ג׳ינג׳י?!

ALIsuperstar

New member
בסדר, עובד קשה, מה איתך?

קיבלתי ממשקשה את המוות של רובין וויליאמס... האיש ליווה את כל הילדות שלי...
הסרטים הכי אהובים עליי, הוא מופיע בהם...
וכמובן חברים הולכים להם, אחי במעצר, בעבודה הזמנית החדשה אונסים אותי...
מבחינה רומנטית אני במבוי סתום... בא לי לטוס לברזיל.

סבארבא

New member
קוקי.

למה האח במעצר? רוצה להרחיב? אולי אוכל לעזור (רציני עכשיו לא ציני).
איזו עבודה זמנית? מה זה "מבוי סתום"...? אנחנו רוצים פרטים בן-אדם. אנחנו אוהבים אותך 3>.
אל תאבד תקווה!

ALIsuperstar

New member
האח במעצר כי הוא שדד איזה משהו חח

הלכו לי 3000 שח על הערבות...
העבודה קשה, אבל יש יתרונות לפחות אני בונה את עצמי והכסף ממש טוב... פנים מוכרות בתחנה מרכזית ובנווה שאנן חלקם עוד מימי ההומלס שלי... אז זה נחמד... אבל יוצא לך לריב הרבה מכות. מה לעשות.

wish2

New member
מבוי סתום

זה אומר שאתה צריך לפרסס.
&nbsp
קטע שהוא התאבד.
&nbsp
אני הכי אוהבת את גברת דוטפיירד.
גאוני.
&nbsp
יש מצב שפתאום אחרי חודשיים שאתה במלחמה אז כשאתה חוזר לחיים האמיתיים קצת בא לך לחזור?
&nbsp

ALIsuperstar

New member
האמת שלא. לא מתחשק לי לחזור בכלל...

חזרו אליי העצבים, וזה הכי לא טוב בשבילי... אני לא במיטבי כך...
נהנה בבית, עובד קשה, גם בצילום וגם מבחינה פיזית... עובד הרבה בתל אביב בנווה שאנן עם כל הזונות והמסוממים... ממלחמה אחרת חזרתי למלחמה אחרת...

wish2

New member
תצלם עיניים של זונה

רק את העיניים בלי הגוף והפנים.
מעניין אותי איזה מבט יש לה.

ALIsuperstar

New member
האמת שאני חושב על זה הרבה לאחרונה

להגיע ולעשות שם כמה תמונות... לא חסרים שם התרחשויות, אבל שתדעי זה לא קל לצלם שם כך... הם לא אוהבים זרים, לא אוהבים שמצלמים אותם במיוחד, זה בטוח... הם ממש לא יהססו לגנוב מצלמה או טלפון, רק בשביל מנה.

רבים לקחו את זה קשה

ועוד הידיעה שהוא התאבד

אני מקווה שהכל יהיה בסדר עם אחיך עלי,
ואם זו עבודה זמנית,אז תמצא אחת אחרת.
שלא יאנסו אותך...

ובהנחה ואתה יכול להרשות לעצמך,תטוס.
הלוואי ויכלתי בעצמי.

ALIsuperstar

New member
עם כל הבעיות שיש לי על הראש

אדלה את הטיסה לנובמבר... בתקופה הזו בברזיל מאוד נעים, חם!

פנומן 72

New member
לא מכיר את הסרטים האלה

&nbsp
אבל נדמה לי ששמעתי משהו על "בעבודה הזמנית החדשה אונסים אותי".
לא בטוח.

ALIsuperstar

New member
חחחח... כולנו שמענו...

כסף טוב, לכן אני נאנס כל כך...
אבל העיקר שרואים הרבה שתייה ;)

יום הדין, במהלך כהונתה של הממשלה הנוכחית

"יום הדין", תחילתה של "עת הצרה", יחולו כנראה במהלך כהונתה של הממשלה הנוכחית.הממשלה הנוכחית, הממשלה ה 33, היא הממשלה הסופית למדינת ישראל.
הכנסת הנוכחית, הכנסת ה 19, היא הכנסת הסופית למדינת ישראל.
נתניהו הוא רה"מ הסופי למדינת ישראל.יתכן מאוד שממשלת ישראל תמשיך לשרור גם לאחר תחילתה של עת הצרה.אך לממשלה הזאת לא תהיה ממשלה חלופית אחרת. עת הצרה ליעקב, עת הצרה לעם ישראל במדינת ישראלעת הצרה בפתח, היא עת הצרה עליה ניבא הנביא דניאל.1 וּבָעֵת הַהִיא יַעֲמֹד מִיכָאֵל הַשַּׂר הַגָּדוֹל, הָעֹמֵד עַל בְּנֵי עַמֶּךָ, וְהָיְתָה עֵת צָרָה, אֲשֶׁר לֹא נִהְיְתָה מִהְיוֹת גּוֹי, עַד הָעֵת הַהִיא, וּבָעֵת הַהִיא יִמָּלֵט עַמְּךָ, כָּל הַנִּמְצָא כָּתוּב בַּסֵּפֶר׃ 2 וְרַבִּים מִיְּשֵׁנֵי אַדְמַת עָפָר יָקִיצוּ, אֵלֶּה לְחַיֵּי עוֹלָם, וְאֵלֶּה לַחֲרָפוֹת לְדִרְאוֹן עוֹלָם. 3 וְהַמַּשְׂכִּלִים, יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ, וּמַצְדִּיקֵי הָרַבִּים, כַּכּוֹכָבִים לְעוֹלָם וָעֶד׃ 4 וְאַתָּה דָנִיֵּאל, סְתֹם הַדְּבָרִים וַחֲתֹם הַסֵּפֶר עַד עֵת קֵץ, יְשֹׁטְטוּ רַבִּים וְתִרְבֶּה הַדָּעַת׃ ... 7 וָאֶשְׁמַע אֶת הָאִישׁ לְבוּשׁ הַבַּדִּים, אֲשֶׁר מִמַּעַל לְמֵימֵי הַיְאֹר, וַיָּרֶם יְמִינוֹ וּשְׂמֹאלוֹ אֶל הַשָּׁמַיִם, וַיִּשָּׁבַע בְּחֵי הָעוֹלָם, כִּי לְמוֹעֵד מוֹעֲדִים וָחֵצִי, וּכְכַלּוֹת נַפֵּץ יַד עַם קֹדֶשׁ תִּכְלֶינָה כָל אֵלֶּה׃ 8 וַאֲנִי שָׁמַעְתִּי וְלֹא אָבִין, וָאֹמְרָה, אֲדֹנִי מָה אַחֲרִית אֵלֶּה׃ 9 וַיֹּאמֶר לֵךְ דָּנִיֵּאל, כִּי סְתֻמִים וַחֲתֻמִים הַדְּבָרִים עַד עֵת קֵץ׃ 10 יִתְבָּרֲרוּ וְיִתְלַבְּנוּ וְיִצָּרְפוּ רַבִּים, וְהִרְשִׁיעוּ רְשָׁעִים, וְלֹא יָבִינוּ כָּל רְשָׁעִים, וְהַמַּשְׂכִּלִים יָבִינוּ׃ 11 וּמֵעֵת הוּסַר הַתָּמִיד, וְלָתֵת שִׁקּוּץ שֹׁמֵם, יָמִים אֶלֶף מָאתַיִם וְתִשְׁעִים׃ ( דניאל יב' ). תקוות הישועה, עת הישועהעם תחילתה של עת הצרה, חלקנו נקבל מן "מילוט אלוהי", "חילוץ אלוהי".וּבָעֵת הַהִיא יִמָּלֵט עַמְּךָ, כָּל הַנִּמְצָא כָּתוּב בַּסֵּפֶר׃.ובמקום אחר נאמר שאנו, עם יעקב, עם ישראל- "ניוושע".הוֹי כִּי גָדוֹל הַיּוֹם הַהוּא מֵאַיִן כָּמֹהוּ, וְעֵת צָרָה הִיא לְיַעֲקֹב וּמִמֶּנָּה יִוָּשֵׁעַ ( ירמיהו ל' 7 ).אלו שלא יחולצו בתחילת "עת הצרה", ימתינו בלית ברירה לעיתוי מאוחר יותר.גמר עת הצרה אמור לחול 1290 יום לאחר "השיקוץ המשומם"."השיקוץ המשומם" מציין על ציר הזמן את תחילתה של עת הצרה. וכאמור, עת הצרה כולה אמורה להימשך 1290 יום.ומתי בדיוק יבוא אותו יום המציין את תחילת עת הצרה שבו חלקנו ניוושע?בקרוב מאוד... אמן.

wish2

New member

אתה רע.
&nbsp
ועל זה שגרמת לי לקרוא פוסט של פומה,הלוואי ותקבל חזרת.
&nbsp

dojee

New member
ההגיון של נבואות יום הדין

אם זה נכון אין למי לספר
לכן זה שאומר יוצא תמיד טיפש

goldy

New member
ובנוסף:

"החיים שלך משעממים? אתה לא מסוגל לדמיין משהו מעניין?
אל תדאג: במיוחד בשבילך "דת" בהנהלת הפסיכופתים המציאה את 'האסון הגדול ביותר שיכול לקרות:
בקרוב יהיה אירוע ענק שישפיע על כולם: יהיה מה לראות ויהיה מה "לעשות". יש למה לחכות!'".
&nbsp
יש כאלה שמחכים למשיח, ויש כאלה שמחכים לסוף העולם. בשני המקרים זה ניצול ציני של "תיקווה".

להבדיל בין החיים למתים

יש כאלה שמתחזים למתים. לא ברור אם הסרטון של החמאס או מצרים.

למעלה