גשם? גשם? למה אצלי יש ../images/Emo42.gif ???
אנא העבירי את מחאתי לאחראים על הגשם. שום טיפה לא צנחה אצלי, וכמדומני אנו שוהות באותו קו רוחב גיאוגרפי !!
בוקר סביר לכולם ולהלן העדכון: הנוירומטר רגיש, כעוס ופגוע, ראו הוזהרתם.
תזכורת סליחתית: (איך ידעתי שזה מה שיהיה? איך ידעתי?) יום כיפור מתקרב בצעדי ענק. הבוקר אף קיבלתי מייל המברך אותי לחתימה טובה ולהכתבות בספר החיים. כמדומני שלאור פעולותיי בשירות בטחון המדינה, מקומי סגור ונעול בראש הרשימה. חן חן בכל מקרה.
התזכורת לפרויקט "רק היום, קילו סליחה, עשר שקל" מזכירה לכם שמבצע ניקוי המצפון או דרישת התנצלות עדיין בתוקפו עד תום הצום הבא עלינו לרעב (כמה נשאר 4 ימים?). אנא שתפו אותנו בדילמתותיכם ומצוקותכם, על מנת שנוכל להביא את עם ישראל נקי יותר, מזוכך יותר וסלחני יותר למפגש עם היושב במרומים, שברגע זה ממש עושה סיכומים אחרונים, מעדכן חישובי מס, מוציא פטורים וכותב חשבוניות.
הערות שוליות שרשורי
ה"בוקר טוב" (למשל, זה) ישמחו לצרף אליהם כל הודעה, שיחה או דיון שמתנהל בנושא שכלל אינו קשור לתוכן הפורום (הודעת המנהלת תשמח לעדכן אתכם לגבי מה הפורום ולמה).
הודעה לנתנק´ה: כל פעם שאנוכי פותחת הודעה שלך, מתרחב לי המסך בצורה בלתי שגרתית לכוון ימין. טרם התעמקתי בסיבת ההתרחבות, אך משום שכ-5 פעמים יצא לי להכנס לכרטיסך האישית (בטעות) בעוד שבכלל ניסיתי לסגור את ההודעה - הייתי שמחה אם היית מתקן את הבאג וחוזר להיות שווה-רוחב לשאר החברים. זהו. יום פרובלמטי לכולם, בלה בלה בלה.