ג׳ינג׳י?!

ALIsuperstar

New member
ג׳ינג׳י?!

כבר לא פעם ראשונה, שמישהו זר פונה אליי ואומר לי שאני ג׳ינג׳י... אני לא פאקינג ג׳ינג׳י, אני בלונדיני... שמישהו יגיד שאני לא משוגע.
תודה.

סבארבא

New member
פאק, אתה כוסון!

ויש קצת משהו, אין ממה להעלב - העיקר שאין לך נמשים.

"ותחשבו על זה!".

ALIsuperstar

New member
ואין סיכוי. אתה רואה שהתמונה שרופה, הנה המחשה

ולא... זה לא מחומצן, זה הפאקינג צבע.

ALIsuperstar

New member
אמרו לי אמינם, טימברלייק

אפילו הפליצו את דיקפריו...
אין דמיון בכלל... אבידן בכלל ענלייק.

ALIsuperstar

New member
כן, יש...

התמונה לא משהו, אבל זה מה שהצלחתי למצוא עם תסרוקת פשוטה... הייתי יותר רזה, עם יותר בעיות בזמנו. זה אחרי תאונת אופנוע, תפרים בראש בקטנה...

סבארבא

New member
אני סתם פסיכי. 3>

לא סתם, אלי - ת'כוסון אש אחי. ולא כזה ג'ינג'י באמת. ופינקמן סתם לוזר מסריח, הדבר הכי טוב (אולי היחידי) בברייקנג באד זה גאס - מי שלא מבין את זה לא ממש הבין את הסדרה לטעמי.
(הרי וולטר עשה קומבינה על כולם. גאס לא איים עליו, גאס אמר לו להתרחק מג'סי כי הוא הבין שוולטר מקנא בו ורוצה לקחת את המקום שלו - אם גאס היה "PURE EVIL" הוא היה הורג את וולטר ברגע שהם הרגו את גייל. וולטר קינא בגאס שהוא מסוגל "To Keep Calm" (מה שהוא לא הצליח אף פעם לעשות) וזה מה שהביא לנפילה שלו. כמו שמייק אומר לו, אם היית סותם את הפה וממשיך לבשל מת' כמו ילד טוב - היה לך כל מה שאי פעם חלמת אליו. אבל לא, היית חייב להיות "הביג-בוס", ובדיוק זה מה שהפיל אותו. בן אדם עם אגו ברמות של וולטר בחיים לא יכול להיות "הביג-בוס"). חפרתי.

שבת שלום!

ALIsuperstar

New member
לא חפרת, דיברת לעניין...

אני אוהב את ג׳סי, כי הוא דמות שאני מזדהה איתה, בלי קשר לזה שהוא ממש מזכיר אותי במראה, ואולי בזריקת הזיין קצת, מה שישחי לפעמים...

סבארבא

New member
זריקת זין?

האמת, דווקא בקטע של "לשים זין" הוא הכי בסדר.
מה גם שהם רצו להרוג אותו בסוף העונה ראשונה הרי ובסוף ויתרו (לא ברור לי מה הם היו עושים במשך 4 עונות בלעדיו אבל נניח), לא שמת לב בעונה הראשונה הוא פאקינג סייקו לגמרי ופתאום בעונה השניה הוא הגוד-גאיי-הרגיש שפשוט מצא דמות אב ממש מחורבנת? לא יודע, לא סובל אותו. לא סובל שם אף אחד. סדרה חמודה וזהו, לא ברמה של GoT ובטח לא ברמה של ווקינג דד. (ראית גוט? אפשר להתחיל לחפור? - אם ככה.. ג'ון הולך להנהיג את הWhite Walkers. ותסתמו את הפה, זה לא ספוילר מהספר - הספרים עוד לא גמורים. "שיר של אש וקרח", הדרקונים של דאנרייז.. Get It?).

ALIsuperstar

New member
מכיר תסדרות

אני מכור לוויקינגים, לשרלוק, דוקטור הו... ואיש משפחה, מידי פעם סאוט פארק כשאני אצל מישהי שיש לה הוט...
משחקי הכס זה סבבה, מתחיל להימאס.
ג׳סי הוא דושבאג, אבל הוא דושבאג סבבה שהבנות מתות עליו... ולכן הוא שרד...
וכן הוא זורק זין מכל הבחינות של הלימודים, לעשות סמים למשל וכל מיני בולשיט של איתו וההורים שלו...

סבארבא

New member
זה כי אתה בחור טוב.

בניגוד אליי, מבין עכשיו לאיזה סדרות אתה מתחבר.
ואני איתך לגמרי, הסיבה היחידה שאני רואה GoT היא King's Landing, אבל עכשיו כשטיווין וג'ופרי מתים זה נהיה הרבה פחות מעניין. אני איתך (אגב, אני היחידי בכל העולם הזה שאוהב את ג'ופרי. הוא כ"כ רשע בקטע אבסורדי שזה ממש מתוק ומצחיק לטעמי.. אבל כל החברים שלי אומרים לי שאני דפוק ושאי אפשר לצחוק על השטויות שהוא עושה. משום מה אני מצליח. ולסרסיי פאקינג הגיע שג'יימי אנס אותה! זה לא היה "אונס" כמו שזה היה "תסתמי את הפה חתיכת כלבה ותפסיקי לשחק אותה גבר, יש לך ווג'יי-ג'יי, לא זין. זו הייתה מהות הסצינה לטעמי).
מה שכן, עוד שניה הולכים לדורן. בדורן יהיה כיף! "אליה מרטל! אנסת אותה! הרגת אותה! הרגת את הילדים שלה!", הוא אולי הדמות היחידה ששמתי זין שבכלל מתה. אובריין היה קול ברמות אחרות. (קראתי את הספרים אז אני זוכר את שמות הדמויות, לא לצחוק בבקשה).
פאק, אני חנון.

קחו, סלפי ביער.

ALIsuperstar

New member
עזוב, תעבור לקומדיות חסרות תועלת...

תשתה הרבה בירה ווויסקי...
היום יצאתי מהדירה שלי, נכנסתי למעלית, ובמעלית הייתה מישהי חמודה מינוס, הולכת לעשות ג׳וגינג או משהו... אני עומד לידה, המעלית קטנה, והיא מוציאה מהפה שלה משפט מוזר, ׳הולכת להליכון׳ אני כזה לקח לי שנייה, הליכון? מצחיק. צחקתי בנחמדות, היא גם... הזמנתי את עצמי לרוץ איתה... אז רצנו...
נראה מה יהיה, אני לוקח אותה לסושי.

למעלה