גשר מעל הרכבת

גשר מעל הרכבת

לפני חודש בערך שמו שלטים שמתחילים לבנות את הגשר.לפי קצב העבודות במקום אני מבין שעברו לשיטה חדשה: זרעו זרעים של גשר,הגשם השקה אותם טוב,ועד למועד הסיום הכתוב על השלט (יוני 2010),הגשר יצמח.

Ibiza1800

New member
ומה היה לפני זה?

בתקופת סדן משהו קרה פה?! סבלנות...

iEyal

New member
../images/Emo45.gif

לא משייך את זה לתקופות אבל לבנות שם גשר זה פרוקייט די גדול, אין שם כמעט שטח באיזור ויהיה מאוד מעניין לראות איך בסוף זה יצא לפעול.

בתקופת סדן היה שלט לגבי פארק ההייטק

השלט הורכב לפני הבחירות,עמד הרבה זמן ובסוף הורד. עד שלא רואים התחלה של עבודות,קשה להאמין שיקום איזה פרוייקט גדול. וחוץ מזה.מי שתיכנן את פתיחתה של הפיאצה,אסור לו לתכנן שום דבר.כדי להגיע מכיוון מערב לדואר,צריך להקיף חצי מחדרה ולהיכנס לרחוב רוטשילד שגם ככה היה פקוק.בשביל מה עשו חד סיטרי?וזה עוד לפני שפתחו את השוק החדש.

Ibiza1800

New member
אז מה אתה רוצה?!

אתה רוצה איילון 2? אתה רוצה לסוע שם ב100 קמ"ש? יש שם זקנים וילדים... זה מדרחוב, זה אמור להיות כביש לנסיעה איטית ובמידה הצורך להסגר לרגל חגיגות/תהלוכות/צעידות... טוב שלא עשו שם כביש סואן, מה הייתי מרוויח מזה? תנסה לשבת ליד כביש החוף לשתות קפה...

דאנג

New member
../images/Emo45.gifהוא היחיד מכל ראשי העיר

שסוף סוף סללו כביש גישה נוסף לבית אליעזר, כל הכבוד אביטן

Ibiza1800

New member
כבר סללו אותו?

לא יצא לי לראות...אבל זה באמת מראה שמישהופה מתחיל להזיז עניינים..

אני לא רוצה איילון 2

אני רוצה שמישהו יקח את נושא התחבורה בעיר ויטפל בבעייה של הפקקים במרכז,לא על ידי העברת עומסי התנועה מרחוב אחד לרחוב אחר. אני לא רוצה לנסוע 100 קמ"ש (לא מבין מאיפה המסקנה הזאת),אבל אני רוצה לנסוע.

כחלחל

New member
עוד בושה לרשימה

בכביש הגישה לכפר ויתקין שמספר תושביו כמספר דיירי שלושה רבי קומות בשכונות בחדרה כבר החלו עבודות הכנת המעקף לקראת בניינת "ההפרדה המפלסית" כמו שהטכנוקרטים קוראים לזה. אין שם עיר, אין שם בית חולים, אין שם תעשיה, וגם אין שם ראש עיר, ואפילו לא היו "מספיק" תאונות והרוגים כמו בחדרה יש שם רק כמה רפתות ומשקים ותאילנדים שמובילים טרקטורים לחממות אבל העבודות בעיצומן. שלא לדבר על האתר הארכאולוגי מתקופת הטורקים מה שמכונה "תחנת חדרה מערב" עם כביש הגישה העותומני המותאם במיוחד לרוחב של שתי עגלות רתומות לחמורים (חמור אחד בלבד בכל עגלה) לגבי הבושה השניה - מישהו נסע בתוואי של הכביש הלא גמור לבית אליעזר? זה (יהיה לקראת הבחירות אי"ה) כביש לבית אליעזר הישנה בלבד. (שמניין תושביה רבע מתושבי בית אליעזר החדשה) אין לו חיבור לכיכר תחנת הדלק ברח' הפרדס שזה השער הראשי של בית אליעזר החדשה, אין לו חיבור לכיכר הכלום שבאמצע דרך חטיבת הנח"ל (בין בית העלמין לבין כיכר תחנת הדלק) כיכר ששנים איש לא הבין מה היא עושה שם (חוץ מתאונות של מי שעולה עליה בלילות בגלל סימון לקוי) בקיצור חלם בהתגלמותו, שלא לדבר על הסיפור הקבוע של בעיות עם החברה הקבלנית (מוכר לכם? מככרות הפיאצה) שגרמו לעיכובים ושלל תירוצים של ילד בכתה א'

למעלה