דאדא- אתמול בערב

קשיו

New member
דאדא- אתמול בערב

אחרי מבחן גדול שעבר, החלטנו לחגוג בדאדא, שנמצאת 2 דקות נסיעה מהבית. אחרי כ"כ הרבה ביקורות ששיבחו (וגם אחת שלא..
) החלטנו לבדוק בעצמנו. המקום פצפון! ממוקם במקום הזוי קצת, אם לא הייתי יודעת בדיוק איפה לחפש אין סיכוי שהיינו קולטים את המקום. 3-4 שולחנות קטנים בחוץ (מי יישב בחוץ בקור הזה??
) ועוד 4 שולחנות בפנים. המקום כולו בגודל של חנות מכולת. הגענו בסביבות 20:00. היה ריק. בהמשך התמלאו 2 שולחנות נוספים. שורה תחתונה: היה אחלה, מרות שלא כל המנות היו מושלמות. יש משהו במקום, שנורא בא לנו שיצליח להם. לראשונות חשבנו ללכת על השרימפס בצ'אטני מנגו ועל הקלמארי. אבל בגלל שלעיקרית לקחתי פטוצ'יני פירות ים, המרנו את השרימפס במנה של רביולי בכרישה.
פתיחה- לחם נחמד, שהגיע חם במידה, עם פסטו גס של עשבי תיבול וחמאה.
צ'ופרנו בטעימה מתנה מהמטבח- באחד מהספיישלים שהוצעו לנו כמנה ראשונה, שלא הופיע בתפריט: ג'מבו שרימפס בציפוי של זעתר. הגיעו שתי צלוחיות קטנות, עם ג'מבו שרימפס שמנמן על כל אחת מהן, היה טעים!! אבל כנראה שהשמן לא היה חם מספיק (בעיה שעלתה גם במנה נוספת, אח"כ), והשרימפסים היוט ספוגים בשמן. חבל. אבל המנה בהחלט טעים. הגיעו עם פילטים של תפוז, ועוד משהו שאני כבר לא זוכרת. ולמנות הראשונות שהזמנו:
רביול במלית כרישה עם גבינת גורגונזולה. מגיע רביולי אחד גדול, מסכימה עם ליידי (היא כתבה את זה.??) שזה לא רביולי אלא יותר דומה לסמבוסק, כי הוא אפוי, או אולי הוא היה מטוגן? אני כבר לא זוכרת. בכל מקרה- הבצק לא בושל כמו פסטה והיה קראנצ'י. מלית מצויינת של כרישה ובצלים, הרוטב יחד עם הגבינה היו מעט כבדים, אבל טעים מאוד.
קלאמרי קריספי- דווקא הנקודה הפחות טובה. הקלאמרי הגיעו לא ממש קריספיים. כנראה ששוב בגלל שהשמן לא היה חם מספיק והציפוי היה ממש ספוג, ולכן גם איבד מהמרקם הקריספי. עדיין היה טעים מאוד, אבל יכול להיות טוב יותר. המצע של מנגולד היה טעים, בדיוק כמו שאני אוהבת- לימוני וחמוץ. לעיקריות:
אנטריקוט- הבן זוג לא נפל, היה טעים אבל הוא אמר שהבשר שומני יותר מהרגיל. הפירה שהוגש כלווי היה עם חרדל, ולמרות שהוא אוהב את השילוב (בבית הוא תמיד מכין פירה עם גרגרי חרדל), הטעם היו לטעמו חרדלי מדי.
פטוצ'יני פירות ים- וואי, איזו מנה. עשירה בפירות ים (קלאמרי, ראשי קלאמרי, שרימפסים וצדפות). רוטב מעולה. היה כל כך טעים!! באמת! זה לא היה ספתם רוטב של שמנת שזרקו לתוכו קצת פירות ים, הטעמים היו מדוייקים, התיבול היה מעולה, אחת המנות היותר טובות שאכלתי.
לקינוח לקחנו ברולה מרווה- הקרם עצמו היה מצויין, מרקם מדהים, מתוק במידה, עם טעים עדין של מרווה. הסוכר השרוף כנראה נטחן עם מרווה כי הטעם היה דומיננטי, אולי טיפונת יותר מדי- כי יחד עם המרירות שיש לקרמל השרוף זה היה קצת מריר מדי, אני נהניתי בכל מקרה. השירות היה מקסים, מאוד משתדל (ומצליח). מקום עם אווירה אחרת. פיצפון ואינטימי. אבל גם השף הכי כשרוני צריך להתחיל איפשהו.. הלוואי שיצליחו, כי המיקום בעייתי אבל האוכל מצויין.

ברוזונת

New member
יאאאא החזירו את הברולה מרווה?!

ישששש
נקרא נפלא! ורק בגלל תהייה שעלתה פה.. כנראה לא צריך להיות חבר של מישהו מהמטבח כדי להיות מצ'ופר..
והפטוצ'יני.. מנה נפלאה.. לי היא היתה קצת כבדה בסך הכל..

ננה f

New member
אני מצטערת

תקראי שוב את הביקורת שלך. איך יצא שהאוכל מצויין? אולי נהנית אבל הקינוח במרווה היה מריר מדי, אולי נהנית אבל הקלאמארי והשרימפס סופגי שמן ולא קראנצ' אולי הזוגי נהנה אבל האנטריקוט והפירה לא היה משהו. איך זה נהיה בשורה התחתונה אוכל מצויין לא ברור לי. אולי תנסחי מחדש את הביקורת, או את המסקנה, כי הפרטים שתיארת לא עושים את הסה"כ בשורה התחתונה כלל וכלל.

Marie Claire

New member
אולי היא נהנתה כי

סך השלם עלה על כל חלקיו? קשיו כתבת ביקורת מתוקה להפליא. אני נהנתי.

Marie Claire

New member
בזהירות

החיים הם לא מתמטיקה. ודי כבר עם מסע הצלב שאת מנהלת נגד דאדא ואין לי שום דבר בעד או נגד המקום פשוט לא אכלתי שם אף פעם.

ננה f

New member
אז אולי באמת תלכי, אינקוגניטו

ותראי בעצמך על מה אני מדברת -:) החיים הם לא מתמטיקה? מאיפה? אבל נניח שככה , אז אם בכל זאת תספרי את המנות שהיו בערך ולא בדיוק (והתיאורים לגמרי מתפתלים... קרם ברולה מרווה שהיה בסדר אבל מריר עם יותר מדי טעם לוואי של מרווה, והברולה שרוף ומ ריר מדי גם. איך זה נהיה "היה לי בסדר" בשורה התחתונה) תבדקי את העובדות לאמיתן. והביקורת איננה כדי לדרג הנאה מבן הזוג אלא מהשרות, התפאורה, האווירה ובעיקר בעיקר - האוכל.

Marie Claire

New member
Are you talking to me

העובדות - נו שויין - ממש מדע מדוייק. מה קשור האינקוגניטו לפה? למה יש לי הרגשה שהמרירות היא לאו דוקא במרוה? אבל עזבי, אני אף פעם לא מצליחה להבין אותך.

קשיו

New member
כן נהניתי. זו השורה התחתונה שלי.

ובאמת השלם עולה על סך חלקיו. אני מאוד נהניתי, הבן-זוג טיפה פחות. זה שהיה לו טיפונת יותר חרדל ממה שהוא רגיל לא פוסל את המנה. אולי יש אי דיוקים קטנים (כמו למשל השמן), אבל זה לא גרם לנו שלא להנות.

anatc

New member
אכן - הגשטאלט במיטבו (השלם עולה...)

ביקורת מקסימה, הנאתך ניכרת בכל אות, וזה בהחלט משמח

תמיר 8

New member
ההסכמה עם ננה

מה לעשות וגם אני לא מבין את התיאור והמסקנות ההפוכות.

matan cohen1

New member
דאדא היא מסעדה מעולה!!

יש שם אוכל מדהים (הכל מאוד מומלץ!!). ישבתי בהמון מסעדות ובדאדא יש את הקינוחים הכי טעימים והכי איכותיים. האוירה מאוד נחמדה, מרגישים מאוד בנוח מהרגע הראשון שנכנסים למסעדה, (ונראה לי שאני לא היחיד שחושב כך) יש הרגשה ביתית.המלצריות שם מעניקות שירות נהדר ותמיד דואגות שהכל בסדר ושלא חסר כלום. לא יודע מה להגיד לך... אחרי שאכלתי שם פשוט סחבתי איתי את ההרגשה למשך כל היום. יש סיפוק אדיר! מאז הפעם הראשונה אני יושב במסעדה עם חברים לפחות פעמיים בשבוע ואין יום שלא יצאתי מרוצה או אחד מהחברים שלי לא יצא מרוצה. אין לי אינטרס לשווק את המסעדה אבל הייתי ממליץ לך לנסות את דאדא בשנית.שווה לנסות שם הכל. הנה השורה התחתונה: מ-ד-ה-י-ם!!!

תמיר 8

New member
מתן

אתה נשמע צעיר מאד.לפחות פעמיים בשבוע?בדאדה?ואללה יש לך הורים עשירים.אולי רצית לעשות פרסומת?סתם בצחוק

matan cohen1

New member
עשיר מאוד... טעית בגדול!עשיר אני לא

אולי בגלל שאני צעיר יכול להיות שאני יודע יותר טוב מכולם(לא סתם). במקרה אני גם עובד כך שכסף מההורים שלי אני לא לוקח. פעמיים בשבוע זה לא אומר שאני עושה שם ארוחה ב-120 ש"ח...את זה אני עושה אולי פעם ב... אבל אני יושב שם גם לכיף שותה משהו, קינוח אולי...מאוד נחמד תבוא נלך ביחד

מיצמיצ69

New member
טוב לשמוע

שאני לא היחידה שבעד המסעדה הזו... (אני זו שכתבה שהרביולי מזכיר סמבוסק בבצק) ונשמע לי טעים הברולה מרווה אדגום בפעם הבאה שאהיה שם וזה שהמסעדה קטנה זה יתרון מבחינתי... מעדיפה לעזור לקטנים עם חלומות מאשר לשבעים ולמפוצצים בכסף, שפותחים עוד ארמון ועוד ארמון תמיד אהבתי את האנדרדוגס

למעלה