גשם!!!!

דנה2909

New member
גשם!!!! ../images/Emo6.gif

איזה כיף!!! יורד גשם בתל אביב!!! איזה בוקר מעולה!!!

גשם? גשם? למה אצלי יש ../images/Emo42.gif ???

אנא העבירי את מחאתי לאחראים על הגשם. שום טיפה לא צנחה אצלי, וכמדומני אנו שוהות באותו קו רוחב גיאוגרפי !! בוקר סביר לכולם ולהלן העדכון: הנוירומטר רגיש, כעוס ופגוע, ראו הוזהרתם.
תזכורת סליחתית: (איך ידעתי שזה מה שיהיה? איך ידעתי?) יום כיפור מתקרב בצעדי ענק. הבוקר אף קיבלתי מייל המברך אותי לחתימה טובה ולהכתבות בספר החיים. כמדומני שלאור פעולותיי בשירות בטחון המדינה, מקומי סגור ונעול בראש הרשימה. חן חן בכל מקרה. התזכורת לפרויקט "רק היום, קילו סליחה, עשר שקל" מזכירה לכם שמבצע ניקוי המצפון או דרישת התנצלות עדיין בתוקפו עד תום הצום הבא עלינו לרעב (כמה נשאר 4 ימים?). אנא שתפו אותנו בדילמתותיכם ומצוקותכם, על מנת שנוכל להביא את עם ישראל נקי יותר, מזוכך יותר וסלחני יותר למפגש עם היושב במרומים, שברגע זה ממש עושה סיכומים אחרונים, מעדכן חישובי מס, מוציא פטורים וכותב חשבוניות.
הערות שוליות שרשורי ה"בוקר טוב" (למשל, זה) ישמחו לצרף אליהם כל הודעה, שיחה או דיון שמתנהל בנושא שכלל אינו קשור לתוכן הפורום (הודעת המנהלת תשמח לעדכן אתכם לגבי מה הפורום ולמה).
הודעה לנתנק´ה: כל פעם שאנוכי פותחת הודעה שלך, מתרחב לי המסך בצורה בלתי שגרתית לכוון ימין. טרם התעמקתי בסיבת ההתרחבות, אך משום שכ-5 פעמים יצא לי להכנס לכרטיסך האישית (בטעות) בעוד שבכלל ניסיתי לסגור את ההודעה - הייתי שמחה אם היית מתקן את הבאג וחוזר להיות שווה-רוחב לשאר החברים. זהו. יום פרובלמטי לכולם, בלה בלה בלה.

דן צ

New member
ואני????

גנב עטים כפייתי. פעם הייתי בכנסת במשרדו של יושב ראש הכנסת דאז ולקחתי משולחנו ללא עדים וללא ידיעתו עט פיילוט עם הכיתוב " בהוקרה מיושב ראש הכנסת". ממש לא בכוונה , בחיי......

Dor K

New member
צהריים סבירים, אנשי הכפר

אני אומנם לא הבחנתי בטיפות גשם על פני הענוגות, אך היה נדמה לי כי בבוקר ראיתי כמה סימנים מחשידים על מכוניתי. אז או שזה הגשם, או שאני כבר אטפל במישהו....
בעקבות פרוייקט הסליחות שלך, יצא לי כבר כמה ימים להרהר, מה עוללתי לעולם, ומה העולם עולל לי, עשיתי השוואות, טבלאות, סיכום ותוצאות, והגעתי לידי מסקנה שכולם מנייאקים, ואני בינהם. אין גבול למה שעוללו לי ושעוללתי אני לעולמי השנה לאנשים. (פרטים בספרי הבא: "אנחנו דור מזויין" (חה, די אני הורס את עצמי). אם כן, אני מרגיש שמרוב התנצלויות שכל אחד חייב לשני (העולם לי ואני לעולם), אני חושב שאנחנו די שווים ויכולים להחליק את הנושא הזה מתחת לשולחן, להעביר מבטים מלאי משמעות ביננו, לסנן קללה שתיים מתחת לשפם, ובזה לגמור את חוביתנו. אני לא מתכנן להתנצל בפני אף אחד, מה שהיה היה. אני רק מבטיח לעולם שאני אשתדל להיות יותר נחמד השנה (למרות שהוא התחיל!) נ.ב. נתנק´ה לדעתי לא עושה "Enter", ולכן יוצא שהשורה שלו יוצאת למסע כומתה בעיראק ואנחנו לא יכולים לראות אותה. אני פשוט נכנס להודעה שלו, לוחץ תגובה, ואז רואים את כל ההודעה. יום לכם.

Dor K

New member
נ.ב. 2 (מה אני גידי גוב?)

באמת הבחנתי לאחרונה שנעלמים לי דברים מהמחשב... הנה, אתמול כתבתי פה משהו בגודל מגילת אסתר, הייתי בטוח שלחצתי על שמור, והיום נכנסתי לי לתומי למחשב, ואיפה זה??? אפי???

אושר מ

New member
הבעיה אצל נתן מאוד פשוטה

הקו המפריד שהוא שם בין ההודעה לחתימתו ארוך למדי, ולכן כל פעם שנפתחת לכם ההודעה הקו גורר את ההודעה ימינה. בוקר טוב לכולם
.

נתן.ל

New member
../images/Emo12.gif מה אני עשיתי ../images/Emo10.gif מה ../images/Emo7.gif

זה לא אני. לא הייתי שם. העלילו עלי. הכפישו את שמי הטוב זה לא היה כבוד הרב זה לא אני אה, ועוד משהו קטן
שמי הוא נתן לא נתנק´ה לא נתוש לא איזדרכת ולא שמשיה. מאקסימום נתי

השועלה

New member
לפחות קבלת איחולים ליום הכיפור../images/Emo4.gif

אני לא קיבלתי כלום....... אז לפחות תספרי לנו על האיחולים שקבלת

אושר מ

New member
משום שקיבלתי את אותם איחולים

אני רק אגיד שהם היו כתובים להפליא, כמו תמיד..

מיטללל

New member
חח למה כל שנה מחדש אנחנו מתלהבים

מבוא הגשם? כל שנה בבית ספר.. מכיתה א´ ועד כיתה י"ב.. בבוא הגשם הראשון.. כולם היו רצים לחלונות ומתלהבים למראהו. כל שנה מחדש! למה זה? זה רק גשם. אפילו לא שלג. אני אישית הייתי נשארת עם הקיץ עוד כמה חודשים..

למעלה