גררר

newKiticat

New member
גררר

למה??
למה? למה? למה? למה בן אדם צריך לסבול כל כך??? רק עוד יומיים הפרק הבא! וגם ככה נשארו 3 פרקים בלבד לסוף העונה! לאאאאאאאאאאא!
ואיך לעזאזל בן אדם אמור להרגע ולהרדם אחרי שרואים פרק כל כך מדהים???? לא רוצה! ובכלל פחדים שהעונה השניה תשחזר את האכזבה מלוסט! כל התוכניות האלה שהן בעצם סרטים- מתחילות לחרפן אותי!

fifaclub

New member
לוסט ? אכזבה? על מה אתה מדבר..

קודם כל תרגע בלוסט עכשיו אנחנו מחכים שלושה שבועות לפרק הבא.. עוד 3 ימים יצא פרק 18 בנמלטים יהיה בסדר. פרק 17 באמת היה טוב.. :) גם פרק 19 באבודים אהבתי.. סוף מותח.

../images/Emo45.gif צודק אין על lost אחלה סדרה

והלוואי שPB תהייה (לפחות בעיני) כ"כ מעניינת גם בעונה השנייה.

Aviad1987

New member
על טעם ועל ריח

לי לוסט לא עושה את זה כבר מאמצע העונה הראשונה

newKiticat

New member
../images/Emo45.gif

העונה השנייה חלשה מאוד מהעונה הראשונה. זה כבר מייגע מדי, ארוך מדי- נגרר כמו מסטיק חסר טעם.

Aviad1987

New member
נכון.

ככה זה שההצלחה עולה לראש ואז מתחילים למרוח ולמשוך כדי שזה לא יגמר חלילה. אני מאוד מאוד מקווה שזה לא מה שיקרה עם נמלטים ואם יש צורך לסיים את זה בסוף העונה הזאת אז שיהיה.

fifaclub

New member
על מה אתם מדברים?!

אבודים משתבחת מפרק לפרק, אתם פשוט מצפים למלא אקשן, מה אתם רוצים זו סדרת דרמה! ועם המון מתח ודיי הרבה פעולה. שום דבר לא נמרח רק תשימו לב כמה דברים מגלים בכל פרק. אם זה על מישהו אחד או באי..

TheLost

New member
העונה השנייה של אבודים באמת גרועה

כלומר, ההתחלה שלה גרועה. פרק 1 עוד מילא, יש בו קסם כלשהו, אבל 2?! סתם נסיון למרוח אותנו חזק. היו פשוט עושים פרק פתיחה כפול וחוסכים לנו את השעמום. פרק 3 משעמם ונמרח וכל כך דבילי ומיותר, פרק 4 סתם דפוק ופרק 5? רק ג'ין וסאן- שעמום אחד ענק. גם פרק 6 לא היה משהו... ומפרק 7 הסדרה התחילה באמת להשתפר. חוץ מכמה פרקים משעממים פה ושם וכאן, אם אתה לא מצפה לקבל מיליוני תשובות בפרק- אז זו הסדרה המתאימה... אני אישית אהבתי מאוד את פרק 19

M r s J o n e s

New member
אישית,זה בכלל לא קשור לאקשן.

פשוט לא אכפת לי בשיט מהדמויות. ג'ק עולה לי על העצבים וכך גם לוק וקייט וחצי מהדמויות האחרות. אתה לא חייב להסכים אבל לטעמי העונה השנייה הרבה פחות טובה מהראשונה. חלק מהקסם של הסדרה נעלם בעונה השנייה ודווקא התמדתי עד פרק 17 אבל פשוט איבדתי עניין בסדרה.

newKiticat

New member
אני יכולה לראות איך אפשר למשוך

את נמלטים לעונה שנייה- ואולי אפילו שלישית, מבלי לייגע את הצופה. ממה שהבנתי- העונה השנייה של לוסט התחילה גרוע והתחילה להשתפר (אח שלי ואימא שלי צופים אדוקים). אבל בוא נגיד שבעוד שראיתי את כל הפרקים של העונה הראשונה במרתון היסטרי של יומיים שלמים- ראיתי כמה פרקים מהעונה השנייה של לוסט- ותאמין לי שיותר מזה לא טרחתי. אולי אני אשלים פערים כשהעונה תגמר- אבל להיות על קוצים כמו שאני עכשיו עם נמלטים (והצפייה המכרסמת לפרק ה18)- לא הייתה קיימת בעונה השנייה של לוסט.

angi0

New member
אם כבר מזכירים אותה...

היא עשתה פרצופים מזה מוזרים בפרק 6 כשתקפו אותה! ואו קיי נכון היא היתה צריכה להראות מופחדת אבל היא עשתה פרצופים מוזרים..

angi0

New member
נו ב'מת...

עכשיו זה יהיה ככה כל הזמן i love sarah וכאלה..

angi0

New member
אבל זה לא שהיא נראית כ=ז=ה טוב

והוא נראה מצויין כדי שיגידו את זה

למעלה