דאנסטורי - שבוע 7

פרק 32

מה יקרה אחרי העזיבה של דפנה?
&nbsp
האם צ'רליכאל עומדים לחזור?
&nbsp
מתי אלעד ישנה את שמו לתום?
&nbsp
ומה הילי תעשה הפעם?

אוי, הילי הקלולסית האחת והיחידה

עוד פעם מתה לו אישה שהוא לא מנקה את הבית?! אור, מצוינת שכמוך, את יכולה הכול!
&nbsp
רבו בגללך. תום, בגללך הם ביחד! ידעתם שעלמה הסתכלה על הסטורי שלי שבו שיתפתי תמונה שלי עם אביב? חמודה.
&nbsp
אה, היא החליטה לשפוך. איזה מטפל, רק עובר על צעירות. כן, סדר זה טוב. נכון, אורצ'וק? תלמדי מהטבלאות.
&nbsp
גיא! מה קרה לך?! אפילו לא בצחוק! אפילו לא בצחוק! שלומי חתן, סתום. אתה סתם גם מקנא באלעד כי אתה כבר לא עומר ברינדר. כן, חטף ג'ננה. למה שתרוץ לתום? כי היא אמרה לו- אני הולכת לתום. שלומי חתן, סתום!
&nbsp
מאז כיתה ג'. הילי, בלי ריקוד מזרחי זה לא עידוד. לא, חבר'ה, זה הרגע הזה, לא טוב!
&nbsp
זאת מנקה מצוינת. והיא עצובה עכשיו. כן, היא תסתדר איתה מ צ ו י ן.
&nbsp
תפסיק לא לפרגן לו רק כי אתה כבר לא עומר ברינדר!
&nbsp
אורצ'וק, את מהממת. אבא אנטיפת.
&nbsp
היא לא אמרה לו שהיא הולכת? כן, נו, אלעד והילי לנצח, הילע... מה לא?! מה לא?!
&nbsp
אוף, יא חתיכת לא מצוינת אחת, את חסרת אמביציה שזה משהו.
&nbsp
לא לסמן! אה, לא, הם סתם מרביצים אחד לשני. אל תתעסקו עם הפרמדיקית. שניכם דפוקים וחיים בסרט. גיא, אל תסמן!
&nbsp
את הבעייתית, הבעייתית.
&nbsp
אני רוקד, סימור, אני נשבע לך! מיץ קר זאת דרישה לגיטימית. כן, מניפה, כן חצוצרות, כן כרכרה! אור לא נסיכה, היא מלכה. אמרה אפילו תודה.
&nbsp
מה אילנה זוממת? היא קצת... קצת נראית צבועה.
&nbsp
על הבלונדינית הזוממת? גיא, לפחות הוא לא מסמן!
&nbsp
זה לא חדש, תום. תום גם הפך לאלעד. תחליפו שמות כבר.
&nbsp
מאוד אידיוט. כן, הילי מתוקה ומחוננת.
&nbsp
כמה צפוי שזה יקרה. לא, לא, תתנגדו לרגע הזה! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה, עכשיו את לא חושבת?! כבר עשיתם את זה!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
החזרה בממלכה של צ'רלי.
&nbsp
אור מתעכבת מסיבה מוצדקת.
&nbsp
גיא וצ'רלי?! בא לי להקיא.
&nbsp
הילי ואלעד חוזרים... בטח.
&nbsp
הרוטב לפסטה. כיוון שאת הפסטה לוקח פחות זמן להכין.
&nbsp
כליל שוב מייעצת.
&nbsp
מיכאל וצ'רלי. תודה רבה.
&nbsp
אבא של תום לא מבין את המצב.
&nbsp
אלעד הוריד את הכובע... והאם הילי תודה? תקשיבי לכליל!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
אוי הילי...

הילי עם הלב הרך כמו חמאה... מה את עושה...
(רק אני דמיינתי את הילי של פעם קופצת ורוקדת "התנשקתי עם תום הלוי!"?
)
&nbsp
גיא הנשמה מסדר את אלעד שיחזור להיות גם נשמה.
&nbsp
תום בלתי נסבל.
&nbsp
אור כרגיל רק רוצה שיהיה טוב לכולם (חוץ מלצ'רלי)
&nbsp
ונעמה, מה את רוצה. מה את רוצה.

Roei152

Well-known member
מנהל
נעמה מושלמת כרגיל
דורשת מה שמגיע לה !! ובינתים הבחור שלה שעדין לא שלה הולך לבגוד בה עם צ'רלי
&nbsp

שיר m

Well-known member
לא טוב

גיא וצ'רלי. לא טוב. הייתי מעדיפה גיא וכליל.

פרק 33

אז האם משפחת בורשטיין תקבל את אילנה?
&nbsp
האם מיכאל יבין שעליו לחזור לצ'רלי?
&nbsp
איך הילי ותום יגיבו למה שקרה?
&nbsp
ולמה במקום לריב מכות, כולם רוקדים שם?!

שיר m

Well-known member
פעם ראשונה

שלא הבנתי כלום מ"בפרק הבא".

פרק טוב, אבל יצאתי רעבה. הכל אוכל שם! אוכל אוכל אוכל.

אבא של תום הוא אחלה אבא.

הילי מסכנונת.

אלעד חזר להיות חמוד אבל נראה שזה לא יחזיק.

חביב הריקוד המשותף.

בואו לרקוד אם אתם גברים!

יופי, הילי. התבגרת. אבל את לא רוצה. או מצד שני, הילי נראית כאילו היא דווקא די שמחה.
&nbsp
צ'רלי, את נראית אמריקאית והלא שם אין כדורגל. אל תשקרי לי, ואני לא אחפף לך כשאת מפעילה את הקהל בפסטיגל.
&nbsp
מסכנה הילי. אלעד, זה הרס. העיקר זה שתפסיק להתלבש כמו תום. מרנג. חמוד. כן, הנה החיבוק שהבחורה מתלבטת בו.
&nbsp
רקדנים, אתם ביקשתם מאור אישור רשמי ללכת? מיכאל, אתה לא התבטאת כמו שצריך. אין מצב שאורצ'וק לא זוכרת דברים. מיכאל חייב להיות כבד.
&nbsp
נורא מצחיק, מנו. אם לא היית עסוק במציאת גופות כל הזמן... צ'רלי, איך את מזדקפת כשהוא בא! מיכאל, זה מוזר. אור לא דפקה לו ברז, הוא התבלבל בתאריכים!
&nbsp
אלון הוא סתם שלומי חתן. גם אני מאוד אוהב את הילי האחת והיחידה. אבל אני בעיקר אוהב את סבא שלה. או, בבקשה, הנה המושלמת. שהסתכלה לי בסטורי שבו אני בכלל מצולם עם אביב.
&nbsp
מה עשיתם, חבר'ה? גיא... אתה אידיוט? יש ביטוח לאידיוטים?
&nbsp
רגע... אני מכין קודם את הרוטב ואז את הפסטה. פשוט להכין רוטב לוקח יותר מדי זמן. ופסטה לא. וחוץ מזה, אני לא הבנתי במה אודי תומך... אם הוא מעדיף שהפסטה תחכה לרוטב, למה הוא מזהיר שהיא תתייבש?! אבל זה נכון, דפנה. אור נתנה לכם ציון מעולה. זה מתחת למצוין שלה.
&nbsp
אז עם מי הייתם מבשלים? אני הייתי הולך לסבתא של הילי, אני לא אומר, אור לא מבשלת ממש שם כי היא לא יכולה לעשות מיליון דברים ביום, רק תשע מאות תשעים ותשעה אלף תשע מאות תשעים ותשע. מצד שני, לראות אותה רק לרגע... מצד שלישי כליל. מצד רביעי, זה קצף ביצים. וכליל עלולה להביא את כל החבר'ה מוויגן פרנדלי... כליל מפחידה. היא כמו כדברא. הנה, הילי דיברה.
&nbsp
די לנג'ס, אבא. תום, אתה אוכל כמו חורני. ומשחק חם קר בצורה מאוד גרועה.
&nbsp
הילי מתלהבת. אבל יותר בוגרת. כליל, בחייך! לא לספר?! בואי, הילי, נעמה הייתה הבוגדת. זה כמו שקירקי לא הייתה מספרת לדקל על... אה... לא יודע, אירה? בינתיים הם די נאמנים (חוץ מנעמה, שונאת הטבעוניות שהתערבה ביניהם). למה כליל תמיד מסבירה עם אוכל? כן, עשוי מביצים, גברת טבעונית! הבחורה נשואה במציאות.
&nbsp
טוב, אורצ'וק לא נקמנית או משחיתה את זמנה בעוגיות. מה לעשות, אבא שלכן מת על צעירות. שירות מצוין, יש להגיד. תודה, אורצ'וק. נכון.
&nbsp
כולם אוכלים. ורק תום כמו עולב. וגיא וצ'רלי אוכלים בטח איזה משהו במועדון. ונעמה... מה נעמה אוכלת? או שהיא סתם מתמרמרת לה כשיובל לא קשורה? נכון, אור היא בלתי פתירה. אבל אלעד יפתור לך את הצורה... זה קשור למשפחת פשע זה.
&nbsp
שולחנות חדשים. כן, בין הכיסאות, זה בדרך כלל שם. זאת רק תופים יש לה בראש. יופי, כולם רוקדים. אבל בואו, אם אתם מאתגרים את אורצ'וק, היא תבוא אליכם. ותציל את הסבלים המסכנים האלה!
&nbsp
אור לא איחרה, היא התעכבה כי היא הייתה צריכה לסייע לכל מדוכאי העולם בדרך.
&nbsp
אורצ'וק, תראי להם. בואו לקרב ריקוד אם יש לכם אומץ! תום, אל תאתגר אותה. מיכאל, מאחוריך. אלוהים אדירים, מה זה השפגט הזה?! זאת מצוינת, זאת. אור יא תותחית. יא מצוינת.
&nbsp
אוי ואבוי, הילי. איך אתה... תשמע, אני מת על נשיקות. על אלה. בעיקר. אבל על אחרות... "דיברת".
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אלעד חוזר לעזור לעומר ברינדר.
&nbsp
עופר מסדר את הרקדנים לפי סדר חשיבות: נעמה אחרונה, אור ראשונה. אה, ואילנה מפטרת אותו. שיחזור למאפייה.
&nbsp
דפנה כועסת על כליל (אם כי צ'רלי הייתה אחראית על זה...) למרות שרוב הסיכויים שהיא ממש שמחה ותהפוך את כליל למתכננת ריקוד.
&nbsp
אלעד כועס.
&nbsp
מיכאל מתעצבן.
&nbsp
אלעד כועס עוד יותר.
&nbsp
צ'רלי מרעילה את גיא.
&nbsp
אור חוזרת לדבר עם תום שמכיר במצוינותה.
&nbsp
תראו מי קופצת לה על הגופה שעוד לא התקררה.
&nbsp
אור מדברת עם דפנה.
&nbsp
דפנה ממש כועסת על תום.
&nbsp
והילי התקשרה למישהו וגילתה שזה אלעד.

Roei152

Well-known member
מנהל
סוף סוף ראיתי את הפרק
היתי בדירה , לא התאפשר לי לראות את הפרק באיכות טובה .. אבל היום סוף סוף ראיתתי , פרק מעולה , אין מספיק נעמה , אבל סבבה

למעלה