד' (אההם ויצמן!! אההם) לא נעלבת מהאמרה הזו למרות שנכון- זו גם סטיגמה! צריך להבין שכל מה שכתוב שם צריך להילקח בהומור מלא, זה לא שמישו רוצה להכניס סטיגמות, ואם תשימו לב כמעט בכל ביטוי וביטוי מושרש איזה אימרה סטיגמתית או גזענית אבל אין מה לעשות- העולם שלנו הוא עולם ציני והוא מתקיים על ידי הומור- זו המציאות וזה מה שגורם לנו לחייך... :) יהיה טוב!!

למעלה