דאייי נימאס כבר!!

דודוש 19

New member
דאייי נימאס כבר!!

יצחק פרידנלנד אברהם פרונמן שניכם ניסתם לעשות כסף על גבם של אחרים מהעברות סמים תכתם שעשיתם לציבור החרדי אף אחד לא ישכח מתי תבינו שבכסף המגעיל הזה אין ברכה .מתי יבינו אותם אברכים ובחורי ישיבות שכסף קל ומזיק הולך ברגע, נו אז מה אם 20אחוז מההברחות מבצעים חרדים זה הרס והנה שלחתם תבחור משה וויספיש וכנראה עוד הרבה כמוהו שלמזלם הצליחו להתחמק מהחוק אבל הוא נתפס והסגיר אותכם בצדק אבל אכל אותה ובגדול . אתם נקראים בחורי ישיבה ממיר ומביתר אתם זבל! מתעסקים אם איש עולם התחתון מאיר איפרגן שיושב בכלא ומנהלים תעסקים המלוכלכים שלו בושה!. לפני כמה חודשים נתפסו 8 אברכים בהר נוף שהתעסקו בזה מה הם יגידו לנשים ולילדים שלהם שהם נהיו מליונרים תוך כמה שנים ועכשיו הם בכלא!. אלחנן פלד בגללך ישבו 4בחורי ישיבות במשך 3ימים בכלא במנצסטר בצינוק כשאחד מהימים זה יום כיפור אל תדאג גם איליך יגיעו יש דין ויש דיין ,שקופיצקי חשבת לעבוד על כולם שאתה מליונר סוף גנב לתליה,מתי בציבור החרדי יבינו שמזה הם לא יהיו מליונרים?????מתי?

אץ קוצץ

New member
בהתחלה נבהלתי

הבאת עובדות מוצקות וחדות כתער קצת מפחיד אבל אחרי שראיתי את הסיפור על הבחורים שישבו בכלא במנצ'סטר אני מבין שכנראה כל העובדות שהבאת מנופחות ומעלימות מידע. "אלחנן פלד בגללך ישבו 4בחורי ישיבות במשך 3ימים בכלא במנצסטר בצינוק כשאחד מהימים זה יום כיפור" המשפט נשמע קיצוני ומפחיד אך מדובר בבחורים מעל גיל 20 שעשו זאת על אחריותם וידעו את הסיכון בנסיעה בערב יום כיפור. והם לא ישבו בצינוק ! הם עוכבו למעצר רגיל. [אני דאגתי לשחרורם כך שאני יודע את העובדות]

דודוש 19

New member
זה שקר!!

תסיפור עם אלחנן פלד הייתי מעורב אישית אנלא רוצה להוסיף פרטים כדי לא להסגיר את זהותי.אבל זה שקר הם לא ידעו הוא אמר בפירוש שמעתי באוזניים שלי שמקסימום זה חותמת שחורה בדרכון! הוא שלח איתם סכום כסף שנחשב להלבנת הון.ואני יודע בידיוק מה התערב שם כדי שהם ישתחררו אבל אנלא יכול לכתוב יותר

דודוש 19

New member
אף אחד לא אמר שהם הלכו לקבץ נדבות

אבל הזבל הזה עבד עליהם בהרבה דברים

דודוש יקירי

נכון, נצלו את חולשתו של ויספיש.. אמת, הכסף השחור הזה מסריח, הוא מסכן. מאתגרים בעלי חולשות, מנצלים בעלי חובות ועוסקים בכסף שיש בו דם נטבחים. אבל לא כל השמות שהזכרת נתכוונו למעשה! גם על בעלי חולשות ישנה תביעה, `למה`? למה הם לא מתייעצים? למה הם מאפשרים להוליכם שולל? כי מישהו נופף להם בסיסמת `יד לפה`? גם להפרופסור שהיה מציע להם לנתח את בנם ניתוח מסוכן והיה אומר `יד לפה` הם היו שומעים? זעקתם הבלתי נשמעת של נערים אומללים נשמעת, קול דמי אחיך זועקים, זה נכון. אבל את חשבון הנפש גם הם יצטרכו לתת! ו.. גם אנחנו כחברה, נזדקק להגיש דו``ח! איך נתנו מקום לשחור הזה להלך בינותינו?!

א פאר

New member
למה החרדים שונים ? !

כשהכותרות זועקות: ``במבצע רחב היקף נתפסה חוליית חרדים מבריחי סמים!`` והתקשורת חוגגת, אז הייתי מחליף את הכותרת: ``לאחר 60 שנות קיום מדינת ישראל נתפס החרדי הראשון שהבריח סמים! ועל כך צל``ש לחינוך החרדי!`` אנחנו לא משווקים את עצמינו בעיני אחינו הטועים. ואסור לשכוח שהם ישנאו אותנו ככל שנהיה חיוביים יותר! למשל. מה הנושא הכי חם בקטע של וויכוח בין חרדים לחילונים? צבא. יוצאות להם העיניים לראות בחורי משי כשעדינות ואצילות על פניהם. כשכיבוד הורים אצלינו זה ערך עליון ללא פשרות. כשאצלם רצח חבר או אשה על כלום הפך לדבר שבשגרה. כשהם רואים את חיי הנישואין החרדיים מלאים באושר אמיתי בו בזמן שהם יודעים שהם לא יגיעו לזה לעולם, או אז הם רותחים מקנאה בראותם את האמת טופחת על פניהם וקורעת את ליבם לגזרים! הם תמיד יחפשו את השוליים והקיצוניים שבחברה החרדית וינפחו בלי פרופורציות! את העם היהודי שונאים דווקא בגלל שהוא אמיתי וחיובי! והאנטישמיות של החילונים נגזרת משנאת עשיו ליעקב אחרי שנאת העם הארץ לתלמיד חכם.

למעלה