גשר עץ

מצב
הנושא נעול.

levyyosi

New member
גשר עץ

גשר עץ
מה התקנים לגבי גשר עץ להולכי רגל? יש מרחק מינימלי וגובה מינימלי מעל תעלה? ולגבי גשר לאופניים? מה התקנים? יש אתר שמרכז את כל המידע הזה?? נ.ב - למי שיש בלוקים של גשרי עץ וגשרים בכלל מוזמן לשלוח לי לאי מייל [email protected] או להוסיף קישור להודעה. תודה מראש לעונים יוסי

levyyosi

New member
????

גשר עץ
מה התקנים לגבי גשר עץ להולכי רגל? יש מרחק מינימלי וגובה מינימלי מעל תעלה? ולגבי גשר לאופניים? מה התקנים? יש אתר שמרכז את כל המידע הזה?? נ.ב - למי שיש בלוקים של גשרי עץ וגשרים בכלל מוזמן לשלוח לי לאי מייל [email protected] או להוסיף קישור להודעה. תודה מראש לעונים יוסי
????

gerson1

New member
תקנים:

גשר עץ
תקנים:
מכון התקנים: מבני פלדה מבני עץ וכד' חוק התכנון והבניה, פרק העוסק ביציבות מבנים. הנחיות בדבר תכנון גשרים, משרד השיכון, משרד התשתיות דהיום העסק לא הולך בצורה שאתה מחפש-בזמנו התקימה תערוכה במוזיאון למדע בירושלים. תגדיר שימוש, עומס שרות, צורך בגישור(מעל מה, גובה מפני שטח(גובה העמודים), מפתח, עומסים ומאמצים ואז נשוחח

levyyosi

New member
גשר עץ להולכי רגל

תקנים:
מכון התקנים: מבני פלדה מבני עץ וכד' חוק התכנון והבניה, פרק העוסק ביציבות מבנים. הנחיות בדבר תכנון גשרים, משרד השיכון, משרד התשתיות דהיום העסק לא הולך בצורה שאתה מחפש-בזמנו התקימה תערוכה במוזיאון למדע בירושלים. תגדיר שימוש, עומס שרות, צורך בגישור(מעל מה, גובה מפני שטח(גובה העמודים), מפתח, עומסים ומאמצים ואז נשוחח
גשר עץ להולכי רגל
מעל תעלת ניקוז ברוחב 6 מ'.

levyyosi

New member
גשר עץ להולכי רגל

תקנים:
גשר עץ להולכי רגל

gerson1

New member
גובה מעל התעלה

גשר עץ להולכי רגל
גובה מעל התעלה
צריך לחבר את הגדות, לא, מי אמור ללכת על זה-טרקטור?(מה העומס המירבי) איזה טיפול ינתן לגדות(שלא ימוטטו את הגשר-ראה אסון המכביה) תקציב מי מקים את זה לאיזה צורך(אפשר גם גשר הימלאיה הרי, מחבלים) פרטי/ציבורי מי מבטח ???

levyyosi

New member
זה לפרוייקט גנר

גובה מעל התעלה
צריך לחבר את הגדות, לא, מי אמור ללכת על זה-טרקטור?(מה העומס המירבי) איזה טיפול ינתן לגדות(שלא ימוטטו את הגשר-ראה אסון המכביה) תקציב מי מקים את זה לאיזה צורך(אפשר גם גשר הימלאיה הרי, מחבלים) פרטי/ציבורי מי מבטח ???
זה לפרוייקט גנר
מיועד לאנשים וחיות במושב בשצ"פ. בנוגע לטיפול בגדות - זה בין היתר המידע שאני מחפש...

gerson1

New member
מתוק-כדאי לשלם עבור תכנון

זה לפרוייקט גנר
מיועד לאנשים וחיות במושב בשצ"פ. בנוגע לטיפול בגדות - זה בין היתר המידע שאני מחפש...
בסוף זה עולה פחות

מלפוף

New member
אבל הוא כתב שזה פרוייקט גמר....

בסוף זה עולה פחות
אבל הוא כתב שזה פרוייקט גמר....
אתה רוצה שהוא ישלם לאדריכל\מהנדס שיעשה לו את העבודת גמר שלו? המטרה בפרוייקט גמר היא שהסטודנט יעשה אותו בעצמו.

cobby

New member
למפתח שכזה מומלץ בכלל

גשר עץ
למפתח שכזה מומלץ בכלל
קונסטרוקצית פלדה ועליה ציפוי לוחות עץ + מעקות אבל בכל מקרה מומלץ תכנון אדריכלי

gerson1

New member
קובי יקירי

למפתח שכזה מומלץ בכלל
קובי יקירי
אפשר קונסטרוקצית עץ רב שכבתי ופתרונות אחרים כבלים וכד'

מלפוף

New member
שישה מטרים נחשב למפתח

למפתח שכזה מומלץ בכלל
שישה מטרים נחשב למפתח
שאין איתו שום בעיה לבניה בעץ. אני אישית מאוד אוהב עבודה בעץ....זה תמיד יוצא יפה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה