גשם באילת!!!!!

Alinush182*

New member
גשם באילת!!!!!

איזה כיף!!!!!!!!!! גשם!!!!!!!!! גשם!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סבבי בבי
!!!!!!!!!!! בה ביייייייי
אלינה(הצוהלת משמחה)

my BEND

New member
כולכם\ן

פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים והגיל הממוצע פה הוא 12 ולכן אתם פוזרים פוזרים פוזרים פוזרים את מי מעניין ומה זה קשור לפורום בלינק182 שיורד גשם איפשהוא ? את כנראה ממש משועממת. בואי נסי לשבור לי את היד רק תורידי קודם תחיתול שלך אני לא רוצה להמרח בחרא

D@nielle 182

New member
אם אתה לא רוצה

להימרח בחרא... מה אתה בכלל עושה פה?! וזכותה להגיד מה שבא לה!!! אז יאללה... לך מכאן... יא פוזר אחד!!! ב-
(ממש...) דניאל

חשבתי שסיימנו עם הדברים האלה!!!!!

רן כתב הודעה וביקש שתפסיקו עם הריבים!!!!!! דניאלה מה אכפת לך ממה שהוא אומר? בעיה שלו! זאת הדעה שלו!!! אז די עם הריבים האלה!!! TaLi

Alinush182*

New member
בשמחה אני ישבור לך את היד!

ואני לא מתכוונת לפתוח פה בריב ואני גם לא מתכוונת לקלל כי... אני כמה רמות מעלך! ואני חברה בפורום הזה בידיוק כמו כל אחד אחר ואין לך זכות להגיד לי מה לכתוב! אתה המנהל?! לא
והגיל של המעריצים לא משנה העיקר המעריצים אני יכולה להיות בת 9 ולהעריץ מישהו כמו בת 19....... ואתה צריך להיתבייש בעצמך לא מגיע לך להיות מעריץ של בלינק! זה חילול קודש! ואם אני שמחה אתה לא זה שיגיד לי עם לשתף את זה עם שאר חברי הפורום או לא? בה ביייי והמשך יום נעים!
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
ברצינות-

תתבגרו ותפסיקו לריב על שטויות! מה זה עניינך אם הם פוזרים (אגב לא כל האנשים שלא בדיוק בגילך המופלג הם פוזרים... סמוך עלי!) וחוצמזה מיצינו ת´נושא! אמרנו להם שיפסיקו לכתוב הודעות סתמיות והם באמת התחשבו והפסיקו! אז רדו מהם כבר... sHiRa

למעלה