גרררררר......

googz

New member
גרררררר...... ../images/Emo46.gif

ב-17/10 קניתי ממישהו כפפות ששמתי עליהן עין כבר הרבה זמן. לשמחתי (וצערי) החורף טרם הגיע וכך העיכוב הענק בהגעתן של הכפפות אליי היה מעצבן מעט פחות
אולם עכשיו הזמן התחיל לדחוק שכן בקרוב מאוד 45 הימים לדספיוט עוברים. לכן שלחתי קונבו לחנות בה ביררתי את מספר העקב של החבילה האובדת ומסתבר שאין אפשרות לעקוב אחריה! החוצפה! שילמתי סה"כ 9.95$ על משלוח- והחבילה לא נשלחה בדואר רשום! וכן, כמובן שזו אשמתי כיוון שלא שמתי לב למשפט הקטן בפולסי: Insurance and tracking are available internationally at cost...... כמובן שכתבתי לUSPS (לא יכולים לעזור, רק יודעים שהחבילה נשלחה ב2/11), וניסיתי בדואר, אך גם שם לא ממש ידעו לעזור... המוכר מאוד נחמד, הציע להמתין עד לסוף החודש ואז ישלח לי שוב. וכאן הבעיה..... האם כדאי בכל זאת לפתוח דיספיוט ולהסביר לו שאני רק רוצה להגן על עצמי וכו.... או שלא ליצור אנטגוניזם ואם הציע מיוזמתו, עדיף להאמין. אציין שמדובר בחנות מאוד גדולה מעל ל700 פידבקים חיוביים (ללא שליליים). מה אתן אומרות?

googz

New member
מסתבר שהוא שלח לכתובת לא נכונה......

ביקשתי שישלח לכתובת אחרת כי אני יודעת שיש בעיות עם הדואר כאן... אני אמתין עד תחילת השבוע, אנסה לבדוק במכס ואז אבקש שישלח שוב. מקווה שלא יהיו (עוד) בעיות... אוף! זה נהוג אצל חנויות בארה"ב לשלוח בדואר רגיל ולא רשום?!?!

efyk

New member
כן. כך נהוג אלא אם במפורש בקשת אחרת ושילמת

יותר.

googz

New member
שילמתי 9.95$ על המשלוח ../images/Emo4.gif

מוזר שבדרך כזו לא נאבדות יותר חבילות..

onor

New member
משלוח מארה"ב הרבה יותר יקר

מהמשלוח בארץ. לרוב הם לא שולחים ברשום.