גשם

גשם

גשם אחרון מילים: אהוד מנור לחן: יאיר רוזנבלום גשם בוא, רד עלי, בוא כסה אותי עכשיו, אותי ואת ימי. רד לאט, רד ושא אותי לים אל נא אל תחדל לרדת לעולם, אל תחדל. רד עכשיו, רד עלי שא אותי ואת ימי, אל תוך הנעלם. וענן, יחוג מעל ימי הים, חוג יחוג יומם וליל, חוג יחוג ורוח מיילל. והים יגיע עד גגות תבל, ואין אוויר אין אש אין חול, ואור אחרון ייגוע בלאט בלי קול וקץ לכל. לילה בוא, רד עלי בוא עטוף אותי עכשיו, עצום את שתי עיני. רד לאט, את עין השמש האפל שים ידך ביד הגשם הנופל, ונופל. וענן, יחוג מעל ימי הים... גשם בוא, רד עלי, שא אותי ואת ימי, אל תוך הנעלם.

טורטיתת

New member
גשם

- גשם שיבוא - מילים: דידי שחר לחן: שמעון בוסקילה ושוב הדרך מרמה, זה עוד פיתול ועליה וכבר נדמה שזה לנצח ימשך וחום השמש שמכה על השפתיים הסדוקות איש לא יודע כבר לאן כל זה הולך וכבר ראינו מעיין וכשנגענו נעלם ושוב הכל סביב שומם ומייאש ובכוחות האחרונים אדם מביט אל המרומים ומבפנים נושא תפילה ומבקש רד אלי, בוא פזר עלי טיפות גדולות של נחמה רד אלי, תרחם עלי, הגיע זמן לשבור צמא אל האדמה, אל הנשמה, גשם שיבוא לנשימה והלילות עוד אפלים, ריקים מכוכבים נופלים ורק הרוח מנשב, יבש מטל גם הימים כל כך דומים עד שנדמה לי לפעמים שאנחנו צועדים במעגל ורק הלב היטב זוכר אוויר מתוק ומשכר וקול נשכח שעוד לוחש ממרחקים אז בכוחות האחרונים אדם מביט אל המרומים רוצה לראות את השמיים נפתחים רד אלי...
שבת שלום שבת של זוהר ואהבה

למעלה