ג`אז מטאל ?!?!?!?!

Dazed&Confused

New member
ג`אז מטאל ?!?!?!?!

יש לי שאלה מישהו פה אולי מכיר להקת מטאל עם שילובים של ג`אז (יש דבר כזה בכלל?!?) ואני מתכוון שילובים חזקים לא נגיעות כמו בלהקות פרוגרסיב מסוימות פשוט העניין עלה בראשי והוא מסקרן אותי, אשמח לתשובות

Chot

New member
jazzcore

אני לא בטוחה מזה, כי לא ממש שמעתי. אבל ממה שאמרו לי, זה אמור להיות טוב, ואמור להמצא באודיוגאלקסי אם תחפש ממש טוב..

Dazed&Confused

New member
תגובה

אני אבדוק את העניין בהזדמנות תודה בקשר לציור - זה לא בדיוק מה שהתכוונתי, סגרנו נושא

פלונטר

New member
mr. bungle

הלהקה של מייק פאטון מפייט נו מור, היא להקת מטאל שמשלבת בערך כל סגנון אפשרי במוסיקה שלה (כולל דיסטורשנים חזקים, Fאנק, סקא, מוסיקת קרקס ועוד). בהחלט ניכר שילוב של ג`אז, ובכלל מומלץ לנסות, מדובר בלהקה מצוינת! רק אזהרה קטנה - הם קצת מוזרים, בלשון המעטה... לא בדיוק מוסיקה קלה לעיכול, אבל אחרי שמתרגלים הם נשמעים מצוין.

Chot

New member
וואלה

באמת מישו אמר לי פעם שלדעתי באנגל עושים גאז מטאל.. ממ אבל ג`אז אין שם בכמויות.. לעומת זאת יש להם שיר יווני שכזה- ואני חושדת שערוץ 2 השתמשו בו לחלק מהפרסומת שלהם ל``בטברנה``!!

פלונטר

New member
Ars Moriendi?

אני בספק אם מישהו יעיז לשים שיר של באנגל בפרומו לתכנית פריים טיים...

ed547

New member
יש fusion שזה ג`אז מעורב עם צלילי

רוק.. ומיסטר בנגל באמת מעולים מי שמתאים לו הסגנון האקספרמנטלי הזה יתאהב בהם מיד. פיוזן חדש זה הרכבים כמו liquid tension experiment(שקניתי היום את הדיסק הראשון ואני חייב לציין שהוא מדהים במיוחד השיר האחרון) הם פיוזן כבד יותר לא רגיל אבל גם יש להם פרוג רוק

למעלה