בואו לרקוד אם אתם גברים!
יופי, הילי. התבגרת. אבל את לא רוצה. או מצד שני, הילי נראית כאילו היא דווקא די שמחה.

צ'רלי, את נראית אמריקאית והלא שם אין כדורגל. אל תשקרי לי, ואני לא אחפף לך כשאת מפעילה את הקהל בפסטיגל.

מסכנה הילי. אלעד, זה הרס. העיקר זה שתפסיק להתלבש כמו תום. מרנג. חמוד. כן, הנה החיבוק שהבחורה מתלבטת בו.

רקדנים, אתם ביקשתם מאור אישור רשמי ללכת? מיכאל, אתה לא התבטאת כמו שצריך. אין מצב שאורצ'וק לא זוכרת דברים. מיכאל חייב להיות כבד.

נורא מצחיק, מנו. אם לא היית עסוק במציאת גופות כל הזמן... צ'רלי, איך את מזדקפת כשהוא בא! מיכאל, זה מוזר. אור לא דפקה לו ברז, הוא התבלבל בתאריכים!

אלון הוא סתם שלומי חתן. גם אני מאוד אוהב את הילי האחת והיחידה. אבל אני בעיקר אוהב את סבא שלה. או, בבקשה, הנה המושלמת. שהסתכלה לי בסטורי שבו אני בכלל מצולם עם אביב.

מה עשיתם, חבר'ה? גיא... אתה אידיוט? יש ביטוח לאידיוטים?

רגע... אני מכין קודם את הרוטב ואז את הפסטה. פשוט להכין רוטב לוקח יותר מדי זמן. ופסטה לא. וחוץ מזה, אני לא הבנתי במה אודי תומך... אם הוא מעדיף שהפסטה תחכה לרוטב, למה הוא מזהיר שהיא תתייבש?! אבל זה נכון, דפנה. אור נתנה לכם ציון מעולה. זה מתחת למצוין שלה.

אז עם מי הייתם מבשלים? אני הייתי הולך לסבתא של הילי, אני לא אומר, אור לא מבשלת ממש שם כי היא לא יכולה לעשות מיליון דברים ביום, רק תשע מאות תשעים ותשעה אלף תשע מאות תשעים ותשע. מצד שני, לראות אותה רק לרגע... מצד שלישי כליל. מצד רביעי, זה קצף ביצים. וכליל עלולה להביא את כל החבר'ה מוויגן פרנדלי... כליל מפחידה. היא כמו כדברא. הנה, הילי דיברה.

די לנג'ס, אבא. תום, אתה אוכל כמו חורני. ומשחק חם קר בצורה מאוד גרועה.

הילי מתלהבת. אבל יותר בוגרת. כליל, בחייך! לא לספר?! בואי, הילי, נעמה הייתה הבוגדת. זה כמו שקירקי לא הייתה מספרת לדקל על... אה... לא יודע, אירה? בינתיים הם די נאמנים (חוץ מנעמה, שונאת הטבעוניות שהתערבה ביניהם). למה כליל תמיד מסבירה עם אוכל? כן, עשוי מביצים, גברת טבעונית! הבחורה נשואה במציאות.

טוב, אורצ'וק לא נקמנית או משחיתה את זמנה בעוגיות. מה לעשות, אבא שלכן מת על צעירות. שירות מצוין, יש להגיד. תודה, אורצ'וק. נכון.

כולם אוכלים. ורק תום כמו עולב. וגיא וצ'רלי אוכלים בטח איזה משהו במועדון. ונעמה... מה נעמה אוכלת? או שהיא סתם מתמרמרת לה כשיובל לא קשורה? נכון, אור היא בלתי פתירה. אבל אלעד יפתור לך את הצורה... זה קשור למשפחת פשע זה.

שולחנות חדשים. כן, בין הכיסאות, זה בדרך כלל שם. זאת רק תופים יש לה בראש. יופי, כולם רוקדים. אבל בואו, אם אתם מאתגרים את אורצ'וק, היא תבוא אליכם. ותציל את הסבלים המסכנים האלה!

אור לא איחרה, היא התעכבה כי היא הייתה צריכה לסייע לכל מדוכאי העולם בדרך.

אורצ'וק, תראי להם. בואו לקרב ריקוד אם יש לכם אומץ! תום, אל תאתגר אותה. מיכאל, מאחוריך. אלוהים אדירים, מה זה השפגט הזה?! זאת מצוינת, זאת. אור יא תותחית. יא מצוינת.

אוי ואבוי, הילי. איך אתה... תשמע, אני מת על נשיקות. על אלה. בעיקר. אבל על אחרות... "דיברת".

בפרק הבא:

אלעד חוזר לעזור לעומר ברינדר.

עופר מסדר את הרקדנים לפי סדר חשיבות: נעמה אחרונה, אור ראשונה. אה, ואילנה מפטרת אותו. שיחזור למאפייה.

דפנה כועסת על כליל (אם כי צ'רלי הייתה אחראית על זה...) למרות שרוב הסיכויים שהיא ממש שמחה ותהפוך את כליל למתכננת ריקוד.

אלעד כועס.

מיכאל מתעצבן.

אלעד כועס עוד יותר.

צ'רלי מרעילה את גיא.

אור חוזרת לדבר עם תום שמכיר במצוינותה.

תראו מי קופצת לה על הגופה שעוד לא התקררה.

אור מדברת עם דפנה.

דפנה ממש כועסת על תום.

והילי התקשרה למישהו וגילתה שזה אלעד.