דאבל פדאל dw 5000 usa

nadav gogo

New member
דאבל פדאל dw 5000 usa

שלום לכל האנשים! אני מוכר דאבל של dw 5000 במצב מעולה, פדאל מסיבי ואיכותי ללא פגם! גמישות מדהימה והסינכרון בין הפדאלים מדויק להפליא.. יש לי אותו כ-10 חודשים קניתי אותו דנדש במרום ... מחירו - 1200 ש"ח.(במרום 2750) פדאל לרצינייים בלבד.. למעוניינים: 0524-244965! לבריאות ויום נעים...

DRUMMERIT15

New member
אפשר אולי לדעת למה אתה מוכר?

ומה קרה לביטר השני של DW?

nadav gogo

New member
מוכר כי מיציתי..

אני מוכר אחי כי מיציתי את עניין הדאבל פדאל.. האמת שקניתי אותו בשביל לפתח את רגל שמאל בעיקר ולא בגלל שאני מתחבר לסגנון, כלומר מטאל, פרוגרסיב וכו'. אני יותר בעינייני גאז' ופיוז'ן לכן אין לי שימוש בו עוד.. בנוגע לביטר.. הביטר המקורי אבד לי באחת ההופעות שניגנתי בהם, בכל אופן ביטר זה עניין של 50 שקלים, וחוץ מזה אני מביא אותו יחד עם ביטר (פטיש) של פרימייר.. יום טוב!

DRUMMERIT15

New member
וואלה, סבבה.. [אני בת]

דאבל לא בהכרח מתאים רק למטאל אבל לא עקרוני.... שיהיה בהצלחה

The alon

New member
אז בעצם אתה מוכר את הדאבל

עם הביטר של פרימייר ב1200?

DRUMMERIT15

New member
אל תדאג, אתה תצליח...

יש מעט חבר'ה שמוכרים דאבל כזה ויש הרבה חבר'ה שרוצים דאבל כזה בלי לשלם מחיר מלא... שיהיה בהצלחה!

MrBurns

New member
אז על הדרך אני מוכר מערכת

מצטער על הנצלש,אגב,אני חדש פה מוכר מאפקס וונוס,5 תופים,עם היהאט + סטנד. המערכת מגיעה עם פדל לבאס,שלושה טמטמים,סנר,ובאס. (נו,5 תופים.) מגיעה בלי רייד או קראש! אני גר באיזור רחובות,בגדרה. המחיר כרגע הוא 1,200 טלאפון לפרטים : מתן - 0523091386

g d r

New member
לא מוזר... שונה

שונה מבחינת זה שיש לו כאלה שתיי "מקלות" (ברח לי השם של זה) שמחברים בין פדל אחד לשני ... בדרך כלל זה אחד...

למעלה