דאון

Loveradori

New member
דאון

שלום לכולם, הנה העזתי גם לכתוב פה משהו... אני בתקופת נאחס שלא תיאמן, ואין לי למי לשפוך את הלב. זה לא רק המצב הכללי בארץ, ואין לי כוונות להאשים את הסיטואציה הנוכחית שלי במצב הבטחוני / כלכלי וכו´. זה נאחס שבא ממני, עוטף אותי, כבד לי על הלב. אני גם רוצה שינוי. אני רוצה לקחת אחריות על דברים. איך עושים את זה? מזאת שכואב לה בלב...

ברוך בואך../images/Emo141.gif

המסר שלך החזיר אותי לתקופה שבה חשתי בדיוק כמוך... הכל היה בכאוס, שום דבר לא הסתדר לי, חשתי כאב, אכזבה מעצמי ומכל העולם גם יחד... הרגשתי צורך בשינוי, הבנתי שמכאן אני לא ממשיכה . הבנתי שכנראה משהו שאני עושה עד כה לא נכון, הרי החיים שלי נמצאים בכזה בלגאן. התחלתי לחפש אחר השינוי... לכן, אני חייבת לאמר לך כאן - מזל טוב, כן מזל טוב! קבלי
ואני אסביר: עד כמה שקשה לך, את רוצה שינוי, את מבינה שאת צריכה שינוי וזאת עליית מדרגה, זאת קפיצה גדולה. הרבה אנשים נמצאים בשלב בו קשה להם, אך הם אינם מבינים או בשלים להתחיל בשינוי. מכאן והלאה, אין דרך חזרה(ואני תמיד אומרת וטוב שכך..) תחליטי, שאת רוצה להתחיל מסע... מסע בו תכירי את עצמך, תביני מה את אוהבת, מה את לא אוהבת... אני זוכרת שבהתחלה הרגשתי כאילו ניקיתי את האבק שהצטבר במשך השנים מעל העיניים שלי, מעל הלב שלי... הכל מתחיל להיות ברור יותר, בעל משמעות גבוהה. לא הכל גן של שושנים... בדרך חושפים דברים כואבים. אך אל לך לפחד, ככל שתצמחי רוחנית, את תתחזקי ותביני שכל מה שקורה לך הוא לטובה. תחשבי עם עצמך איך את רוצה לעבור את המסע שלך אל עצמך... תשתוקקי באמת תבקשי מאנרגיית היקום עזרה. ואז הדרך תהייה פתוחה בפנייך. אני התחלתי את דרכי עם ספרים על מודעות כרגע הייתי ממליצה לך מאוד על הספר "לחיות מתוך שמחה" של סאניה רומון מתקשרת עם אוריין. בשלב שני, הייתי מציעה לך לחשוב על החיובי. על כל הדברים הטובים והיפים שיש לך בחיים. ככל שתעריכי יותר, תקבלי יותר מתנות מהיקום. אני מקווה שעזרתי במעט... קצת קשה לתת לך מתכון לשינוי, מכיוון שלכל אחד יש את הדרך שלו.... בגלל זה כל אדם הוא עולם ומלאו בגלל זה כל אדם הוא כל כך מיוחד. אני שולחת לך הרבה אור. ואשמח לענות על שאלות ממוקדות יותר.

עצרתי את העולם וירדתי../images/Emo45.gif

הזדהיתי מאוד עם הכתוב...גם אני עברתי תקופה של כאוס...עד שלמעשה התמוטטתי. ואז עצרתי את העולם וירדתי. לא הסכמתי להמשיך בחיי. פשוט לא הסכמתי לחזור לשיגרה כאילו כלום לא קרה. החלטתי שאני חייבת שינוי בחיי, והפעם- שינוי פנימי. להחליף מקום מגורים או עבודה לא היה משנה מאומה, מאחר ולכל מקום הבאתי את עצמי...את עצמי המבולבלת...שאין לה שליטה על חייה... ואז עצרתי את העולם וירדתי. התחלתי להעזר בספרים ובאינטואיציה...התחלתי להסיר ממני את כל הרפש שהצטבר כל השנים שאלו...וזה לא היה קל...זה היה תהליך ארוך...עד שגיליתי את עצמי. את מי שאני באמת. התחלתי לשלוט בחיי. התחלתי לאהוב את עצמי. גיליתי את עצמי. זה לא אומר שגיליתי מלאך- גיליתי תכונות אנושיות...אבל פתאום אני שומעת רק את הקול שלי מדבר אליי, ולא את קולות ההורים או הסביבה. איזו הקלה! איזה שחרור! נולדתי מחדש...זה נשמע כמו קלישאה אבל זו האמת. וזו אכן דרך ללא חזרה. לפעמים יש לי מין ´רגרסיה´ כזו...משתלט עליי חוסר האונים שליווה אותי בעבר, ואז אני מתעשתת, מזכירה לעצמי שכל זה היה בעבר והיום המצב שונה...והבטחון חוזר לחיי.

wisdom16

New member
אז הגעת למקום הנכון!../images/Emo140.gif

כולנו עוברים ימים שבהם אנו מרגישים כך...ריקים ועייפים וחסרי כוחות להתמודד עם חיי היומיום ורצון עז לשקוע בשינה נצחית... מספיקה מחשבה שלילית אחת שגוררת אחריה מחשבות שליליות נוספות עם אנרגיות שליליות שנמשכות אליך כמו מגנט... את מרגישה כאילו חסר בך משהו...את הדבר האחד שיהפוך אותך למאושרת, בדיוק כמו כולם. אבל אינך יכולה בשום אופן להידמות להם כי את שונה מהם! אז מי את בעצם?! את האדם הכי קרוב אליך, את האדם שאת הכי צריכה לאהוב, את הקסם היפייפה של היצירה. את לא מרוצה מהרגשות השליליות האלו, את מרגישה שהן לא תורמות לך כלום ולכן את רוצה לקחת אחריות על חייך. זה נכון. חייך מאד יקרים. לשם כך חקרי את עצמך קצת...הסתכלי סביבך. במה מתמקדות עינייך? האם בפרחים ובצבעוניות? ואולי בחתול רחוב בודד, המהלך לו מלוכלך וחסר כל? האם בעץ בריא המתמר לגובה או בשבר זכוכית התקוע באדמה? החיים מלאים בקסם. את צריכה לאהוב תחילה את עצמך, על מנת שתוכלי לאהוב את מה שקורה סביבך. תחשבי למשל על הרגעים היפים בחיים שממלאים אותך מבפנים באושר. לדעתי אין כמו ללכת בשדרת עצים בסתיו...כאשר הרוח הנעימה מעיפה עלים ולוחשת בשערך... אני לא יודעת כמה קראת פה אבל אחד הדברים החשובים שצריך לזכור זה שהמחשבות שלנו מכוונות את המציאות, כלומר, אם רצונך לקחת אחריות על חייך, את צריכה לחשוב באופן חיובי, ולא לערב פחדים וחששות. כאשר את נותנת למחשבות שליליות לשחק בריגשותיך, את מביאה את עצמך למצב שהמציאות שלך באמת תראה נוראה, כי היא באמת תהפוך לכזאת! ואז את תחיי במחשבות על העבר ותשקעי בייסורים עצמיים... הנה תחשבי על זה כך-קיבלת פרק זמן מוקצב ושמו חיים. בחיים אלו יש לך ייעוד מסוים, כמו לכל אחד אחר. השאלה היא, האם את תקיימי את היעוד בביטחון מלא כי הוא משלים אותך רוחנית וחיוני לך מאד...או שתבזבזי את חייך בהרגשת נאחס...:) תזכרי! הבחירה בידייך!
המון אור ואהבה, יפעת נ.ב...אוח!!! האייקונים לא רוצים לרדת!!!

למעלה