ג`ואי הזאת כלבה!

ג`ואי הזאת כלבה!

היא יכלה להגיד שהיא לא רוצה לענות! היא לא הייתה צריכה שלקר לו! אני כבר לא אוהבת אותה יותר!-פעם הכי אהבתי אותה..... נ.ב- כנראה שפיספסתי משהו אבל מה קרה לאנדי? איפה היא? נ.ב-חיפוש..... לאח שלי קראו(קוראים) יובל הוא גובה עפ שיער קצוץ-בלי קוצים... לא יודעת מה עוד.... השם משפחה שלו מתחיל ב- .פ........ יעל

fluppster

New member
נכון

גם אני מתחילה לפקפק בחיבתי לג`ואי. אני לא יודעת אם היא כלבה, אבל היא בהחלט מפגרת וילדה קטנה. בחייאת! הרגע עשית סקס! במקום להתמזמז עם החבר המתוק שלך ולהגיד לו מילים יפות, את מתחילה לעשות לו פרצופים. grow up! ובקשר לאנדי, היא נסעה לאיטליה (אם אני לא טועה), לגור אצל דודה שלה ולהתרחק קצת מקייפסייד ומחייה. זה קרה אחרי התקרית המצערת עם האקסטזי.

Josephine

New member
אבל...

אני חושבת שגם גרטשן לא בסדר הרי בפרומאים רואים מה היא עושה... נכון ג`ואי היתה מאוד כלבה , מה היא מתביישת בדוסון ??? ב-3> Josphine

אני חושבת שזה יותר מורכב

ג`ואי קצת בהלם מהפעם הראשונה על כל השלכותיה. אני דווקא חושבת שזה מרענן לראות תגובה כזאת ולא פרצוף של ``עשיתי סקס בפעם הראשונה וכבר חוויתי ריבוי אורגזמות`` שבדרך כלל גיבורות סדרות אמריקאיות מציגות. אני חושבת שהתגובה שלה היתה הרבה יותר אמיתית ויותר קשורה למציאות ממה שציינתי קודם.

056347686

New member
מה שקרה לאנדי זה שהיא התקבלה...

לאוניברסיטה רחוקה ולכן היא היתה צריכה לעזוב את החברה

h.&l

New member
ליעל לא רוקדת שעצוב

אנדי טסה לחופשה וגואי באמת כלבה היא הייתה צריכה להגיד לו שזה לא עניינו וזהו! ודוסון ההומו הדפוק שימצא לו כבר חיים! ושיפסיק להתחבר עם אנשים קשישים!!!

למעלה