גשם? ים?

גשם? ים?

עם כל הכבוד, נקיטה, הפעם... אם אתן רוצות לעשות כאן סקר, אני מצביע באופן חד משמעי בעד הים... בעד הקיץ... בעד הבגדים הקצרצרים....(אגב, דורית, מה רע בבגדים קצרצרים גם בחורף? תעשי סיבוב בשינקין וספרי לי אח``כ...). הברווז שלי מת על ים... וגם אני. ואת הגשם, כפי שאמרתי פעם, אני אוהב רק כשאני בצד הסגור של החלון. מבפנים. וחוץ מזה... איך נדליק אש עם הענפים הרטובים מהגשם?? ואפרסק... איך לא חשבתי על זה... מה זה ארטישוק לעומת אפרסק... סקסופון

שנינו יחד תחת מטריה אחת .... שנינו נרטבים בתוך השלוליות ....

סקסופוןןןןןןןן איך אפשר להחליף את החורף בקיץ....? החורף - הגשם , הטיפות על הפנים , הרוח הקרירה ,השלוליות , הנעלים הרטובות , השפרצות המים כשרכבים נוסעים , להיות רטובים , לסגור את המטריה ולתת לגשם לנקות אותך , לשטוף הכל, להרגיש טהורים והריח הריח של הגשם אין כמוהו ריח של זכות ריח של נקיון ריח של אהבה ..... ולמה להדליק אש עם ענפים , מה אנחנו גרים ביערות ?? באים הביתה מורידים את הבגדים הרטובים , מדליקים תנור או אח ופתאום הבית מתמלא בחמימות מין חמימות כזאת שרק כשאתה רטוב מגשם אתה יכול לחוות אותה.... לובשים פיגמה מכנים נס קפה יושבים בתוך הכורסא עם שמיכה חמה רואים סרט או קוראים ספר וזה פשוט מושלם ..... זה החורף. ומה זה ארטישוק לעומת אפרסק , שכחת את כל התפוזים והקלמנטינות והפומלות לקלף תפוז כתום עסיסי לקחת פלח ולטעום את הטעם המתוק הטעים ..... איזה טעים .. מקווה סקסו שהצלחתי להעביר לך קצת החורף, נכון שגם הקיץ הוא די חביב. שלך שרון

שרוני...

מתוקתי... האש היא בשביל הבשר... ...ומדליקים אותה בעזרת ענפים יבשים ועלי שלכת... (עייני ערך אש, יותר למטה....) סקסופון

למעלה