דווקא תודה..
הי ילדווקא מתוקה! סיפור לך, גם אם לא קיבלתי אחד ממך, גרמת לי לחשוב יותר מכולם. סיפור, על ילדה שביום אחד, ואפילו ברגע אחד השתנו חייה. זה היה בעת ששיחקה עם אחיה, זה היה כשאביה ישב איתה וזה היה בעת משחק מונופול. היא קמה, לא זוכרת למה, אבל היא גם נפלה. ואמה שניתקה במהירות את שיחת הטלפון בה הייתה, ארזה מהר בגדים, מברשות, ספרים בתיק ירוק שהיה קצת קרוע. היא לקחה אותה לבית חולים, ומשם לחיים. סיפור, על מקרה שקרה 7 שנים אחכ. המשך של 7 שנים. של המון פעמים של אריזת חפצים, המון מקרים של פרידה מהכלבה. המון מקרים של בדידות בבית חולים, והרגשה של חוסר בית. 7 שנים אחכ. אותה ילדה, שכבר גדלה, נכנסה שוב לבית חולים. בפעם הקודמת היא כבר נפרדה מהחברה שלה לתמיד, מהחברה שהייתה כלבתה. זה היה לפני שבועיים. והיא גילתה הרבה דברים מאז. היא גילתה חברים שהיו שם בזמנים טובים אך לא בזמנים רעים >האם זה חבר?< היא גילתה חברים שהיו שם בזמנים רעים, אך לא בזמנים טובים >האם זה חבר?< והיא גילתה כמה נדירים, שבאמת נדירים, שעשו מעט, אבל כך כך הרבה, שדאגו לה, מעבר למילים, והיו שם. אם זה ביקור, אם זה טלפון, אם זו איזושהיא שיחה, שהראו חברות. שהראו משמעות של מילים. ולמה אני כותבת לך את זה כאן, ביודעי שיהיו אנשים שיקראו את מה שכתבתי. ויגידו. למה היא מצפה? למה היא דפוקה מספיק לומר את זה כאן. אז ככה. כי חברות. אותה אני רוצה אותה מגיע לי. היא ללא אייקונים. ומה שכתבת יהיה שם. במשמעותו. כי לא חשבתי על זה בעת הכאב, אלא רק אחרי שעבר. רק אחרי שבוע קשה. ומחשבות על שיעורים לחיים. אנחנו לומדים. אני למדתי. וצבעיי נשארים. ויישארו. אני קיפודה, אני פרפר, אני צב, אני נשר, אני לביאה, יש בשני ג´ונגל, וכל החיות האלה שרצות בה לפעמים מבלבלות, אך לעולם לא מכסות אותה. מילה. בלי. משמעות. עד. שמעניקים. לה. אותה. מהו חבר? כנראה כבר גיליתי. וזה משפיע. סליחה.. על שלא הודתי מספיק, סליחה.. על שביקשתי מדי, סליחה.. על שחיפשתי סליחה.. על שמצאתי סליחה.. על שאיבדתי סליחה.. על ששני זו שני. ותודה. למי שאוהב אותה על זה, בכינוי שלה. וחיבוק, למי שהיא חשובה לו בכל מצב. >וסליחה שאמרתי את זה כאן- פשוט ראיתי אייקון<