דאון טאון - 350

jony stekino

New member
דאון טאון - 350

יתרונות :
1.ישיבה מעלפת ממש נוחה זקופה החלק הקידמי של המושב מעט בולט ב גידינק קצת מחליקים קדימה
מעניין אם רפד יכול לשדרג לי את המושב שיהיה בליטה
2.מנוע שקט ומהיר
3.קטנוע מאד יציב ממש כיף בכבישים מהירים רק קצת מבעס הרוחות
היה צריך משקף מעט גבוה יותר
חסר לי וו תליה לשקיות
לסיכום הקטנוע הבא שלי

פרארי1

New member
כבר מחשבות שדרוג?

אני מבין שלג'ידינק לא יהיו אצלך חיים ארוכים כמו שהיו לפנתאון.

jony stekino

New member
אל תדאג הגידינק יהיה אצלי עד שימות

ןאני מוכן להמר שהוא יעבור את המאה אלף ק"מ כמו גדול לא כמו הפנטאון כשפתאום מת לי באמצע החיים בכביש 5 מבלי שהקטנוע כלל התחמם , מות נשיקה , מה שכן יאמר שלפנתאון היתה פלסטיקה הרבה יותר חזקה והרבה יותר זולה מהגי דינק

אא1233

New member
תובנות דאונטאון 350

1. יש כשל במערכת הברקסים. הרפידות חורקות ואי אפשר למצוא פתרון לבעיה הזאת.
לא עוזר שמחליפית ואו משייפים את הרפידות. אבניר ערים לבעיה. כרגע ללא פתרון. כמה שהם בהחלט מנסים.
(וקטנוע לא אמור לצאת כך מפס היצור)
2. באת ההנעה (בעיקר בבוקר) צריך לתת טיפה גז. אחרת לא מניע. עניין של הרגל.
3. עניין הרוח די מטריד. אין אפשרות לנהוג ללא מגן רוח בקסדה. מהיררררר מאוד! אפשר למצוא מגן רוח של givi או kappa באיביי במחיר של כ 500 שח, זה יכול לפתור את הבעיה, אך יוריד מהלוק הספורטיבי שלו.
4. המנוע חזק מאוד. פתיחות מהיררות וחלקות. וריאטור מעולה ושקט.
5. בולמי הזעזועים מגהצים את הכביש בצורה מושלמת.
6. תחת הכיסא, קסדה מלאה מידה L לא נכנסת. 2 קסדות 3/4 נכנסות יפה. לתא המטען אין ״עומק״. יש לו ״אורך״
הכוונה לאורכו של הכיסא.
7. מראות לא משהו. שדה הראיה טעון שיפור. גם זה כמו מגן הרוח ניתן להחלפה.
8. שני תאי הכפפות תחת הכידון יעילים. ישנו שקע usb שימושי מאוד.
9. איכות הפלסטיקה טובה מאוד ומדוייקת. ישנם רגליות רוכב נפתחות. מעולה.
10. מושב באמת מצויין. נוח, בעל אופי ספורטיבי, גם לרוכב וגם למורכב. אם כי בנסיעה של מעל שעה רצופה, הישבן כואב במקצת לנהג
11. תאורה מלפנים ומאחור, מעולה! פנס ראשי חזק מאוד. כמו כן נורות לד במאותתים הקדמיים. מצוין.
12. הצמיגים שמגיעים במקור מהיצרן טובים מאוד (אצלי הקטנוע נושק ל- 3000 קמ ועדיין מצויינים).
*מתייחס לכך היות וקטנוע האבו הקודם שהוצאתי מאבניר, הגיע עם צמיגי ״sava״ (זבל שהוחלף אחרי 300 קמ בקירוב).
13. תצרוכת דלק. כ 10 ליטר ל 300 ק׳מ בלחיצות בינוניות פלוס פה ושם ״פולים״. יפה מאוד.
14. לוק מאוד יפה. כל רמזור כולם מסתכלים ובהערצה רבה :)

סהכ אם לא בעית רפידות הברקס האחורי,הקטנוע מושלם. (כאמור עברתי עד כו 3000 קמ)

למעלה