גשם פנימי

גשם פנימי

זה גשם פנימי. סערה פנימית. מבול. מבול של רגשות, של פרץ חרמנות. רואה אותך ועל סף צרחות, רואה אותך ומאבדת שפיות. יש לי לחץ בעיניים, ורעד ברגליים. ידיים משותקות, שפתיים בוערות. מחכה לך עם גשם פנימי בתוכי. סערה משתלטת על כל כולי. מחכה לך. מתפתה שלא להכניס משהו לתוכי. מחכה לך. שתחדור לתוכי. תספק את יצריי. תשתה את מיציי. מחכה לך. יושבת. עומדת. שוכבת. רוכנת. בכל תחונה. כל הרגשה. כולי הזויה. רק תבוא. נו כבר! בוא!

blackwedding

New member
אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפף

מבול רעידת אדמה בצורת התפרצות געשית בעבודה בבית ברחוב עומד יושב הולך בורח שוכב עוצם עיניים, מחזיק את הדמעות שאף אד לא יראה בוכה בשקט, בלב- בוכה בקול, זועק... יושב על הרצפה והמים שוטפים את הגוף, שוטפים את הדמעות שוכב כמו עובר מחפש נחמה חיבוק אחד גדול נשיקה זייני אותי בכל הכוח שיכאב שאצרח שאבכה אולי רק ככה יעבור הכאב ?!??

...

מזיינת עם כל הכח, רוצה לשמוע אייך אתה צורח. בעיניים שלך בורח. תישכב תזחל תתנדנד תנסה להתמודד תמשיך להרגיש בודד משגלת אותך בשיא העדינות, אולי ככה תעבור אט אט הבדידות העצבות... מתנה איתך אהבה באהבה, עם חיבוק עם נשיקה מרגיעה. זה בסדר. הכל מאהבה.
יום אחד הלב שלם, יום אחד הוא פשוט נשבר

MM זו אני

New member
מודה../images/Emo99.gif

הלבד הזה פשוט קשה ורקמת פה כמה משפטים כל כך חזקים ו"הכל מאהבה" זה היה חזקקקקקקק את נפלאה מדהימה פשוט מתוקה

MM זו אני

New member
בלקי ../images/Emo24.gif

אני רואה לך את הכל שומעת אותך זועק בלי קול ערגה כיסופים ולעקל את הכל אומרים ש: "הזמן הוא התרופה הכי טובה" יודעת שאין במשפט זה ולו טיפת נחמה אבל מאמינה שיבוא היום ותהיי הכי מאושר על פני היקום על פני האדמה

blackwedding

New member
תזהרו בנות...

יש לי יכולות ווקליות מיוחדות.... (תמיד אמרתי שאני צריך "לשיר"...)

למעלה