ברוך בואך../images/Emo141.gif
המסר שלך החזיר אותי לתקופה שבה חשתי בדיוק כמוך... הכל היה בכאוס, שום דבר לא הסתדר לי, חשתי כאב, אכזבה מעצמי ומכל העולם גם יחד... הרגשתי צורך בשינוי, הבנתי שמכאן אני לא ממשיכה . הבנתי שכנראה משהו שאני עושה עד כה לא נכון, הרי החיים שלי נמצאים בכזה בלגאן. התחלתי לחפש אחר השינוי... לכן, אני חייבת לאמר לך כאן - מזל טוב, כן מזל טוב! קבלי
ואני אסביר: עד כמה שקשה לך, את רוצה שינוי, את מבינה שאת צריכה שינוי וזאת עליית מדרגה, זאת קפיצה גדולה. הרבה אנשים נמצאים בשלב בו קשה להם, אך הם אינם מבינים או בשלים להתחיל בשינוי. מכאן והלאה, אין דרך חזרה(ואני תמיד אומרת וטוב שכך..) תחליטי, שאת רוצה להתחיל מסע... מסע בו תכירי את עצמך, תביני מה את אוהבת, מה את לא אוהבת... אני זוכרת שבהתחלה הרגשתי כאילו ניקיתי את האבק שהצטבר במשך השנים מעל העיניים שלי, מעל הלב שלי... הכל מתחיל להיות ברור יותר, בעל משמעות גבוהה. לא הכל גן של שושנים... בדרך חושפים דברים כואבים. אך אל לך לפחד, ככל שתצמחי רוחנית, את תתחזקי ותביני שכל מה שקורה לך הוא לטובה. תחשבי עם עצמך איך את רוצה לעבור את המסע שלך אל עצמך... תשתוקקי באמת תבקשי מאנרגיית היקום עזרה. ואז הדרך תהייה פתוחה בפנייך. אני התחלתי את דרכי עם ספרים על מודעות כרגע הייתי ממליצה לך מאוד על הספר "לחיות מתוך שמחה" של סאניה רומון מתקשרת עם אוריין. בשלב שני, הייתי מציעה לך לחשוב על החיובי. על כל הדברים הטובים והיפים שיש לך בחיים. ככל שתעריכי יותר, תקבלי יותר מתנות מהיקום. אני מקווה שעזרתי במעט... קצת קשה לתת לך מתכון לשינוי, מכיוון שלכל אחד יש את הדרך שלו.... בגלל זה כל אדם הוא עולם ומלאו בגלל זה כל אדם הוא כל כך מיוחד. אני שולחת לך הרבה אור. ואשמח לענות על שאלות ממוקדות יותר.