דאלאס לאן ?

NETANELD

New member
דאלאס לאן ?

הקבוצה סיימה את העונה בדיוק איפה שציפו ממנה לסיים, במיוחד אחרי הפציעה של פרסונס והיכולת הירודה של רונדו.

כרגע הסגל של דאלאס נראה כך בערך :
מאמן: ריק קרלייל
שחקנים: דירק נוביצקי.

יש למאבס 11 שחקנים חופשיים כרגע,זו הולכת להיות הקבוצה הכי פעילה בקיץ הקרוב.

אין מנוס, בנייה מחדש...

דירק כמובן יישאר שם עד הפרישה(שהולכת וקרבה)
&nbsp
אבל הקבוצה צריכה להבנות מחדש, אין צל של ספק, זאת חבורה זקנה ולא מספיק מוכשרת, עם "כוכבים" שפשוט לא התאימו לשיטה.
&nbsp
מהחומר הקיים הייתי משאיר את אליס, אומנם לא צעיר, אבל אי אפשר לקחת רק צעירים, צריך גם מישהו מוכח שידע לשים נקודות על הלוח, ושידע להוריד לחץ מהרכז החדש שיבוא.
מהרול פליירס הייתי משאיר את בראה כרכז מחליף,את אמינו שאומנם נגר, אבל שחקן הגנה טוב וריבאונדר מעולה, אחלה פורווד להעלות מהספסל, וזהו פחות או יותר
&nbsp
לא יודע מה מצב שוק השחקנים החופשיים הקיץ(כי טריידים לא באים בחשבון, לדאלאס אין כמעט נכסים לתת)
&nbsp
דאלאס צריכה רכז צעיר שמחפש קודם כל מסירה לפני זריקה(כי עם אליס ונוביצקי, אתה לא צריך רכז סקורר)
SF עם סייז וקליעה מ3 שיכול לשחק גם 4 ולעזור לדירק בהגנה(לא פרסונס, מישהו קצת יותר יציב, יותר חזק, ופחות פציע)
וכמובן סנטר גדול וטוב עם נוכחות שמשחק בעיקר בפנים, שיכול להתאים לציוות עם דירק.
&nbsp
אם יבנו חכם, הם יכולים בכיף לחזור לפלייאוף בעונה הבאה ואולי גם להוציא משהו
רק שלא ינסו לבנות קונטנדרית אינסטנט עם כוכבים אחרי גיל 30, סביב כוכב מזדקן בשלהי הקריירה(דירק), זה לא עובד ללייקרס, וזה כמעט אף פעם לא עובד.
&nbsp
דאלאס צריכה לנצח את החופש שלה הקיץ מחוזים כבדים, בשביל להביא חבר'ה צעירים שירוצו כמה שנים ביחד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פשוט מאוד

לשום מקום!
&nbsp
כתבת שיש להם 11 שחקנים חופשיים אבל אני מניח שלא כולם באמת כאלה.
אני לא יודע איזה מהשחקנים חושיים ואיזה חופשיים מוגבלים ולאיזה יש אופציית שחקן והאמת שזה לא כזה משנה לדעתי כי בכל מקרה נראה שם נטישה המונית.
טייסון צ'אנדלר כבר עזב את דאלאס בעבר בגלל כסף ולא מן הנמנע שהוא יעשה זאת שוב.
מונטה אליס אמנם נראה מרוצה שם אבל נראה לי שהוא ירצה להגיע לקבוצה עם סיכוי ממשי לאליפות ואם תגיע הצעה מקבוצה מתאימה, סביר להניח שגם הוא ילך.
וכמובן שישנו נוביצקי שיהיה בן 37 ביוני והוא די רחוק מלהיות השחקן שיוביל את הקבוצה קדימה. אין ספק שהוא צריך להישאר בקבוצה כי הוא הדבר היחיד שעוד ימשוך לשם את האוהדים ולכן אני לא רואה מצב שבו עושים עליו טרייד אבל הוא לבדו לא יוביל אותם לשום מקום ובלי כוכב רציני, אין להם סיכוי להגיע לשום דבר.
&nbsp
אני מאמין שבעונה הבאה דאלאס פשוט תתרסק ותגרד את ה-30 ניצחונות אפילו אם הם יצליחו לשמור פחות או יותר על הסגל הקיים ולכן אין להם ברירה אלה להתחיל את הבניה שלהם מחדש כשצריך להיות להם ברור שבשביל זה הם צריכים להקריב כמה עונות גרועות ולקוות לדראפט מוצלח (לא טאנקינג מגעיל כמו של פילדלפיה אבל משהו לא רחוק משם)
&nbsp
תם עידן יפה בדאלאס, עכשיו הגיע תורם של הפליקנס

למה שהם יירדו ב-20 נצחונות לעומת העונה?

הם הרגע ניצחו 50, אתה חושב שהירידה של נוביצקי ברמה בעוד שנה תהיה כל כך דראסטית שהיא שווה 20 משחקים? אם הם חוזרים אותה קבוצה הם יכולים לקחת 40-45 ועם כמה חיזוקים בסיסיים גם 50. לא בטוח שזה יספיק לפלייאוף עם ההשתפרות של פליקנס ות'אנדר בריאה אבל בעיני לא צריך לפרק הכל עדיין, בטח כשיש לך אולי רק עוד שנתיים של נוביצקי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה ירידה דראסטית?

נוביציקי קלע העונה 17 נק' והוריד 5 ריב' למשחק.
בהחלט סביר להניח שבעונה הבאה זה עוד יהיה פחות ואלה ממש לא מספרים של סופרסטאר. כיוון שהוא לא דאנקן שלמרות שהמספרים שלו יורדים הוא עדיין אפקטיבי מאוד בהגנה אז בהחלט יש מקום להניח שהוא לא יהיה שחקן מאוד משפיע בקבוצה אלה שחקן שני לכוכב שיהיה לידו.
&nbsp
באופן מוזר, דווקא אתמול אמרו בדאלאס שהם מצפים מפרסונס לקחת צעד קדימה ולתפוס מנהיגות בקבוצה, במיוחד בהתחשב בכך שזאת תהיה העונה האחרונה בחוזה שלו.
&nbsp
&nbsp

אם כבר עכשיו הוא לא נותן תפוקה של סופרסטאר,

אז למה שעוד ירידה ברמה של שחקן שהוא בקושי אולסטאר תהיה שווה 20 הפסדים? מה ייחלש בדאלאס בצורה כל כך דראסטית בין השנה לשנה הבאה שייגרום לירידה הפתאומית הזו?
&nbsp
לפארסונס יש אופציה ל-16 מיל' בשנה שאחרי הבאה, נראלי שהוא יישאר בחוזה, אבל עם הקפיצה של התקרה זה רחוק מלהיות בטוח. נראלי מהעונה לפחות המסקנה היא שכרגע הוא לא קרוב להיות שווה סכום כזה. איפה הוא ואיפה היוורד למשל שנתן עונה הרבה יותר מוצלחת ביוטה ויושב על חוזה דומה מאוד.

לא הכי מדויק.

פארסונס חתום כנראה לעוד שתי עונות (אופציית שחקן של 16מ' באחרונה).
וגם דווין האריס ופאוול(ספסל).
אז אלו שבטוחים הם: נוביצקי,פארסונס,האריס ופאוול והם לבד שווים לדאלאס 28.5מ'.
פלטון מחזיק באופציית שחקן של כמעט 4 מיליון וסביר להניח שלא יקבל הצעות גבוהות יותר אלה אם כן זה הניקס חח.
&nbsp
וגם אל-פארוק אמינו מחזיק באופציית שחקן זניחה של מיליון דולר שסביר להניח שלא תממוש, אבל אני כן רואה אותו נשאר בדאלאס בחוזה משודרג.
&nbsp
וכאמור גם למונטה יש אופציית שחקן של 8מ'.
&nbsp
העתיד בהחלט לא נראה ורוד למאבריקס.

אותי מעניין מה יהיה שנה הבאה בספרס

רק פארקר,ספליטר,דיאו ומילס שווים לספרס שנה הבאה 32מיליון. (ולמעשה רק הם חתומים).
&nbsp
דאנקן, ג'ינובילי, גרין מסיימים חוזה. וגם קוואי לאנרד מסיים את החוזה רוקי שלו (שעומד על 2.8מ').
ולמעשה גם כל הספסל (למעט אנדרסון) מסיימים חוזה.
&nbsp
אני לא יודע מה המקסימום שאפשר להביא לשחקן בחוזה לאחר חוזה הרוקי אבל זה כנראה יהיה הסכום או קרוב לזה שיקבל קוואי.
&nbsp
ויש שמועות גם על חיזור מצד הספרס כלפי לאמרקוס אולדריג' שהופך להיות UFA.

billc

New member
לדעתי ברנדון נייט ודראגיץ' יהיו על הכוונת

לדעתי דראגיץ' לא ירצה להגיע לשם, קרליל הוא מאמן טוב מאוד, אבל דיקטטור, דראגיץ רוצה קצת חופש פעולה

אני לא יודע אם נוביצקי מוכן לבנייה מחדש

הוא נתן להם הנחה בחוזה ל3 שנים ואני חושב שהם ינסו להמשיך להתחמש און דה ראן בשנתיים הקרובות ורק אחרי זה אם בכלל יילכו לבנייה מוחלטת מחדש. אני גם חושב שאותה קבוצה בדיוק עם מספר חיזוקים קטנים עדיין תנצח בערך 50 משחקים.

billc

New member
אם אתה מדבר על בניה עם רוקיז וכאלה, אז זה אף פעם לא היה

בפילוסופיה של קיובן, הוא תמיד ניסה לעשות מה שהוא יכול כידי שדאלאס תהיה קבוצה חזקה

בגדול אני מסכים שנראה שקיובן הוא יותר מהכיוון של לבנות על מה שיש ולא להתחיל מאפס, לבחור נמוך בדראפט ולהתקדם משם. אבל מצד שני לקיובן תמיד היה את נוביצקי שהיה אפשר לבנות סביבו וזה כבר לא יהיה נכון בהמשך, אז סביב מי ייבנו מחדש, פארסונס? הוא לא ברמה הזאת. קיצר, אני מניח שבשנתיים הקרובות בטוח נראה את דאלאס מנסה לבנות על בסיס הקיים ואחרי זה שתי האפשרויות סבירות.

somone1411

New member
כמה דברים (ותיקונים)

גם האריס, פארסונס ואליס חתומים לעונה הבאה, אליס עם אופציה להישאר וכנראה יבחר לעשות זאת.
מה שכן החוזה של פארסונס תוקע אותם, עוד כשחתם תהיתי על מי ומה. שחקן משלים מעולה אבל בטח לא שווה כמעט מקס. אבסורד. אגב גם לפלטון יש חוזה אם יבחר להישאר (כמעט 5 מיליון מבוזבזים)
&nbsp
אני הייתי משאיר את צ'נדלר על חוזה של 5-6 מיליון, עדיין גבוה טוב בהגנה ושחקן כזה אתה חייב בפלייאוף.
מנסה להשאיר את רונדו על 10-12 מיליון, רונדו רכז אדיר שמתאים למאבס, לא הבנתי למה זה לא התחבר, אבל אחרי שיתאקלם (לפעמים זה לוקח זמן) אין לי ספק שיתרום המון לדאלאס.
&nbsp
דאלאס צריכה עוד גבוה הגנתי טוב, אולי דיאנדרה ג'ורדן יכול להתאים להם. אגב גם למרקוס אולדריג' עשוי להיות שחקן חופשי, אופציה מעניינת לדאלאס. ג'ף גרין (SF) שחקן שהייתי מנסה להביא במחיר מציאה, או לואל דנג. הם חייבים מחליפים טובים וספסל עמוק יותר.
&nbsp
ולא פחות חשוב מכל זה, מביא מאמן אחר, רעב, כריזמטי. נדמה שיש תחושת מיצוי בדאלאס עם קרלייל.
עם השינויים הללו דאלאס תדבר חזק, לדעתי.

NETANELD

New member
תגובה גם לשרקי, אני יודע שהם חתומים

כשכתבתי שרק נוביצקי כרגע בסגל הכוונה שלי הייתה שהוא היחיד שגם מובטח שישאר שם בקיץ מעבר לזה שהוא חתום שם, לא שאין אף שחקן אחר חתום שם בלעדיו.

איך תשאיר את פארסונס על 5מיל' אם יש לו חוזה ל-15?

לעוד שנה ואז אופציית שחקן על 16/17 לעוד 15 או 16מ'... הוא מסודר אל תדאג לו.

picki23

New member
כמה שאלות

&nbsp
איך רונדו לדעתך מתאים לדאלאס? כל עמדה בדלאס מלבד טייסון יודעת לקלוע. השיא של דאלאס היה כשקיד שיפר את הזריקה מ3. במיוחד אם תסתכל על הספסל המוכשר.
אני לדוגמא חושב שהוא לא מתאים כי הוא פחות מאיים על הסל מאיזור המיד ואילך. הגנתית גם רונדו לא טוב כמו שהיה. הוא נורא חכם והוא רכז טוב אבל צריך לדעת בדיוק איך להשתמש בו.
רונדו לא מוכן לחתום בדאלאס וייתכן שיחתום בלייקרס. (כמעט רוב הסיכויים)
&nbsp
האם אתה חושב שמקומו של פארסונס בהרכב הפותח?

somone1411

New member
בדאלאס אתה לא חייב סוג של ראסל ווסטברוק

כי יש לך כלים התקפיים מעולים סביבך.
חשוב שהרכז ינהל משחק בצורה טובה, יעשה הגנה, ובעצם הכל (גם נקודות רונדו יכול לשים על הלוח).
&nbsp
אומרים שמלכתחילה היה דם רע בין רונדו לקרלייל (שהשיא גם הויכוח ההוא). בכל מקרה, אני לא חושב שיש רכז זמין אחר שברמה שלו, OUTTHERE, שדאלאס תעדיף לוותר על רונדו. הלוואי שיגיע ללייקרס, כמובן אני בעד, רק כתבתי מה דאלאס צריכה לעשות, במקרה שלה.
&nbsp
אם רונדו יתפשר על חוזה של 10-12 מיליון בשנה, הוא לא שווה את זה?
פארסונס בחמישייה בוודאות, אני לא יכול שלא לתהות איך הסדרה מול יוסטון הייתה נראית אלמלא היה פצוע. חלק חשוב בפאזל שלהם.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
טייסון צ'נדלר יכול להרוויח כפול ממה שאתה מציע

ורונדו כבר סיים בדאלאס, אין סיכוי שהוא ישאר.

למעלה