ו :< זה טריטון
S S P O C K New member 9/7/03 #5 אבל אבל באנגלית זה: hemmorrhoid ככה וורד אמר לי אבא אמר לי בלי הh...
S S P O C K New member 9/7/03 #24 המממ... SUCK = לא מצאתי... NIPPLE = טוב לא חיפשתי אבל ברור שאני לא אמצא.. TICKLE = חחחחחחחח זאת מילה כזאת חמודה: kusuguru חחחחחחחח להגיד אותה במבטא יפני רק גורם לך לצחוק מבטא יפני זה כזה לעשות את הצלילים הרגילים רק קצר וחד.. וכעושים U אז לא לעגל את השפתים.. חחחח רק ה"קוס" בהתחלה מפריע לי=/ אהמ... *שיעול* רחם אין לי מושג איך כותבים באנגלית..
המממ... SUCK = לא מצאתי... NIPPLE = טוב לא חיפשתי אבל ברור שאני לא אמצא.. TICKLE = חחחחחחחח זאת מילה כזאת חמודה: kusuguru חחחחחחחח להגיד אותה במבטא יפני רק גורם לך לצחוק מבטא יפני זה כזה לעשות את הצלילים הרגילים רק קצר וחד.. וכעושים U אז לא לעגל את השפתים.. חחחח רק ה"קוס" בהתחלה מפריע לי=/ אהמ... *שיעול* רחם אין לי מושג איך כותבים באנגלית..
ס סמוראית New member 10/7/03 #31 אהמ אהמ... תיקון... מוצצת=blow פיטמה=nipple דגדגן=clit רחם=womb נסי שוב...
C Chuchit New member 9/7/03 #25 איך אומרים פרה?../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo28.gif
C Chuchit New member 9/7/03 #26 לא לא בעצם.. איך אומרים..../images/Emo80.gif../images/Emo28.gif שרמוטה?
S S P O C K New member 10/7/03 #28 חחחחחחחחח פרה=COW= meushi יוסי=YOSSI= yosi בהמה=BEAST ( )= לא מופיע.. חומה = WALL= kabe ו=AND= to ya soshite מענין.. (כל אחת מהשלושה זה דרך אחרת להגיד את זה, אני מניחה)
חחחחחחחחח פרה=COW= meushi יוסי=YOSSI= yosi בהמה=BEAST ( )= לא מופיע.. חומה = WALL= kabe ו=AND= to ya soshite מענין.. (כל אחת מהשלושה זה דרך אחרת להגיד את זה, אני מניחה)
S S P O C K New member 10/7/03 #29 שרמוטה= PROSTITUE= לא מופיע אבל יש כזה דבר גיישה אם אני לא טועה.. וזה משהו בסגנון..
• • Angel From Hell • New member 10/7/03 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif איך אומרים.... אממ.. אממ... אנציקלופדיה חחחח
S S P O C K New member 10/7/03 #32 בעעעע לא מצאתי ENCYCLOPEDIA זה האיות הנכון? ולמען האמת.. נראה לי שהם אומרים את גם אינציקלופדיה יותר מחצי מהמילים בשפה הם גנבו מסינית, וגם גנבו לא מעט מאנגלית..=/
בעעעע לא מצאתי ENCYCLOPEDIA זה האיות הנכון? ולמען האמת.. נראה לי שהם אומרים את גם אינציקלופדיה יותר מחצי מהמילים בשפה הם גנבו מסינית, וגם גנבו לא מעט מאנגלית..=/
C coolit New member 10/7/03 #33 לי יש בבילון ביפנית, וזה הרבה יותר קל. המילה הראשונה ביפנית לפי האותיות האנגליות- abunee! פירושו: זהירות!
לי יש בבילון ביפנית, וזה הרבה יותר קל. המילה הראשונה ביפנית לפי האותיות האנגליות- abunee! פירושו: זהירות!