דביר, בקשה קטנה אליך

GuyHemed

New member
דביר, בקשה קטנה אליך ../images/Emo13.gif

האם אתה יכול להביא בבקשה את המילים לשיר Coincidence? נ.ב. האלבום פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rincewind

New member
Coincidence ../images/Emo47.gif איך שאני אוהב את השיר הזה..

[Chorus] It's all coincidence I feel your breath When you are here my love You came and took my life Our souls collide Forever we are one [Verse 1] Lost in the darkness I was when you came along I never known Day after day always wondered why I'm alone My hopes were gone [Bridge] Through the night Out of sight A beautiful stranger has come Through my eyes Blinding lights Sensation of love so divine [Verse 2] Life unpredictable, having us spinning around Revolving doors I search for no meaning, just love you with no control You fill my soul [Bridge] Rain and ice Can't break us Destiny welded us so Infernal flames in godly games forces that bring us so high Love, no fear​

GuyHemed

New member
אממ... גם וגם חח

הורדתי בשביל ה2 שירים שלא שמעתי בכלל והייתי חייב לשמוע (Call Me ו- Express Yourself) אבל תיהיה בטוח שאני קונה את הדיסק

TheMashMash

New member
אני הורדתי כי עוד לא הגיע ליהוד... היום אקנה

ואני לא קונה תמיד :) רק שמדובר בדיסק ששאני רוצה לקדם. . . מה שכן הדיסק מעולה - אני הכי אהבתי את XPRESS URSELF :) ממש כמו ALIVE של מוטודאק. חבל ששינו את MUSIC שהוא היה מעולה כמו שהיה - נגעו בו - הרסו ... NO MORE - חמוד לא פחות ... COINCIDENCE מעולה... ושאר השירים אנחנו מכירים מזמן. אפשר להגיד שהציון של הדיסק הוא 9 - וזה בגלל MUSIC

GuyHemed

New member
היום התעמקתי קצת במילים.. ואני חייב להגיד

דביר אתה תותח!!!!!!!!

TheMashMash

New member
ממ.. יש לך תשובה הגיונית למה שינו את MUSIC?

:( מזה שרצו להדגיש את LITTLE SOUND ? קשה לי עם זה... אני ממש אוהב הדיסק בכללית...

Rincewind

New member
כדי שישמע יותר רהוט לאוזן דוברת אנגלית.

גם לי היה קשה בהתחלה, אבל אחרי שתיים-שלוש האזנות מתרגלים.

TheMashMash

New member
ל MP3 החלפתי את הגרסא.. (בנגן הכוונה)

השארתי את הקודמת והיפה יותר. פשוט הקול שלה נשמע בקודם טוב יותר...

למעלה