דאודורנט טבעי מי יודע משהו על דאודורנט טבעי שנקרא אבן דאודורנט מינרלית ועשוי ממלחים מינרליים?
S SGULA New member 6/7/02 #1 דאודורנט טבעי מי יודע משהו על דאודורנט טבעי שנקרא אבן דאודורנט מינרלית ועשוי ממלחים מינרליים?
Y yoelnd New member 8/7/02 #2 מינראל נמצא כמעט בכל בית מרקחת היבואן יושב בירושלים (אם איני טועה). בכל שימוש יש להרטיב את האבן ואז לעבור על המקום. אינו מריח אלא רק מעכב ומפרק זיעה. בהצלחה!
מינראל נמצא כמעט בכל בית מרקחת היבואן יושב בירושלים (אם איני טועה). בכל שימוש יש להרטיב את האבן ואז לעבור על המקום. אינו מריח אלא רק מעכב ומפרק זיעה. בהצלחה!
Y yoelnd New member 8/7/02 #4 לדעתי לא משהו מיוחד ששווה להשקיע. אם הבעיה היא הזעת יתר יש אלמנטים אחרים לעבוד איתם כגון בקינסיולוגיה, פאלם תרפי וכד´. רק בריאות!
לדעתי לא משהו מיוחד ששווה להשקיע. אם הבעיה היא הזעת יתר יש אלמנטים אחרים לעבוד איתם כגון בקינסיולוגיה, פאלם תרפי וכד´. רק בריאות!
ע עמנואל זיטנר New member 9/7/02 #5 ללפני נסיוני ממש לא. אני רגיש לרוב הדאודורנטים, עם האבן הזו קיבלתי התנפחות איומה בבתי השחי, לא יכולתי לתקפד כמה ימים .... הדאודורנט היחיד שאני מכיר שלא גורם לי בעיות זה הדאודורנט של ציפורי, הוא לא טבעי אך לא גורם לי לנזקים.
ללפני נסיוני ממש לא. אני רגיש לרוב הדאודורנטים, עם האבן הזו קיבלתי התנפחות איומה בבתי השחי, לא יכולתי לתקפד כמה ימים .... הדאודורנט היחיד שאני מכיר שלא גורם לי בעיות זה הדאודורנט של ציפורי, הוא לא טבעי אך לא גורם לי לנזקים.
E EREZ8 New member 15/7/02 #6 אבן דאודורנט מינרלית זה מעולה! מונע ריח ולא את הזיעה,מאד חסכוני ואין בו כל מיני תוספים מזיקים (בושם,אלכוהול,אלומיניום) ניסיתי את זה גם לשפשפת וזה טיפל בשפשפת תוך יום אחד.
אבן דאודורנט מינרלית זה מעולה! מונע ריח ולא את הזיעה,מאד חסכוני ואין בו כל מיני תוספים מזיקים (בושם,אלכוהול,אלומיניום) ניסיתי את זה גם לשפשפת וזה טיפל בשפשפת תוך יום אחד.