גשם והרפתקאות.

tapas tapas

New member
גשם והרפתקאות.

כיצד גשם השפיע על ההרפתקאות של דמויותכם? ומה היתה הצורה הכי קשה שהגשם השפיע על ההרפתקאה? אולי הדמויות נתקעו בבוץ? אולי אפילו דמות קיבלה דלקת ראות? נסחפה לנחל?

ההרים הלבנים

הדמויות היו אמורות להגיע ל"עמק העין הכחולה" כדי לבצע סיכול ממוקד באיזה מלך-כוהן מסוכן, מה שדרש מהן לעבור בהרים הלבנים בשיא החורף. סופות, מפולות שלגים, כוויות קור, גשרי קרח, מעברי הרים צרים בשבילים חלקלקים ומחסור במזון. וזה עוד לפני שהגענו למפגשים בבריות חביבות כמו נמר השלג המסתורי (לא עויין), אריות השלג המרהיבים (קצת עויינים), קרפד הקרח הענקי בעל הכוחות הפסיוניים (די עויין) וענקי הכפור (עויינים מאוד מאוד).

0Pandemonium0

New member
../images/Emo128.gifנכשלת.../images/Emo3.gif

בטח סתם אין לך כוח היום, אבל אולי מחר תוכל לפרט, לנמק ולהסביר קצת יותר טוב. הכוונה שלי היא, ספר לנו על ההרפתקה! מי הדמויות? איך הן התמודדו עם הקשיים והסכנות? מה שקרה בסוף קצת פחות מעניין בנוגע לטופיק הזה, אבל אם בא לך...

קצת יותר פרטים

הדמויות היו חבורת המוד"מ המיתולוגית שלי (זאת עם השחקנים הנורמליים, לא לירון ושות'), והן יצאו למסע עם המון ציוד חורף + מזחלת כלבים. כמו כן כוהן הטבע (לא בדיוק דרואיד) התגלה כדי יעיל במגעים עם חיות שונות - אריות השלג אפילו סיפרו לו איפה אפשר לצוד עיזי הרים (ליתר דיוק - החיות הידועות בעולמנו כצפירי אלפים, קרוב-רחוק של היעל שחי בהרים מושלגים ויש לו פרצוף של מרצה מזדקן).

tapas tapas

New member
פשוט חשבתי לעצמי

כשרציתי לסוע לאיזה מקום, והתבאסתי מזה שאני צריך עכשיו ללכת מהאוטו ואל האוטו כמה שניות בגשם זלעפות ואני אגיע רטוב וכו. אז חשבתי לעצמי, מה זה להיות ביער באמצע הרפתקה כשיש גשם חזק כזה במשך שעה או אפילו יותר. האם מוצאים מכסה מהגשם? או שהולכים בגשם כמו כלום? כי אפשר ממש לקפוא מללכת בגשם במשך שעה שלמה. נראה לי. וגם שכל הבגדים שלך יהיו ספוגים מים זה לא נעים בכלל. אבל אולי אני סתם מפונק ולוחמים (בצבא) בטח עושים פעילויות בגשם כאילו זה יום שמש נעים.

0Pandemonium0

New member
זה דווקא כן נעים, לזמן מסוים.../images/Emo3.gif

ביער דווקא הכי קל להסתתר מהגשם: יש לך את צמרות העצים שמונעות מרובו להגיע לקרקע, ואתה נשאר די יבש.

BluePrint

New member
לבערך צעד וחצי

עצים צפופים לא מונעים מהגשם להגיע לקרקע, גם לא לחלקו הקטן, הם הופכים גשם של טיפות קטנות ומפוזרות, למקלחת של זרמי מים ממוקדים. אמנם קל יותר להמנע מהם, אבל צעד לא נכון ונרטבת לגמרי.

IceL

New member
תנסה לשמור שלוש שעות רצוף בגשם

בלי מכסה ולעשות פטרולים. קרה לי בסביבות מרץ, לא הייתי יבש מ-12 בלילה עד לשעה 1 בצהריים. לצערי המערכת החיסונית שלי טובה מידי ולא חטפתי אף מחלה... אפילו לא יצא לי מזה ג' אחד עלוב!!!

ננסק

New member
תנסה לעשות מסלול צוות טנק בגשם

בתור מפקד, עם חצי גוף בחוץ, עמוס באפוד וקסדת ג'נטקס ומשקפת ומאג מפקד, תוך שהכל סביבך חלקלק מהמתכת הרטובה והטנק עצמו מחליק על הבוץ.

Serpent Axis

New member
כמה כיף שהפילו אותי משם ../images/Emo3.gif

סתם, זה לא כיף...

Why did you defy me, Asthma? Haven't I given you all!?​

Ihavenonick

New member
תנסה לישון באמצע הלילה בתרגיל בגשם

ועוד על אבנים שכל אחת מינימום בגודל אגרוף.

0Pandemonium0

New member
תנסה לישון במיטה חמה בלילה ולשמוע

את הגשם יורד בחוץ, ואת הרעמים, וכל מה שיש לך נגד הקור הוא תנור חימום ושמיכת פוך עבה. אז עוד לא עשיתי צבא, נו! למה להיות קטנוניים?!

מירטל

New member
תראה.

אחת המוסכמות הלא כתובות של עולם ההרפתקאות של ימי הביינים היא שהולכים להרפתקאות בקייץ ( ואז יש סיכוי קטן בהרבה לגשם או כל דבר מגעי אחר), אז זו לא בעיה בעייתית במיוחד...

0Pandemonium0

New member
אני חולק עלייך.

הרפתקאה בחורף קר גם יכולה להיות דבר נהדר. סערה וגשם זלעפות תורמים מאוד באמצע סצינת קרב, או בעת הגעה לטירה משונה.

מירטל

New member
הבעיה היא לא מזג האוויר.

ז"א, הבעיה המרכזית היא לא מזג האוויר : חורף מאופיין גם ובעיקר בשעות חשיכה ארוכות ובשעות אור קצרות, אצלינו זה אומר שמש שעולה בשש בבוקר ושוקעת בחמש בצהריים בחורף לעומת שמש שעולה בחמש בבוקר ושוקעת בשמונה בלילה. באזורים אירופאים יותר זה אפילו יותר בעייתי עם פחות אור שמש. היות וקשה, ויקר מאוד לשמור על תאורה שתאפשר טיול בימי הביניים ( צריך לחש אור חזק במיוחד, אני בספק אם אפשר להשתמש באמצעי תאורה לא קסומים), ודהירה או הליכה בחושך ( גם חושך יבש - בלי להכניס משתנים כמו גשם לא נוח או שלג בעומק הבירכיים) הם דברים שאינם לא נוחים, אלא עלולים להיות מסוכנים ממש, אנשים יעדיפו לצאת למסעות כשיש לך את מקסימום אור השמש. חוץ מזה - יצא לי לראות סערת ברקים ורעמים נטולת גשם באמצע הקייץ. לא חייבים להכניס את הרטוב רטוב הזה בשביל האווירה.

למעלה