גת עוזר לזיקפה? עלים או גם כמוסות?
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 7/6/06 #5 ../images/Emo195.gifחייל, עד שלא תשים תמונות.. לא מדברת איתך
ד דני חייל New member 7/6/06 #6 איזה רעה אין הנחה לחיילים? סתמ שאני בבית על המחשב אז אני ישים טוב מריה הרעה?
ד דני חייל New member 8/6/06 #12 אין איזה ילדה משוקולד שתצעק איה? ולא עכשיו הגעתי למקום שאין בחורות והבנות היחידות שאני אפגוש הן ערביות ואני לא בקטע של בנות אם שפם.......
אין איזה ילדה משוקולד שתצעק איה? ולא עכשיו הגעתי למקום שאין בחורות והבנות היחידות שאני אפגוש הן ערביות ואני לא בקטע של בנות אם שפם.......
י ילדה שוקולדית New member 8/6/06 #13 מסכן שלי!!! רוצה חיבוקי??? ואם באיה ובשוקולד עסקינן - יש ילדה משוקולד, אבל האחד והיחיד שלה ששווה "איה" נמצא מעבר לאוקיינוס.
מסכן שלי!!! רוצה חיבוקי??? ואם באיה ובשוקולד עסקינן - יש ילדה משוקולד, אבל האחד והיחיד שלה ששווה "איה" נמצא מעבר לאוקיינוס.
ד דני חייל New member 8/6/06 #14 כמה פעמים אני אומר לך אני לא משרת בארה``ב סה``כ בשטחים אז תתאמצי אני אשמע אותך
י ילדה שוקולדית New member 8/6/06 #15 כמה פעמים אני אומרת לך אני לא מתאמצת בשביל אף אחד!!! חוץ ממנו ... בעצם איתו זה לא מאמץ - זה איה מכל הלב!
כמה פעמים אני אומרת לך אני לא מתאמצת בשביל אף אחד!!! חוץ ממנו ... בעצם איתו זה לא מאמץ - זה איה מכל הלב!
י ילדה שוקולדית New member 8/6/06 #17 הוא זה שלמענו הומצא ה"איה" ../images/Emo70.gif ואני לא מגלה יותר!! {שוקולדית בגעגוע פתאומי לדודי בלסר הפרטי שלה}
הוא זה שלמענו הומצא ה"איה" ../images/Emo70.gif ואני לא מגלה יותר!! {שוקולדית בגעגוע פתאומי לדודי בלסר הפרטי שלה}
ד דני חייל New member 8/6/06 #18 טוב אז תעשי איתו איזה שיחה טרנס אטלנטית ותשמיעי לו את כישורי האיה שלך לא?
י ילדה שוקולדית New member 8/6/06 #19 לא הקטע שלי, מצטערת! מעדיפה לחכות לשידור חי! הפתעת אותי, חייל שבוז אי שם בשטחים! ממך דווקא ציפיתי להצעת תחליף... הפתעת לטובה, ייאמר לזכותך!
לא הקטע שלי, מצטערת! מעדיפה לחכות לשידור חי! הפתעת אותי, חייל שבוז אי שם בשטחים! ממך דווקא ציפיתי להצעת תחליף... הפתעת לטובה, ייאמר לזכותך!
ד דני חייל New member 8/6/06 #22 את רואה ? את לא מעריכה נכון אותי אבל זה בסדר חוץ מזה שאני לא שבוז אני די שמח באופן כללי אז תגידי יש לך הרבה לחכות? זה לא בריא להשאיר עמוק בפנים תאיה?
את רואה ? את לא מעריכה נכון אותי אבל זה בסדר חוץ מזה שאני לא שבוז אני די שמח באופן כללי אז תגידי יש לך הרבה לחכות? זה לא בריא להשאיר עמוק בפנים תאיה?
י ילדה שוקולדית New member 8/6/06 #23 טוב לשמוע שאתה שמח ולא שבוז עכשיו אני יכולה לפרוש למיטתי בשקט!! לצערי הרב, אין לי מושג כמה זמן יש לי לחכות - אולי יומיים, אולי שבועיים. אני טועה או שיש כאן הצעה לשחרר את האיה?
טוב לשמוע שאתה שמח ולא שבוז עכשיו אני יכולה לפרוש למיטתי בשקט!! לצערי הרב, אין לי מושג כמה זמן יש לי לחכות - אולי יומיים, אולי שבועיים. אני טועה או שיש כאן הצעה לשחרר את האיה?
ד דני חייל New member 8/6/06 #24 בטח נרדמת כבר אבל לא שום הצעה תשמרי תאיה למיוחד שלך או תשתחררי עם עצמך איך שבא לך בכל מקרה לילה טוב או בעצם אם תקראי את זה זה כבר יהיה בוקר טוב אחלה של יום שוקולדית מקווה שלא תצטרכי לחכות הרבה ושהוא יחזור
בטח נרדמת כבר אבל לא שום הצעה תשמרי תאיה למיוחד שלך או תשתחררי עם עצמך איך שבא לך בכל מקרה לילה טוב או בעצם אם תקראי את זה זה כבר יהיה בוקר טוב אחלה של יום שוקולדית מקווה שלא תצטרכי לחכות הרבה ושהוא יחזור