גשם הקשב לנשים

גשם הקשב לנשים

עד רדת הערב,גשם. הקשב לנשים בחלון, עד רדת החושך.גשם,הקשב לנשים הצופות בוילון. גם לנו אדמהשמחכה למשהו מלמעלה. גם בנו יש אימה וזעקה למשהו פורח...וכן הלאה.. גם בתוכנו מחכה,שותקת, חלקת ארץ קטנה חרבה. והגשם שלנו איחר לרדת. הגשם שלנו טרם בא. עד סוף השבוע,גשם. הקשב לנשים בחלון, עד קץ השבועיים.גשם,הקשב לנשים העומדות ומחכות. גם לנו בחצר גינה קטנה ריקה מזהר דשא. גם אנו מצפות עד אין בינה למשהו ברוך כמו הגשם. גם בתוכנו מחכה,שותקת חלקת ארץ קטנה,חרבה. והגשם שלנו איחר לרדת הגשם שלנו טרם בא. אך הגשם שלנו יבוא עננים כבר זעים במרחק. הגשם שלנו קרב,קרב בצעדי ענק. הקשב לנשים בחלון,גשם אדיר ונוהר. הקשב,איך קוראות הן בזו אחר זו- הוא חוזר הוא חוזר הוא חוזר.. לכולכן מתרצה אתר ז"ל אליכן בהמון אהבה אינשם

anat eitan

New member
אינשמית...תראי מה עשית...../images/Emo7.gif

אני אמורה ללכת עכשיו לאירוע , ממש אוטוטו. מזל שעוד לא התאפרתי כי השיר המקסים הזה (שיעל לוי המדהימה שרה אותו ואת זה את בטח יודעת) העלה בי דמעות שמסרבות להפסיק לזלוג עכשיו. הוא כל כך מתאים להגיגי הלב של כל אחת ואחת פה בפורום , וגם לאלו שלי , למרות שאני מצפה לתינוק משלי , וגם לאלו שלך , למרות שלך כבר יש ילד בר קיימא. כשאני קוראת את השיר הזה חוזרות לי כל התחושות מזמן הטיפולים ואני מבינה עד כמה אני "עוד שם" בהווייתי ועד כמה אינני מאמינה לסיטואציה הנוכחית בה אני נמצאת כי גם ידוע לי שאחזור לשם , לאותם טיפולים. אז תודה לך ,ריגשת אותי מאוד מאוד. ענת.

ענתי

זה בדיוק מה שאת מתארת זה היה ה שיר שלנו בשנים הארוכות שרנו את זה בצרחות שרנו את לבד באוטו ולעולם זה מחובר לי רק לשם והיום יום חורפי לגמרי אתמול היתה הופעה לא נורמלית בשמיים ברקים שהאירו את השמים כמו בפעולת הנרה וגשמים וזה מיד לוקח אותי לשם. גם עכשיו בדרך לילד שני אני תמיד במאמץ ההוא הראשוני זה שהטביע את כל המגום שלי וחוסר הבטחון. בפזמון המולחן היא שרה אך הגשם שלנו יבוא עננים כבר זעים במרחק הגשם קרב בצעדי ענק זה מחובר לי לכביש ואדי מילק באחד הליל סדרים אצל אחותי שנסענו עמוסי אוכל ותמאום שנינו הוא ואני שם על הכביש בכינו נורא חזק כל כך רצינו כל כך הרבה עבודה להסתיר מהמשפחה מה קורה לנו.. בסוף ילדנו את ההילד אבל לעולמים אני שם. זה לא נורא נעים להיות שקוע בעצב יסודי כזה שאפשר למשש בעור אבל אלו היו השנים. מאד מוזר שאחרי הכריתת חצוצרה והעובר שהתיישב שם ישבתי עם הפנים לחלון מול היולדות במחלקה ממול וראיתי אותם עם מה שנולד להם והתכווצתי וכל מילותיו של האיש לא עזרו לכן מהרתי לצאת משם ולהחלים בבית. השיר הזה מאד מאד מעודד והוא מוקדש לכולכן ולבעליכן ולרצונותכן הברורים אוהבת אני

גם עכשיו אני מצומררת למקרא

תשובתך אלי. מי יתן והגשם שלך יחזור , ובמהרה. אוהבת אותך , למרות שבשבילי את בלי שם ובלי פנים - רק הרבה נשמה.

עמית@

New member
אינשם

מילה למילה את שוזרת אפילו כשהן לא שלך ישירות. אוהבת אותך על יכולת הנגיעה של הכתיבה שלך עמית

נטאשה

New member
אינשם ../images/Emo25.gif

בזמן האחרון המלנכוליה דיי משתלטת עליי ואני מוצאת את עצמי שרה שירים ומקשיבה למילות שירים יותר מפעם והשיר שלך מצטרף לרשימת שירים שנוגעים בי ובנו עכשיו כמו למשל דרכנו של יעקב רוטבליט ואחרים תודה על השיר דלית

מרב.

New member
ואני לא מכירה את הביצוע לשיר

ויכולה רק להתרשם אחת לאחת מהמילים שלא מתחברות לכלל מנגינה ונשארות כתובות ולא מושרות, ולרצות חזק שהיורה שלי כבר יגיע.
מרב

נועם@בת

New member
אינשם אחותי. נגעת עם השיר הזה

במיתרים כל כך עדינים. פרטת על העצב, והגשם בחוץ יורד ומכה בתריסים. בחדר חם והחתולים משתוללים חסרי מנוח. ואני יודעת שכמו הגשם יפרה את האדמה, גם הרחם של כל אחת ואחת מאיתנו תופרה. חלקת הארץ החרבה שלנו תפרח בבוא היום. מתפללת שבקרוב יבוא היום לכולנו
שבוע טוב נועם

עידית ד

New member
אתמול בסביבות 4 לפנות בוקר נסענו

בעלי ואני לים לראות את המופע האור קולי המדהים שהיה בשמיים ואני כל הזמן חשבתי כמה ריק לי בבטן וכמה ריק לי בנשמה ואיך שמופע נפלא כזה היה עושה לי פעם טוב והיום גם זה לא עושה לי כלום תודה אינשם על השיר והמילים ותודה על זה שאת קיימת שלך עידית

יש לשירים כאלה יכולת מופלאה

לגעת במקומות הכי רגישים/כואבים/עמוקים שיש ולך יש את הכישרון לעשות לי את זה כל פעם מחדש. זה הרבה מעבר לשיר, עם מילים, מנגינה וביצוע. זה משהו שאי אפשר להגדיר וגם לא צריך. אינשם, תודה שאת כאן.

למעלה