גררררר....

גררררר.... ../images/Emo46.gif

אני ממש לא סובלת את העונה הזאת של השרדות (12)!! עונה כ"כ משעממת! אין תפניות! כל השחקנים עלובים, כולם מפחדים להפוך את המשחק! זה מעצבן! חשוב לציין שאני רואה ביס ולא מורידה, אני כ"כ מקווה שישתפר, למרות שמתחיל להמאס לי, אני מחכה ומחכה ושומדבר לא קורה. סירי, קרן האור היחידה במשחק הזה שזורקת מידי פעם הערה מצחיקה לא תנצח (ככה זה מסתמן עכשיו לפחות..) ואם טרי ינצח ויהיה שוב מקרה של טום-אני-זוכה-בהכל-ולכן-גם-אנצח אני ממש אתעצבן ועלולה לא לראות את סיום הפרק! (חח.. על מי אני עובדת, אני אראה בכל מקרה
) אני היחידה שמרגישה ככה? מישהו יכול לתת לי תקווה שישתפר? (בלי ספוילרים, בבקשה)

המפ...

כבר אמרו לי פעם שזה ישתפר, אבל.. זה לא... אני ממשיכה לחכות, מה עוד אני יכולה לעשות..?

Sole Survivor

New member
עכשיו אנחנו בפיינל 6

והעונה באמת בין המשעממות , לדעתי. ושמתם לב שתמיד לפרסים של מקלחת ואוכל ביחד ייקחו את הצעירים צעירות יפים ויפות? ואיזה באסה לברוס שבגלל עצירות הוא עזב...

אסל

New member
לגבי 1211

פרק מעניין, שלמרות שלא הועף בו אף אחד חשף את הדינאמיקה הפנימית בצורה מעניינת. למשל, עד היום חשבתי שקורטני שייכת לחבורה המובילה, והיום אני פחות בטוח. לא חשבתי שרוב השבט חושב שהיא יותר מעצבנת מברוס או שיין, וגם לגבי הפוזה לא חשבתי ככה. סירי הזכירה לי היום לראשונה את ליל האגדית (במגעילותה) מעונה 7 עם כמות ההתנצלויות שלה על כל צעד; אבל מול המצלמה היא לא הציגה ייסורי מצפון מגוחכים, ולכן היא עדיין הרבה יותר סנדרה, ואני ממש לא אהיה המום אם היא גם תגיע למקום שלה. השתעשעתי משיין, המאסטר מיינד הגדול, שאמר פתאום שסירי "עפה מתחת לראדאר", ואח"כ בשיחה שלו עם אראס אמר שהוא סחב את סירי (תוך הערה על היותה שמנה). אני חושב שהיא סחבה אותו, ולא להיפך. אחרי השיחה המביכה של שיין עם אראס, שבה הוא השמיע איומים של ילד קטן, הוא אמר למצלמה שהוא תכנן את הכל כצעד פסיכולוגי. אני מפקפק בנכונות של זה, אבל גם אם זה נכון, אני חושב ששיין יאכל את הטעות הזאת. הפרומו לשבוע הבא משעמם, ומזכיר יותר פרק ראשון או שני או פרקי ריקאפ- לא מדברים על מתחים, תכנונים וכל זה. מעצבן, ומסמן רעות: מקווה שהעונה תיגמר בצורה דרמטית. השרשור המקורי

אסל

New member
כתבתי למה,

בגלל ההתנצלויות. אבל אתה צודק, זה טיפשי, ולכן הבהרתי אח"כ שהיא הרבה יותר סנדרה. ולמקרה שלא ברור: היא בכלל בכלל בכלל לא ליל.

אסל

New member
מגיב לעצמי

בד"כ אני לא "גונב" עוד הערות מהשרשור המקורי אחרי שאני קורא אותו, אבל הפעם, בזכות הערות כמה מהכותבים, הבנתי ששכחתי להזכיר כמה רגעים משעשעים ביותר, בפרק שלא עף בו אף אחד: א. כשמפנים את ברוס, קורטני המבריקה מחליטה לשיר לו שיר, תוך שהיא שוכחת שכמה שעות לפני כן החברים בחרו בה כהכי מעצבנת. הוא מתחנן בפניה להפסיק, ואומר "אנא אלוהים חסום לי את כל המעיים רק שהיא תסתום", ולשווא. ב. שיין, שבפרק הקודם אנס את סירי להסתכל על אשכיו המרתקים, מתנצל על כך שהוא עירום כשהוא צריך להחזיק את האלונקה ומסביר שהוא לא יכול ללבוש תחתונים רטובים. טוב שאתה מבין מה חשוב עכשיו, שיין. ג. שיין מלגלג על קורטני ועל כמה שלא אוהבים אותה ועל כמה שיהיה קל לזכות מולה. נדמה לי שהיו כמה תשובות באתגר שנגעו לו ושהיו צריכות להוריד אותו קצת מהאולימפוס. ד. הערה אחרת: בעונה 2, כשמייק נזקק לטיפול רפואי, נדמה לי שהראו חובשים שנמצאים סמוך מאוד למחנה. העניין הזה שצריכים להזעיק מסוק נראה לי קצת מסוכן: מה אם מישהו יוכש ע"י נחש או משהו כזה, משהו שמעמיד אותו בסכנת-חיים? קצת בעייתי שבמצב כזה הם צריכים לחכות לחובש שמגיע במסוק לבד, בלי עוד חובשים (שהראו לנו, כי שיין עזר לו לסחוב את האלונקה).

אסל

New member
ועוד רגע (זו שוב גנבה)

כששיין אומר לקורטני, במהלך שיחה ידידותית שהוא ירדוף אחריה לדירה הקטנה שלה וירצח אותה; אני לא יודע אם זו התקפה פסיכוטית שלו, או שהוא מנסה לחקות את רופרט, או השד יודע מה. באה לי פתאום מחשבה (נדיר, אבל קורה)- הבנאדם מתנהג כמו שמתנהגים אנשים ב"מירוץ למיליון", למשל, ולא במקום שבו אנשים ממש צריכים לבחור בך. הוא מזכיר לי את ג'ונתן מג'ונתן וויקטוריה. בכל מקרה, תגובתה של קורטני להתפרצות הקלה היא שדירתה היא לא קטנה... קטעים.

Fairywitch

New member
אוי, שיין, איזה לונאטיק../images/Emo2.gif

הרג אותצי הפרק שבו הוא אמר "זה הסבון של המטורפים"... מי שמדבר
איך מקבלים אנשים נוירוטיים כאלה לתכנית, FGS?

Fairywitch

New member
../images/Emo122.gifאיך אפשר לסבול את סירי?

אנשים, מה קורה לכם?
אני במיעוט, אני יודעת, אבל היא מעצבנת אותי עד זוב דם
אבל אני מסכימה- אחת העונות הכי בלתי נסבלות- כאלה פחדנים, איזה שעמום

../images/Emo208.gifבעקבות אירועי 1212../images/Emo208.gif

לוקחת את מה שאמרתי בחזרה!!! לסירי בהחלט יש סיכוי טוב להגיע לסוף ואולי אפילו לנצח
סירי
מלכה כמו שאמרתי, אבל לא ידעתי שכ"כ, מודה! אחד הצעדים הטובים ביותר בהישרדות EVER!!! לא ראיתי כזה תיחכום מאז רוב מאמזונס, וואו! מעולה! הצעד הבא - להעיף את שיין העקום! רק לי מפריע שהוא כל הזמן עם הבטן בחוץ?! החוכמה האמיתי של סירי היא שלא רק העיפה את הבנאדם שכולם היו רוצים לקחת לפיינל 2 אלא היא הפכה את עצמה לכזאת! כרגע, כל אחד היה רוצה את סירי איתו בפיינל 2, והיופי שבכל מקרה יהיו לה חברים במושבעים (נקווה)... סירי RULEZZZZZ!!!!!!!!!!

למעלה