גשר

d@r121

New member
גשר

גשר, כן גשר גשר, הקיבועים הקטנים האלה שמרכיבים אותם על השיניים כאשר חוט שזור דרכם אז עכשיו יש לי את הקונסטרוקציה הזו על השיניים. להגיד שאני נהנה? לא. להגיד שאני סובל? לא. יש כאבים בשיניים הרופא אמר תוך 10 ימים זה נעלם. האור בקצה היישר בקצה המנהרה נראה די קטן אבל נדבר בעוד 3 שנים. קבלו את דור מודל 2003 עם גשר בשיניים והרבה אופטימיות בלב ובחניכיים. (בתקווה שלא יהיה לי דלקת חניכיים) רואה אפי את לא היחידה שסובלת

The Charmd One

New member
אויי../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

מוכר מוכר
לי יש מאוגוסט...בלע! אוקיי איזה 10 ימים?! תוך יומיים! חחח אבל מקווה שאתה אוהב פירה
בלעע אני לא יכולה יותר לאכול בגלל שחייתי על זה אז! אז אל תדאג..זה באמת משתלם לטווח הארוך..וגם אני בסירה
אני- ישר שהופרא סיים קמתי מהכיסא ורצתץי למראה-והתחלתי לבכות..
חחח יום שלם רק בכיתי...אבל זה באמת לא עד כדי כך נורא...ועוד מעט לא תרגיש את זה בכלל... תתחדש

Outlast

New member
מזל טוב, תתחדש וכו'..

האמת שאף פעם לא היה לי כלום על השיניים, ואני לא זוכרת מתי ראיתי אורתודנט בפעם האחרונה, אז פיזית אני לא יכולה להגיד על זה כלום, אבל מבחינת מראה- היחיד שהגשר מפריע לו- הוא בעל הגשר, ככה זה בד"כ.. אז זה עובר, וזה למטרה טובה, וחיים, כנראה..
תיהנה עם האוכל המרוסק (מה אני הייתי עושה? אני שונאת פירה! חיה על רסק תפוחים כנראה..) ותחייך כמה שיותר.

d@r121

New member
חייב לציין שהאור היחידי שנראה כעת

היא דיאטה בעל כורחי... אני רץ לספור קלוריות...

למעלה