ג"ש..

SShiRaS

New member
ג"ש.. ../images/Emo9.gif

המממ איים שירה.. רק הגעתי לפורום אחורי ש-עמיתי- אמרה לי :) ואני חולה על ג"ש [דה.. מה אני עושה פה אחרת :p] אוהפת את בלאק אייד פיז ומתההההה על באסטד!!!
[מי שמכיר... להקה מדהימה!!!] שווה לבדוק ואני מקווה להשתלב בין כולם מהר!.. וזהו איי גס... חח.. בהביי!..

EdgeHead

New member
תנסי להנות,וויל בי מור קורקט ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה!!

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה שירעע../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

תהני פה בפורום את תהני פה בפורום

SShiRaS

New member
ט'נקס ../images/Emo6.gif

אני בטוחה שאני אהנה! ט'נקס כולם :)

SShiRaS

New member
חח

Been there done that
סתם לא חחחח אהבתי את הניק פרנדס רולז.. בכלופן היי אריאל :)

איכס תראו מי פה ../images/Emo11.gif../images/Emo105.gif

הכלבה המניפולטיבית... כלבה שעירה... פיצה עם עובש.. טלפון חסר כל ערך... סתם שירהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אמרתי לך פה שאנשים נחמדים
פול שולט@#$*^%*&%$$%#%^$%& (במקום לכתוב את זה כל פעם, אולי כדאי לי לשים את זה בחתימה שלי?
)

SShiRaS

New member
אולי במת? :)

עמיתי זו*ביפ* שכמוך ככה מתייחסים אלי???
ככה?!
יש לך משאלת מוות מסוג כלשהוא?!
סתם לא בובע את יודעת שאני מתה עליך *או שלא* ^_^ בכלופן... שימי כבר את זה בחתימה וסגרנו עניין -הזכרתי שבאסטד רולז?- -וגם שג'וני -דפ- מושלם?- *רר* ואופקורס שג'ואל ובילי רוק?@4?$# :) כה.. וגם פול.. נגיד ^_^

riotgrirl

New member
ועםכבר מדברים על חתימות...../images/Emo8.gif

למישו יש הצעה בשבילי מה לכתוב בחתימה שלי??????? תודות מואאאאאאאאה

וולקאם../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

צצצ, אנוכי צליל. וכואבת לי השן. כואבת לי השן כוכךךךך
חיחי, בורג'ין מגה סטור(
-חמש קומות של דיסקים. גנעדן.)בלונדון דיסקים של באסטד, אבל לא הבנתי איך שומעים את הדיסק במכונה הזו(אני בנאדם עילג
) אז לא שמעתי. ואזז לא קניתי. אבלל קניתי שם את דה יאנג אנד דה הופלס! ולא היה שם את גוד שארלוט, פאקציזם. אני מדברת הרבה שטויות, תתרגלי
כואבת לי השןןן, דאמט. פאקציזם.

SShiRaS

New member
חבל../images/Emo70.gif

אינדיד... חבל! ... אבל לא מאוחר להתחיל לשמוע כמובן :) תורידי לוטס אוף!
איטס נורא שולת [ת.. כה.. לא דיסלקציה פשוט שולת!..:] בכלופן.. אם בא לך!.. אני מנדבת לך רשימה קצרה: what i go to school for רולז who's david -האחרון שיצא להם... שווה! crash & burn year 3000 that thing you do והממ זהו
בכלופן אני כ"כ מקנאה בך!! אנצה להיות בלונדוןןןןן כזה שווה!!!!!

that thing you do?!../images/Emo105.gif

כאילו youuuu doing that thing you dooo braking my heart into a milion peices like you allways dooooooooo זה מהסרט! בסרט זה כאילו היה "the wonders" הם לא המציאו את זה

SShiRaS

New member
../images/Emo12.gif

*מבולבלת* לא.. לא השיר הזה חחחחח :) אבל הו וול.. עמיתייייייייי ממצב בובע?

the z girl

New member
פיטע לא מדויק....

זה כה בסרט שלהם (ודרך אגב גם ניו פאונד גלורי עשו לזה קאבר..) אבל זה that thing you do נכון זה שיר *וסרט* יפים? סרט טיפה *משעמם.. חח* אבל השיר יפה וזה כן של THE WONDERS והם כן המציאו את זה ! *אין להתווכח!* בואו נשיר
או זה לא היה כיף
מישהו עבר ליד החלון והסתכל עלי
חח הייתי מכורה לשיר הזה פעם אבל נשבר ממנו.. חח ואז גיליתי את הקאבר של ניו פאונד גלורי והתמכרתי אליו ממש טיפה כי אני לא אוהבת שהם עושים קאברים זה יוצא נוראי.. *אהמ אהמ בקסטריט בויז..חח* מישהו ראה את הסרט של THE MONKIES ? (או משהו כזה, בקיצור "הקופים")

blabla 14

New member
ברוכה הבאה...

תהני .... אני ליאור.... אבל בדרך כלל קוראים לי טולה..... ד"א אנשים... אתם יודעים שיש לי חבר חודש וחצי????

למעלה