דאבל התייעצות

Dovsha

New member
דאבל התייעצות

למי שמכיר את הסיפור - מחר יחול יום הולדתו של הידיד [שלא נשמע קול ממנו מאז הצהרתי את כוונותיי...] כדי להתקשר לאחל מזל-טוב? או לשלוח הודעה או מה? ו... גם המומולדת של אבא מתקרב אז אם למישהו יש הצעה מה לקנות לבן 50 אשמח.

tairon

New member
דובשה הייייי

קודם כל אישית לך אני מאחל שנה אזרחית טובה מאושרת מלאת אהבה בריאה ומוצלחת לגבי הידיד הייתי מסתפק בברכה גם כתזכורת וגם כי למרות הכל חמש שנים עברתם יחד והם זמן לא מבוטל אז כן לברכה מזל טוב גם לידיד לאבא שלך הייתי אולי מארגן ארוחה מיוחדת קצת פינוקים ממך תשומת לב ואולי חלוק רחצה כמתנה (בגדר רעיון משום שאין לי מושג מה הוא אוהב או מה חסר את צריכה לדעת יותר טוב מכולם)

Dovsha

New member
טאיק`ה

קודם כל המון תודה - ומקרב בטני שלוחה לך ברכת שנה אזרחית מאושרת ומלאה בכל טוב. המון אהבה שתשרור בחייך [כי ככה אתה גם מוציא את זה החוצה ואתה וחוצי מחממים לי ת`לב :)]. ובקשר לאבא... אתה יודע מה, יכול להיות שנתת לי כיוון נורא מעניין... לארגן ארוחה כזו מיוחדת... נפתח את זה קצת ונראה לאן זה מוביל. תודה בכל מקרה, שיהייה לך יום נפלא :].

אוסי

New member
דובשנית ...

אני אישית ממליצה להתקשר אליו כי.... ראשית ,זה יפיג את המתח שנית ,את תדעי היכן את עומדת שלישית,אולי תחזרו להיות יחד וגם אם לא אז תנתבי את חייך בהתאם אוהבת אוסי.

Dovsha

New member
אז ככה...

להתקשר אני לא יכולה - ניסיתי ו... כן כן, כנראה הכבוד שלי לא נותן לאצבעות לחייג וכל פעם עולה המחשבה במוחי שאני ניסיתי להשיג אותו ולדבר איתו בכל דרך אפשרית והוא זה שהתרחק ולכן אני לא רואה שום סיבה לכך שהצעד הבא שוב צריך לבוא ממני... אך בכל זאת- זהו יום הולדתו ולכן שלחתי הודעת sms בפלא... וזהו... נראה מה יהייה.

moran.l

New member
אז תראי

תשמעי... תקשיבי... לגבי הידיד, הודעת SMS היתה רעיון לא רע, אם כי אין כמו לשמוע את קולו של... אני מכירה את ההרגדשה הנוראה, של לעמוד ליד הטלפון, האפרכסת כבר ביד, לומר ``מה כבר יכול להיות?`` ולהתחיל לחייג... ואז להפסיק. ואז שוב.. ו... בסופו של דבר, בחרי מה שאת באמת רוצה לעשות, ואל תתני ל``מה הוא יחשוב על זה שהתקשרתי`` להוות שיקול... היי עצמך. לגבי האבא, וואי ממי, בעייה ידועה אצלי, כבר שנים על גבי שנים שאני מפחדת מחודש מרץ, בו לאבא יש מומלדת, כי אינלימוששששששג מה לקנות... צריך לשאול גברים. רעיון הארוחה נשמע לא רע... במיוחד אם יהיה זה מעשה ידיך... מאחלת לך שנה מתוקה כמעט כמוך (פשוט לדרגות מתיקות כמו שלך, בלתי ניתן להגיע... ;-) ) אוהבת מורן

למעלה