גרררר

yosef 30

New member
היי הומו

אני מקבל את הערתך על השרשור ומתנצל על כך. לא הייתה זו מטרתי כלל וכלל. אני להבא בהחלט אשים לב לשרשורים שאני עושה כאן. הערתך הייתה במקומה. תודה רבה.

yosef 30

New member
עליה של כ80% במספר נשאי איידס בשנה האחרונה

עליה של כ80% במספר נשאי איידס בשנה האחרונה בקרב ההומואים עכשיו תחשבו כמה פעמיים קיימתם יחסי מין בלי קונדום - וכמה מאותם בחורים שקיימתם עימם סקס לא עברו בחייהם בדיקת איידס. מפחיד אה
. בכתבה שהתפרסמה ב"עיר בוורד" הכותרת שלה אל תחשבו חיובי מספרים גברים נשאי איידס על הגילוי שלהם בהידבקות, על ההתמודדות שלהם עם המחלה - על הכוח שכל אחד מהם מוצא, ועל הפחד שכל אחד מהם חווה. האם בגלל שאנחנו יודעים שיש תרופה, ועל האיידס מדברים כעל מחלה כרונית - האם כל זה נותן לנו להמשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים. לפגוש מישהו נשא ולא לחשוב פעמיים אם לעשות איתו סקס
. אחד המרואיינים שהוא חושב שחייבם להכיר נשא איידס אחד ולראות שזה לא כלכך נורא לחיות עם זה. הוא מודע לתודעה הציבורית, הוא עדיין מתבייש מאוד, אבל כבר לא שבוי בפחד הזה. הטיפול לא נגמר רק בקוקטייל - זה לקחת פעמיים ביום כדורים, שרק החוויה הזאת לקחת כדור ולהרגיש חולה היא מאוד לא נעימה. עם השנים לומדים לחיות עם זה. אך זה לא פשוט כלל וכלל. זה לא רק קוקטייל כמו שחושבים - יש לתרופות האלה תופעות לוואי וכדאי קצת לחשוב גם על זה. עוד בעיות שניתן להיתקל בהם הן:
נשא איידס לא יכול לקבל משכנתא - על אך הסטטיסטיקה שנשאים הלוקחים תרופות, תוחל החיים שלהם היא 49 שנה).
נשא לא יכול לעשות ביטוח מנהלים או ביטוח חיים.
קושי בטיפול אצל רופא שיניים או שינינית וכמובן הסטיגמה הנוראית מהמחלה הזאת. מה עם ההתמודדות עם המשפחה, החברים, במקום העבודה. מדוע לא חושבים על כל הדברים האלה. אז רוצים לצאת לעשן סמים, לשתות אלכוהול לעשות חיים, להנות מהם כאילו אין מחר ולא יהיה מחר. אבל אז מגיע מחר ומחרתיים ומה אז
הכל מתחיל מההתחלה. מי שנדבק ולא עשה בדיקה מדביק אחרים וכך מתפתחת לה שרשרת של הדבקות נוראיות ולמרות כל המיידע, כל הפרסומות, כל המודעות, המצב רק הולך ומחמיר. ובעיר קטנה כמו שלנו - שכולם מכירים את כולם. כולם היו כמעט עם כולם. כולם מכירים בעל פה את הכרטיסים של כולם. האם הולכת להיות כאן קהילה של נשאיי איידס אחת גדולה
חברים תשמרו על עצמכם. אז נכון עשינו עד היום שטויות - ומי שעדיין לא נדבק בהחלט יכול להודות לעצמו ולמי שהוא רוצה אך אל תשכחו ואל תסרבו לקרוא את הנתונים החדשים. ישנם הרבה נשאים שאינם יודעים בכלל שהם נשאים. שמרו על עצמכם ותשהיה לכולם שנה של בריאות.
יוסף.

iNEEDit25

New member
אמאלה זה מפחיד

עלייה של 80% זה מטורף!! השאלה מה זה אומר.. שלפני כל מציצה אני צריך לבקש מהבחור שיילך להיבדק?

yosef 30

New member
מפחיד מאוד!

אני לא יודע אם לפני כל מציצה אתה צריך לבקש בדיקה. אך לפני כל חדירה מה שבטוח כדאי שתשים קונדום

iNEEDit25

New member
גרררר

מה מושך אותי למקומות המגעילים האלה, גן הרכבת, געש.. אווירה מגעילה, סתם מבזבז את הזמן, גם ככה לא יוצא משהו רציני.

בופיק

New member
באמת שאלה טובה...למה באמת../images/Emo35.gif

למה ללכת למקום שאתה לא אוהב
שאתה לא מרגיש בו שייך או לא מרגיש בו נוח
אולי החברים שאתה יוצא איתם
אולי לחץ של עצמך לנסות ולא לוותר
אולי כדי לחזק את הידיעה אצלך במוח שזה לא בשבילך

במילה אחת - פורנו.

זול, פשוט, במקום שנוח לך, לא נורא מלכלך, בקצב שלך. הכי טוב!

yosef 30

New member
מסכים עם איתיוש

יחד עם זאת אני מבין את הצורך במגע ובחום אנושי. אין ספק שהמקומות האלה אם הולכים אליהם יותר מדיי בשלב מסויים מעוררים מין דחייה אישית אותו דבר בקיום מרובה של סטוצים ללא שום רגש. ישנם כאלה שזה בכל לא מפריע להם וזה בסדר גמור. אך אם אתה מרגיש שזה עושה לך לא טוב, אולי כדאי לקחת איזה הפסקונת מהמקומות האלה. ובאמת לנסות להתחבר דרך ערוצים אחרים. הרבה זמן לא היית כאן חמוד. אני מקווה שמעבר לזה יש בך צדדים שיותר שמחים ומאושרים. למה אתה חושב שאתה ממשיך ללכת למקומות האלה
שיהיה אחלה יום יוסף.

למעלה