גרררר כסף....

kung fu

New member
גרררר כסף....

יש לי מינוס ענקי בבנק...שאבא שלי יכסה לי אותו (כמו תמיד), רק שהפעם המינוס ממש גדול מהרגיל והורים שלי בטח יכעסו עלי. נמאס לי שהם מממנים אותי ולא מרוצים מזה. (אם לא היה אכפת להם אז סבבה. אבל הם לא מרוצים מזה). אז אני רוצה לממן את עצמי. מכירים משרה כלשהי, מהנה, שאולי תערב הדרכה, שמכניסה גם כסף? נמאס לי גם שאני פונה למשרות הדרכה שנראות מפתות ומעניינות, ובסוף מסתבר שכולן קשורות לשיווק רב שכבתי
בכל אופן, מתוך המיאוס הזה חיפשתי עבודה דרך האינטרנט, והגעתי דווקא למשרות מעניינות שונות (דברים שאף פעם לא הלכתי עליהם). מקווה שאמצא משהו שיגרום לי הנאה, שאהנה לעשות אותו, ושגם יכניס לי כסף טוב. שמתי לב שבכל פעם שאני מגלה שיש לי מינוס גדול, אני מתעוררת, ומחפשת הצעות עבודה. אז כאילו, אני צריכה את הדיכאון הזה בשביל לעשות משהו?? זה מה שזה אומר??

kung fu

New member
תוספת

אני גם מתקדמת עם הספר שאני כותבת, אבל עד שאני אראה מזה כסף, בטח יקח זמן... עדיין לא שלחתי אותו להוצאות לאור.

שלוש

שלוש שאלות : ראשונה - כמה "סבל" את מסוגלת לשאת היום ? מוכנה למלצר ? למכור מודעות ? לתת שיעורים פרטיים ? שנייה - הלכת לאיזה שהוא מקום להציע את עצמך - ככה כמו שאת ? הצעה שלישית - ערכי רשימה של יכולות אישיות תעלי את הרשימה כאן ונמשיך. המשך יום חזק - אמיר

kung fu

New member
איני מוכנה לסבול

"ראשונה - כמה "סבל" את מסוגלת לשאת היום ? מוכנה למלצר ? למכור מודעות ? לתת שיעורים פרטיים ?" לא. לא. לא. למכור מודעוֹת או מודעוּת??? "שנייה - הלכת לאיזה שהוא מקום להציע את עצמך - ככה כמו שאת ?" לא. גם לא היה מקום שראיתי שאני רוצה לעבוד בו. אני גם לא רוצה לעבוד עכשיו מתוך פחד. יש בי פחד, ואיני רוצה ליצור לעצמי מציאות מתוך פחד. "הצעה שלישית - ערכי רשימה של יכולות אישיות תעלי את הרשימה כאן ונמשיך." הרשימה: יכולת הדרכה אמינות אחריות כנות פתיחות יכולת השתנות ידע טוב במחשבים, קליטה מהירה של תוכנות חדשות יכולת סריקה מהירה מקוריות ויש עוד הרבה. נתחיל בזה...

פחד- תחנה ראשונה

ערב טוב ושבוע טוב לקח לי כמה ימים לחזור לשיחה ואני מקווה שזה בסדר מבחינתך להמשיך אותה. את אומרת שאת לא רוצה ליצור מציאות מתוך פחד ואת לא ברורה בעניין. האם בדקת מהו הפחד, מהו הוא עושה לך ? אני יודע שפחד יכול לשתק, להניע אותנו מכל פעולה אבל אם אנו רוצים ליצור איזו שהיא תנועה נדרשת איזו שהיא תובנה לגבי הפחד. האם ניסית להיעזר בנקודה הזאת ? נראה לי שקודם כל, לפני כל שאלה אחרת יש צורך להישאר בתחנה הזו ולהכיר אותה לפני כל מחשבה אחרת. שימור הפחד טומן בחובו רווחים שכל עוד אין את הכוח לוותר עליהם, כל הסיכויים שהעמדה הזאת תמשיך להיות מועדפת. מקווה שאוכל להיות לך לעזר, שבוע טוב, אמיר

kung fu

New member
טוב אני עכשיו ממש במקום אחר...

עובדת עם כל הנושא מכיוון אחר. אז אני אקצר: לא רציתי ליצור מציאות (למצוא עבודה) מתוך פחד רציני. אני מעדיפה ליצור מציאות מתוך אהבה. (הספר ארבע ההסכמות מסביר על זה מאד)

למעלה