דאותק, תגיד !

פרויז1

New member
דאותק, תגיד !

יש את המפסק של הדוד חשמל . ארני יוצא ממנו לשקע חדש עבור התנור לחימום חדר הרחצה, בתנאי שמדליקים או את הדוד, או את תנור החימום החדש. היציאה מהמפסק של הדוד אל השקע שמיועד לתנור, ייעשה כך שלא חייבים להדליק את הדוד, כדי שייוצר מקור זרם לתנור. זה אפשרי, נכון?

Davitak

New member
היי פרויז

לא הייתי בסביבה ולא ראיתי את השאלה. לעצם העניין זה אפשרי אבל יש בעייה. אם גם הדוד וגם התנור יעבדו, תקפוץ לך ההגנה בלוח החשמל. אם אתה רוצה עוד פרטים תגיד.

פרויז1

New member
קודם תודה.

במפסק לא אמור להיות הארקה, וזה פוסל חיבור שקע יעודי לתנור על המפסק. או לא פוסל, בתנאי שההארקה תחובר לקופסה הקרובה , ואם כבר הולכים לקופסה הקרובה, אז להתקין לידו את השקע. נכוּן אוּ לוּ נכוּן? אוּמֵרֵת !!!

Davitak

New member
אם אין הארקה בקופסה של המפסק זה בעייה

סימן שהדוד חשמל לא מאורק. בכלל חדר אמבטיה מוגדר כאיזור הכי רגיש להתחשמלות בבית ויש חוקים מאד חמורים בכל הנוגע לשקעים במקלחת, עם חלוקה לאיזורים כמו בכור גרעיני. אני מרגיש שאם אתן לך עצה מרחוק אני עלול להפר חוק, ויותר חמור מזה להיות שותף לארוע התחשמלות. אני ממליץ לא לאלתר בנושא זה.

פרויז1

New member
שיינית כל :

אני מצדיק אותך בכל הדברים שנגעת בהם!!! במקרה הזה : המפסק של הדוד - נמצא בפרוזדור שמחוץ לחדר הרחצה. בדיוק בהתאם לדרישות הבטיחות שלך. השקע המיועד : מתוכנו להתקנה גם כן בפרוזדור שמחוץ לחדר הרחצה. בדיוק בהתאם לדרישות הבטיחות שלך. הארקה : קיימת בקופסה בהתאם לדרישות הבטיחות שלך. אני אוהב את הזהירות בה אתה מתכתב.
שבת שלום איש !!!

למעלה