"דאלאס" מגיעה ל-yes

LeRanch

New member
"דאלאס" מגיעה ל-yes

גרסת שנות האלפיים של רשת TNT לסדרה המצליחה משנות ה-80, נרכשה ע"י yes ותשודר בקרוב, כך עפ"י דיווח בתוכנית של גיא פינס.
הגרסא החדשה מתרחשת 20 שנה לאחר סיום הסדרה המקורית ומשתתפים בה בין היתר השחקנים מהסדרה המקורית פטריק דאפי (בובי), לארי הגמן (ג'יי.אר) ולינדה גריי (סו) לצד שחקנים חדשים הכוללים את ג'סי מטקאלף, ברנדה סטרונג, ג'וש הנדרסון, ג'ולי גונזלו וג'ורדנה ברוסטר.

svety

New member
תמיד רציתי לראות את הסדרה המקורית,

אבל לצערי לא יצא.

מישהו צפה?

is00

New member
ג'ולי גונזלו!

למרות זאת מה שיש לי להגיד על הרכש הזה זה...

is00

New member
אם צפית ב"איליי סטון", היא גילמה את מגי דקר.

X יו יו S

New member
אני לא זוכרת סתם זרקתי משהו

נכנסתי לעמוד של תוכנית והסתכלתי על תמונות
ואז נזכרתי שהוא היה נשוי ושאני רציתי שהוא יהיה עם מישהי אחרת
אז מכן הסקתי שהיא אהבה אותו אבל בטח אתה צודק

LeRanch

New member
הפרק הראשון שודר אתמול

ככה שמוקדם מדי לדעת. אבל אני מאמין שעצם היותה רימייק לסדרה כזו מצליחה וגם השידור בכבלים בארה״ב די מבטיח לה עונה שנייה.

shulak14

New member
החייאת דמות

אחד הדברים הזכורים היא שבסדרה הזו, נדמה לי פעם ראשונה , החזירו דמות בטריק של חלום.
כשבובי מת היתה מחאה גדולה של הציבור ואז החליטו שעונה שלמה ! היא חלום של אשתו (פמלה?). והוא בכלל חי.

זה היה בידור לא נורמלי. אח״כ כבר הכל היה אפשרי ומותר באופרות סבון.

בפרספקטיבה דאלאס בסופו של דבר לא היתה סדרת דרמה אלא אופרת סבון ששודרה (אצלנו?) פעם בשבוע.

LeRanch

New member
לכל החוששים - נתוני הצפייה מעולים

6.9 מיליון איש צפו בפרק הבכורה הכפול של "דאלאס", נתון שהפך אותו לפרק הבכורה הנצפה ביותר בכבלים לשנת 2012 עד כה.

Don Nirtin

New member
זה מצויין

אני מקווה שהעלילה תהיה טובה.

ובכל מקרה העונה הראשונה היא 10 פרקים בלבד.

YOAV2009

New member
ראיתי את 2 הפרקים הראשונים הם היו טובים

אם YES היו מעלים אותה בקרוב לא הייתי מתחיל כבר ליצפות הייתי מחכה שתעלה בYES אבל למרות שהוט ויס מעלים סדרות קרוב למועד שידורם לארה"ב בטח את "דאלאס" הם יעלו עוד זמן רב

למעלה