גשם בחוץ וקר

גשם בחוץ וקר ../images/Emo186.gif

והבית חף מילדים, ומתנור הנפט האדום והישן להבה קטנה מרקדת, חמים בבית ונעים, ומארחים לי לחברה מרוין גיי,ברברה סטרייסנד,סנטנה, פורנר, ו"מלון קליפורניה" מלוא הקצב והבס. מה יותר טוב מזה? עזבו אתכם מריבות, הקנטות,כעסים, כנסו לסייסטה משלכם תהנו מהלבד, נקו מחשבות ותהנו מכל דקה. ותודה לקצין וג'נטלמן שהביאני עד הדיסק הזה עם ההקדשה

ozzz64

New member
תנור נפט ?

היום זה רק למיליונרים . ליטר נפט כמעט 6 שקל . מזגן הכי זול לידיעתך .

לידיעתך

אם אני תולה כאן מזגן, הקיר נופל
אכן, יקר הנפט, לכן התנור דולק רק בימים מוגזמים שכאלה, אחרת הביציות יקפאו לי

ועוד לידיעתך 1 ../images/Emo66.gif

התנור הזה, הוא תנור עם היסטוריה, התנור הזה מלווה אותי מאז שאני בת 10-12 בערך. על התנור הזה, אבא שלי היה מניח בערבים גשומים סיר סחלב חם, או קנקן ענק של תה עם נענע, והיינו מתענגים גם על החום שהפיץ, גם הריחות של המשקאות. אומנם הוא כבר לא נראה חדש ומבריק, ובזמנים טובים כשגרתי בדירות נורמליות יותר היה לי מזגן, תמיד תמיד התנור הזה היה שמור אצלי. והנה היום הוא משרת אותי נאמנה. אז להסתכל היום על התנור ולעוף כמה שנים טובות אחורה ולחייך בערגה לזמנים וזכרונות מאבא שלי ז"ל, מחמם אצלי את הלב וגורם לי לחשוב על דברים אחרים חוץ מהצרות.

m a y a 69

New member
הזכרת לי

איך הייתי נוסעת עם אבא שלי לקנות נפט ואח"כ היה צריך לשאוב מהג'ריקן ולהעביר לתנור..והריח..והרצפה היתה נשארת חמה שעות אחרי שהתנור כבה. אנחנו היינו שמים ערמונים למעלה. תנור נפט תמיד מעלה גם אצלי זכרונות טובים

וערמונים, איך שכחתי מזה???

כמובן שגם אצלנו ערמונים, חובה!!!!!!! וגם היום, ערמונים בתבנית קטנה על התנור ולשמוע את הפיצוצים של הפתיחה שלהם. אחחחחחחחחח זכרונות זכרונות
אמא שלי היתה מפזרת לפעמים "בוכור" שזה עושה ריח, אבל את זה לא אהבתי

d a n i e l s 5

New member
תה עם שיבה...

זה מה יש לי ביד כרגע... הכי מתאים. (בהשפעה ועידוה של דרדר) כי קר, קר שם בחוץ.....

אם אצלך ככה קר,תארי לעצמך מה כאן?

אני מסתפקת בספל נס קפה, עד שהזוטא הלבנה (בהשפעתו של טלה) תגדל לתפארת מדינת בית שמש

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gifספרי ת'זה לזואי

לפני 5 קטנות ניכנסתי השחלות רוטטות לי מ
בייציות בכלל קפאו מזמן ומבטיחים שזו רק ה
הת
חללללל
לה

אני על זואי לא רוצה אפילו לחשוב

רק מלחשוב איפה היא גרה, יכול להקפיא לי את הלבלבית

Dardar63

New member
קראו לי , אז באתי.

היא אמרה לי שאני לא חייבת ללכת לג'ים היום. אז גמלתי לה בתה. היא רק לא סיפרה לכם שיש עוד משו בתה....

החתולית

New member
התנור דולק

מרק עדשים אדומות של אלעד מוכן כבר מאתמול, השמיכה על הספה, והילדון ואני מתכננים לצפות יחד בסרט ב- VOD. יותר מאוחר נאכל מרק חם, נשתה קקאו כמו של סבתא, והבטן תתחמם לה. בלילה - יש שמיכת פוך שהבחור הביא כנדוניה, והשם שלי רשום עליה מאז.

../images/Emo6.gif העיקר שהשם שלך רשום עליה../images/Emo6.gif

והעיקר היא בת האיכר והמרק עדשים של אלעד, סוף הדרך

אצלי הפלפלים הממולאים חוגגים../images/Emo65.gif

והבנות רבות על זמן מחשב כך שנאלצתי להשתלט לרגע להרגיע את הרוחות אז תהנו מהתמונות

יואווווווווווו איך בא לי ממולאיםםםם

מה עשית לי עכשיו??????????????????????????????????

רק לשבת כי הם צריכים לבנות זוגיות

עם הרטוב ולוקח להם 48 שעות להתמזג בצורה אופטימלית אז שהבנות יבואו לסוף שבוע זה יהיה בול !

למעלה