דאלאס - בוסטון גיים 1

FrecCo

Active member
המשחק הזה הולך לבלואו אאוט מאז שזינגר השתלט,
מעבר לכל מה שאובייס, וליכולת שלו לא להחטיא בערך 20 זריקות ברצף,
אני רק אתייחס לעובדה המעניינת שזינגר נראה כמו הרים פרוטקטור האימתני שגובר היה אמור להיות מול דאלאס (ודנבר).
הוא גם מנע בערך 20 נקודות לפני אמצע רבע 2, קצת יותר ממה שהוא קלע בצד השני.
אמא שלו בהחלט טעתה כשלא נתנה קרדיט לבן שלה...

ביום שקיירי כופה זריקות ולא פוגע, לוקה עייף מכך שהוא לא יכול לזייף בהגנה כי הוא מקבל את ג'יילן בחילוף ובוסטון גם ככה תמיד בערך עם 5 קלעים על המגרש,
ואי אפשר אפילו להוציא לובים ללייבלי כי זינגר הוא כמו השמים של צפון קוריאה שום דבר לא מורשה לעוף מעליו- אני מתקשה להאמין שדאלאס תבנה קאמבק

מהצד שלי אני מרגיש שכל הטינופת שלי על בוסטון והאכזבה הקולקטיבית מהם לאורך השנים בעצם הייתה צריכה להתנקז בעיקר לטייטום.
המנהיג הוא לא מנהיג בשום צורה והוא נחנק במאני טיים באופן קבוע,
גם לבראון היו רגעי היחנקות בקריירה פה ושם , אבל הוא בהחלט מתפקד תחת לחץ.
על שאר הסגל מעולם לא הייתה סיבה אמיתית ללכלך.
הקטע שהם לא צריכים את טייטום בשיא בשום צורה כדי לנצח משחקים בקלות, הסגל שלהם פשוט טוב מדי גם בלעדיו.

דאלאס תצטרך למצוא פתרונות לקראת גיים 2 ולבוא הרבה יותר חדה וחכמה.
וכמובן לקוות שבוסטון תחטיא קצת יותר

בוסטון הם בהחלט קבוצה טובה מדי, אבל אני מסרב להאמין שהם יהיו אלופים, לא מצליח לראות את זה בדמיוני

---
יש יריבות אמיתית בין זינגר ללוקה, וכשלוקה כועס ולוקח דברים אישית הוא הכי מסוכן, זינגר עוד ילמד את זה על בשרו בהמשך הסדרה
---
קיירי במשחק מחריד, עמוס טעויות ואיבודים והחטאות קריטיות, נכשל בדקות שיכלו לקרב קאמבק, ולוקה יצטרך הרבה התעלות של שחקני משנה בסדרה הזו כי לבד אי אפשר לקחת אליפות
--
לא ברור למה זינגר ירד לספסל מבחינת בוסטון, דאלאס קצת הידקה את ההגנה והצליחה לבנות חצי קאמבק, אני ממש לא מאמין שהוא יספיק לגנוב משחק היום, אבל הוא כן מאיר את הסדרה באור חדש- כי אנחנו רואים שדאלאס כן מסוגלת לעצור את בוסטון ולרוץ בעצמה, אז הסדרה שמרגישה קצת חד צדדית היום לא חייבת להישאר כזו
--
זינגר חוזר באמצע רבע 3 וההגנה + חטיפה של לוקה עליו בנגיעה הראשונה שלו בכדור+ שתי שלשות של לוקה כדי להוריד לחד ספרתי, מממשים את האזהרה שלי לזינגר מלפני מספר פיסקאות. רק חסר שהצורר הפלסטיני יתפוס מומנטום ויש תקווה
--
כוסאמא של הפרי פלסטיין הזה עם ההחטאות שלו וכל הטעויות, הורס במו ידיו את המאסטרפיס שלוקה מנסה לכתוב.
--
איזה תחושה כייפית ונוחה זו להיות ג'ייסון טייטום, שאתה יודע שאתה יכול להיות בינוני, לאבד, לרעוד בידיים ולהיחנק אך אתה שליו ורגוע, כמו לנוח על מרשמלו כי הקבוצה שלך תישא אותך על כתפיה כל הדרך לטבעת

נערך לאחרונה ב:

myway23

Active member
נחכה שהם ירימו את הגביע ואז נראה אם "תסרב" להאמין.
סלח לי אבל הזוי המשפט הזה, טוב שזה לא אחת מהקבוצות הכי דומיננטיות בהיסטוריה של ה NBA, תקרא קצת סטטיסטיקה.

ולגביי טייטום, מסכים איתך רק לגביי דבר אחד - היה לו משחק בינוני - אז מה? זה משחק קבוצתי לא משחק אישי שלו נגד העולם.
הייתה עליו שמירה טובה אז הוא תרם בדברים האחרים כמו אסיסטים וריבאונדים והגנה - אין על זה שום בעיה, הדבר היחיד שהוא צריך "לנקות" זה האיבודים.

משחק 2 יהיה קשה יותר והכל כמובן פתוח אבל שורה תחתונה, בוסטון קבוצה טובה יותר וכשרונית יותר, זה הכל בידיים שלה, אפילו שלדאלאס יש את השחקן הכי טוב בסדרה.

FrecCo

Active member
נחכה שהם ירימו את הגביע ואז נראה אם "תסרב" להאמין.
סלח לי אבל הזוי המשפט הזה, טוב שזה לא אחת מהקבוצות הכי דומיננטיות בהיסטוריה של ה NBA, תקרא קצת סטטיסטיקה.

ולגביי טייטום, מסכים איתך רק לגביי דבר אחד - היה לו משחק בינוני - אז מה? זה משחק קבוצתי לא משחק אישי שלו נגד העולם.
הייתה עליו שמירה טובה אז הוא תרם בדברים האחרים כמו אסיסטים וריבאונדים והגנה - אין על זה שום בעיה, הדבר היחיד שהוא צריך "לנקות" זה האיבודים.

משחק 2 יהיה קשה יותר והכל כמובן פתוח אבל שורה תחתונה, בוסטון קבוצה טובה יותר וכשרונית יותר, זה הכל בידיים שלה, אפילו שלדאלאס יש את השחקן הכי טוב בסדרה.

בוסטון בהחלט קבוצה יותר טובה באופן די מובהק, הם גם קיבלו את המצ'אפ היותר נוח עבורם בין דאלאס דנבר ומינסוטה.
אני פשוט חושב שנדרש יותר מלהיות הקבוצה הכי טובה כדי לקחת אליפות, קלישאות כמו מנהיגות ואופי ולב, בעיניי הם ובעיקר טייטום במשך שנים חסרים את האספקטים האלה, בוא נראה אם השנה יוכיחו אחרת

עצה ממני, תקשיב לטיילור סוויפט אל תתרגש מהייטרים

Rapgamer

Well-known member
כן זה היה הrevenge game של הזינגר. האימפקט שלו היה יותר גדול בהגנה במשחק הזה מאשר בהתקפה, אפילו שהוא להט עם הג'אמפרים שלו במחצית הראשונה זה הרגיש שהמבטים שלו הולכים ונהיים קשים יותר ואפילו שתפר כמה לונג 2 על החילופים זו לא הייתה תכנית משחק sustainable לאורך זמן. מסכים שהוא הצליח לעשות בדקות קצובות את מה שגובר נכשל בו. אהבתי גם את הדקות עם הורפורד בעמדה 5, לפחות מבחינה התקפית הם הרגישו מאוד בנוח וכל אחד ידע בדיוק איפה להיות ולאן לזוז. ככל שהסלטיקס משחקים יותר שיתופי זה מוציא מהם את המיטב ואני ממש לא מסכים עם הביקורת המוגזמת על טייטום. הוא היה היוצר מספר 1 של בוסטון גם במשחק הזה, לייבלי לא הצליח להכיל אותו באחד על אחד וכמעט בכל פוזשן שטייטום דורך בצבע בוסטון מגיעה למבט טוב. היא לא צריכה שהוא יזרוק 25 פעמים וידפוק מספרי סופרסטאר, לפחות לא בכל משחק. כמובן שזו חלק מהפריבילגיה של להחזיק בסגל הכי טוב בליגה גם מבלי שיש לה שחקן אינדבידואל שנמצא באפקס המוחלט בליגה (מה שברוב המקרים צריך כדי לקחת אליפות).

הניצחון הגדול של בוסטון היה בהגנה. אוקלהומה ומינסוטה חטפו 20-30 נקודות מצמד הסנטרים של המאבס בכל משחק, רובם בלובים שמתקרבים ל100% מהשדה. הפעם הדקות של דאלאס בעמדת הסנטר התחלקו בין שלושה (קליבר שעלה בזמן שלייבלי היה בבעיית עבירות) והם קיבלו מהשלושה ביחד 12 נקודות שקטות. זה מתקשר לנקודה רחבה יותר שהיא הגנת המאבס על לוקה. הם לא עשו עליו בליץ בפיק אנד רול, נתנו לו חילופים בהגנה כל עוד הוא רוקד באחד על אחד ולא מערב את היתר. הם סמכו בצדק על ההלפ דיפנס שלהם, לא רק של הזינגר שהיה גדול אלא גם של טייטום ובראון שסגרו את הלוב לגבוהים והקשו את הסיומת בצבע של דרק ג'ונס ושות'. זה בנוסף לפיזיות הכללית ששמרו על לוקה, ג'יילן בראון לקח לו פעמיים את הכדור מהידיים כאילו שלוקה הוא ג'יילן בראון ויחד עם איבוד דומה נוסף שוויט בא לעזרה וגנב לו את הכדור ללייאפ אלה טעויות שדאלאס לא יכולה להרשות לעצמה מול יריבה כל כך איכותית.
קיירי ימח שמו במשחק נפל, איפה היו המשחקים האלה נגד מינסוטה.

ה-נתון של המשחק הוא שלוקה עם אסיסט אחד בלבד, שמעתי סטט' שהיו לו 6 מסירות פוטנציאליות לאסיסט. היו כמה מהלכים שדאלאס מבצעת בד"כ טוב יותר אבל זו ההתקפה שאכזבה אותם בסופו של דבר, המבטים הפחות טובים מהרגיל שלוקה מייצר ליתר והמשחק החלש של קיירי. אפשר לציין לחיוב את פיג'יי וושינגטון שהוריד כדור לרצפה והצליח לסיים בצבע על ההלפ דיפנס.

דאלאס בודאי תגיע יותר חדה לגיים 2 שהוא כמעט מאסט-ווין עבורם. אם בוסטון תצליח להמשיך לייצר את הנעת הכדור שהגיעה אליה ותספק שוב 40 שלשות שרוב המבטים טובים, זה יקום ויפול על יום הקליעה שלה כפי שקורה לעיתים קרובות.

Krit123

Well-known member
בסדרה מול הקאבס אמרתי שטייטום יעבור לשמור על מובלי כדי ממנו לחגוג בפיקאנדרול מול כיסוי מסורתי. עשו דבר דומה לגבוהים בידיעה שהם לא בשלים לנצל מיסמאצ' ובצוותא עם הנוכחות של קייפי הם נוטרלולולו.
מול לוקה הם נקטו בגישה של הווריורס - חילופים של הגבוה בניסיון לקחת ממנו את השק קמח שעושה לשומר לאחר החסימה. לוני עשה מולו עבודה אדירה וצריך לתת פה קרדיט דומה להורפורד בעונתו המאתיים בליגה, השיג להם עצירות בצרורות בדקות הריצה. מה קרה בסדרה מול הווריורס? לוקה רשם את יחס איב'-אס' הכי גרוע בקריירת הפלייאוף שלו. גיים 1 המשיך באותו קו.
צריך להוסיף, ברבע השלישי לוקה התחיל קצת לחגוג ולטרגט אחרים, אני חושב שבוסטון מגזימה טיפה וכדאי לה לעמיס עזרה מאחרים במקום לתת לו להרגיש בנוח. מה שהתחבא בסדרה מול הוולבס הוא שהם לא ניצחו אותה בהתקפה, לא הגיעו לסקור גבוה אלא עשו מספיק בשביל לנצח דרך ההגנה.

הארדי עלה מהספסל והפך לשחקן המטרה, הימור מוגזם אחו שרמוטה.. קיירי צריך לקחת את המושכות באותן דקות ולאזן את הסיפור. דאלאס צריכה לחסוך מעצמה החטאות גסות, הן אפשרו לסלטס לרוץ עד להפסקה ולכווץ את ההגנה לכדי קיק אאוט מוצלחים, וכן רצוי לא לדלג על החלק הזה שהם בקושי החטיאו בזמן שהמאבס התקשו לקושש שלשה.
הסלטס אוהבים להציב את הגבוה מחוץ לקשת ואחד מהגארדים בדאנקר ספוט סמוך לקו הבסיס, לדעתי המאבס צריכים לשדל אותם למסור פנימה, ומאמין שנראה את קיד שולח דאבל דראג ועוד וריאציות של פיקאנדרול על מנת לשבש את הסינרגיה שלהם.

למעלה