ג=ב=ר=י=ם?? האם אתם..

ג=ב=ר=י=ם?? האם אתם..

אוהבים/מתבישים שהנשים מרגישות שעומד לכם? אני אישית שמעתי מכמה גברים שמתבישים מאוד בענין זה! מצפה לתגובתכם..

מאד תלוי בסיטואציה, דה!

אם זה לא עם בת הזוג, או נגיד בדייט ראשון בנשיקה של סוף הערב שאמורה להיות סתם נימוסית ולא יותר, יש הרבה נשים שמיד יפגעו שסיטואציה קלילה הפכה להיות מינית. אז זה לא שאני מתבייש, זה יותר חשש שמא הבחורה תפרש את זה לא נכון. זה גורם לגבר לחשוש שהוא נראה כאילו חסר שליטה ו"רק עם דבר אחד בראש" ופשוט לפחד שזה יובן לא נכון. אבל אם זה לא בסיטואציה בין חברים או דייט ראשוני אלא בין בני זוג, סבבה, למה שזה יציק?
אני חושב שגם ככל שצוברים נסיון בחיים הנשים מבינות שזה לא תמיד בשליטה וזה לא אומר שהסיטואציה נתפסה אוטומטית כמינית בלבד, והגברים לומדים לסמוך על הנשים שיבינו את זה כך גם כן. זה בד"כ מגיע בגילאי שנות השלושים-ארבעים, אני מנחש, ביחד עם הביטחון והנסיון...

אני בהחלט מיתכונת..

לא על דייט ראשוני, אני מדברת על הכרות ממושכת.. שאתה מכיר את הבחורה טוב, זה מביך אותך,שהיא תראה?

יiנגyרמjx

New member
זו המטרה...

אם היא שמה לב לכל תנועה של אחד מאברי, אז אני יכול לסמן לעצמי וי... הגעתי למטרה...

דיברתי אישית עם כמה גברים..

וטענו שזה מבייש אותם.. אתה חופשי? סבבה.. כיף לאישתך.. אני מחבבת את הרגשה!

Kenzo9

New member
מה רע בזה? שתרגיש

לא מוצא בזה שום דבר רע להיפך, אולי מישהו לא בטוח במיניות שלו אז הוא מתבייש, אבל שבת זוג תרגיש שעומד לך? נו באמת

יiנגyרמjx

New member
אשתי?!...

כשבא לי סקס עם אשתי אני לא צריך לומר מילה וגם לא לחבק אותה, פשוט נעמד לי, היא ישר קולטת את זה, ו.... למיטה....

me82

New member
גם בדייט ראשון יצא מספר פעמים

כמובן זה תלוי איך הדייט מתקדם, בכל זאת אין לי חשק שיאשימו אותי בתקיפה מינית... אבל היו, ועדין יש, דייטים שהתקדמו מספיק יפה בשביל לא להתבייש במשיכה שיש.

סאששה

New member
כמו שכבר אמרו. . .

תלוי בסיטואציה. .אם אני יושב ומדבר עם בחורה ופתאום עומד זה פדיחה אך אם אנחנו מתחבקים זה טוב שעומד ככה היא מרגישה את הגבר יותר. . .

me82

New member
אני מקווה שזה לא ככה כאשר...

אתה מתחבק עם הדודות ביום הולדת של הבת הדודה.

דרדקן

New member
כיום באופן כללי לא מתבייש

בעבר, לפני שעברתי את המהפיכה המינית שלי, לא הייתי מתבייש הייתי יותר מובך. עכשיו אני נשוי אז זה פחות רלוונטי, אבל נניח שהייתי בתחילת מערכת יחסים (רק במקרה זה אני חושב שזה יכול להפריע), אני נוטה לחשוב שלא הייתי מתבייש להיפך הייתי רוצה שהאשה שאיתי תרגיש את זה.

מאמי שלי אהבה להביט בי במבט

מסויים שידעה שיעורר אותי דוקא באמצע...אירועים ולראות איך אני מתמודד עם זה. טוב שזה עבר לה
בעקרון כל הנשים שהייתי עמן לא התבישו בכך והיו גם כאלו שעשו זאת דוקא כדי לגרום לרגשות קנאה אצל חברות שלהן.

פוEט

New member
אני הייתי מתבייש

אם הייתי מרגיש שלאישה עומד! וברצינות אני אוהב מעין סוג של הערכה כמו לומר "את מאוד מגרה אותי"

למעלה