גשםםםם=] גשששששששששששםםםםםםםםםםםםםםםם
S sapirush1 New member 16/10/05 #3 נצל"ש - עשיתי את זההההההה!!!! כן עשיתי את זה עשיתי את זה עשיתי את זהההההההההההה!!!!!!! והוווווווו (חח אני מודעת לכך שזה לא נשמע טוב) זהו יש לי הליקס אהה וכן אייל יורד אצלכם גשם עכשיו?
נצל"ש - עשיתי את זההההההה!!!! כן עשיתי את זה עשיתי את זה עשיתי את זהההההההההההה!!!!!!! והוווווווו (חח אני מודעת לכך שזה לא נשמע טוב) זהו יש לי הליקס אהה וכן אייל יורד אצלכם גשם עכשיו?
א אני מותק בלי עותק New member 17/10/05 #12 סאאאפייייייר תחדשיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שימי תמונה
M mirrra New member 17/10/05 #15 תתחדשי! במכון? כאב? תטפלי בו טוב, לי כבר כמעט עבר [אחרי שבוע וחצי] שזה ממש טוב..
ח חולה על רועי ואדם New member 17/10/05 #17 תתחדשי ספירו'ש תתחדשי.....גמאני עשיתי אחד לא מזמן....באמת תטפלי בו טוב ותשתדלי שלא ייתנו לך מכות על זה כמו שלי קרה...
תתחדשי ספירו'ש תתחדשי.....גמאני עשיתי אחד לא מזמן....באמת תטפלי בו טוב ותשתדלי שלא ייתנו לך מכות על זה כמו שלי קרה...
ח חנלוש New member 17/10/05 #20 **נבוכה...** מישו מוכן להסביר לי מה היא עשתה? אני מרגישה ממש רע שלא הבנתי.. אני קצת קשת הבנה...
S sapirush1 New member 17/10/05 #21 מסבירה ועונה לכולם הליקס זה עגיל באוזן למעלה אין לי בינתיים תמונה אני צריכה לתפוס מישהו עם מצלמה דיגיטלית ואז נראה.. עשיתי עם מחט כמובן והכאב היה די נסבל רק עכשיו זה קצת כואב ומוזר.. אהה וכן
מסבירה ועונה לכולם הליקס זה עגיל באוזן למעלה אין לי בינתיים תמונה אני צריכה לתפוס מישהו עם מצלמה דיגיטלית ואז נראה.. עשיתי עם מחט כמובן והכאב היה די נסבל רק עכשיו זה קצת כואב ומוזר.. אהה וכן
B Beautiful Scar New member 17/10/05 #51 זה עגיל למעלה באוזן איפה שהסחוס. קר לי פיפל! ס.O קיבוץ זה דבר יפה וטוב!
D deadXend New member 17/10/05 #31 תחדשי! זה מעלה לי זכרונות מההליקס שלי שעוד לא הספקתי אפילו לתת לו שם בטרם הוא נפטר |בוככככה|