דאבל בס

אסינת

New member
דאבל בס

הי אמנם רק בתחילת דרכי בלימוד התופים, אבל מעוניין לשפר את טכניקת הבס שלי, הואיל ואיני מצליח להגיע למהירויות סבירות (דאבל בס, למשל). לדוגמא- הדאבל בס בתחילת streets of philadelphia של ברוס ספרינגסטין. ראיתי ביוטיוב מישהו שמסביר על טכניקת אימון לבס, ומשתמש בתוף אחד ובס (ראו בערך מ-4:17 דקות). מתנצל מראש על הבורות, אך האם אפשר לרכוש דבר כזה לאימונים? כדאי? אציין כי אין לי מערכת תופים בבית בשלב זה. ובכלל, טכניקות נוספות מומלצות לעניין זה? תודה!!!!

ofirharlev

New member
תסלח לי שאני מניאק אחי, אבל בורות זו לא המילה

באמת נראה לך שספריגנסטין אי פעם ישלב דאבל-בס/דאבל פדל בשיר שלו? לא! מה שאתה שומע בהתחלה של השיר זה כולה הקפצה....לא יודע איך המקצוענים קוראים לזה. אתה יכול לראות את זה פה: http://youtu.be/5mBxMzXPvxY שים לב שיש הבדל משמעותי בין כשמישהו אומר דאבל בס לדאבל פדל. דאבל בס אומר שיש לו שני תופי בס. דאבל פדל אומר שיש לו תוף בס אחד עם פדל כפול ושני ביטרים. בתור מתחיל אין סיבה שלא תתחיל מההתחלה להתאמן על דאבל פדל. למה לא אני אומר. מן הסתם שאתה יכול לקנות פד כזה לפדל כמו שראית בסרטון שלך. אני אישית הייתי ממליץ על פדל האימונים של האזנפוטס. קל, שקט, נוח ואשכרה אפקטיבי. מתאים בול למתחילים.

אסינת

New member
אתה באמת מניאק

סתם. השתמשתי כנראה במונחים לא תקניים. מתנצל. אתה צודק. מדובר כולה בהקפצה שאני מסתבך איתה. לא צריך לא דאבל בס ולא דאבל פדל. שואל רק אם יש אפשרות לקנות פדאל בס ונניח תוף קטן או משהו כזה, לאימונים.

ofirharlev

New member
הוא השתמש בפדל ופד מיוחד לאימונים...

כזה... יש כזה לפרל, נראה לי גיברלטר ונראה לי שיש כזה גם של הבזול של "פאואר ביט" חברת המדבקה האהובה על כולנו. עכסן של דברים. אבל כמו שאמרתי, אני ממליץ לך על ההאזנפוטז. זה יהיה לך יותר זול וזה פשוט הרבה יותר נוח וכמו שאמרתי אשכרה אפקטיבי. אני מבטיח שאני לא מקבל חסות מדראם שופ, שילמתי כסף טוב בשביל הפדאלים האלה, ואני לא מצטער לשניה. אני אפילו מופתע מכמה הכלי הזה לא נפוץ למרות שהוא צריך להיות לדעתי. אחת הקניות הטובות שעשיתי. זה הדבר הזה

למעלה