דבורה מאייר

מרגו11

New member
דבורה מאייר

דבורה מאייר ילידת 1934 ילדה בת בשנת 1948 , אודה לכל מיידע הודותיה.

prigat22

New member
עוד פרטים?

שלום לך, אשמח לעזור אולם מספר פרטים נוספים יכולים לעזור, למשל האם היא ילידת הארץ? אם לא היכן נולדה? האם מאייר זהו שם משפחתה הנוכחי או הקודם? האם ידוע היכן התגוררה בארץ או מתגוררת עדיין? האם בחיים או נפטרה? כל פרט נוסף יכול לסייע.
אם אשה זו חיה בארץ אין ספק שניתן למצוא צאצאיה.
בהצלחה

מרגו11

New member
דבורה מאייר

דבורה מאייר שם נעורים ניצולת שואה ילידת 1934 לא ידוע מאייזה מדינה כשהייתה בגיל 14 קטינה -ילדה בת ב1948 בבית חולים הדסה בתל אביב התינוקת נמסרה לאימוץ לאחר 13 חודש. דבורה מאייר הייתה גרה בתל אביב אצל משפחה והיא הרתה לאחד מבני המשפחה,סב המשפחה היה פרופסור - לאחר שנמסרה התינוקת לאימוץ -לא ידועים פרטים נוספים. עובדת סוציאלית בעיריית תל אביב בשם בלה שלזינגר טיפלה בתהליכי האימוץ של התינוקת ייתכן והתינוקת קיבלה את השם דינה מאייר.

אם התחתנה בהמשך אן לי כל שם או פרט לזיהוי, אולי יש מי ששמע דבר מה?

אודה לכל פרט.

עדגיל

Well-known member
פרופ' מאייר היה מנהל ביה"ח הדסה בת"א

ויקיפדיה אודותיו: http://he.wikipedia.org/wiki/לודוויג_פרדיננד_מאייר
ע"פ קורות חייו הוא עלה ארצה עם בתו, בעלה ובנם. השאלה היא מיהי דבורה מאייר? ילדה שאימץ ושנשאה את שם משפחתו? האם הוא ורעייתו גידלו את דבורה שהיתה בת משפחה? מניין הוודאות שהרתה לאחד מבני המשפחה? לעניות דעתי הדבר לא מותיר הרבה ספקות ויש בחשיפת פרט שכזה משום צנעת הפרט. פתיחת תיק האימוץ של הילדה שנולדה שאמורה להיות היום בת 64, יישפוך אור על כל הפרשה.

מרגו11

New member
תיק אימוץ

הפרטים שמסרתי הם מתיק האימוץ, אן שם יותר אינפורמציה ולכן אני מחפשת אולי משהוא שמע או יודע , אף פניתי לשר הרווחה

מרגו11

New member
אך אפשר למצוא

אך אפשר למצוא משהוא ממשפחתו של פרופ מאייר

bilen

New member
פרטים על פרופ' מאייר אפשר אולי בארכיון העיריה

יש שם הרבה מידע על עובדי חינוך או רפואה בת"א.

הייתי מתחילה בארכיון ולפי התוצאות ממשיכה כי יש עוד כיוונים.

.

למעלה